- 5 resultaten
laagste prijs: € 0,90, hoogste prijs: € 18,59, gemiddelde prijs: € 6,77
1
Introductory Foods by Marion, Scheule, Barbara Bennion - Marion, Scheule, Barbara Bennion
bestellen
bij BetterWorldBooks.com
€ 4,23
bestellenGesponsorde link
Marion, Scheule, Barbara Bennion:

Introductory Foods by Marion, Scheule, Barbara Bennion - gebruikt boek

ISBN: 9780132339261

A leading seller for many years, this book has helped prepare thousands of readers for careers as food scientists, foodservice managers, dieticians, and extension agents. Written for the … Meer...

used in stock. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
2
Introductory Foods by Marion  Bennion - Marion  Bennion
bestellen
bij BetterWorldBooks.com
€ 4,04
bestellenGesponsorde link

Marion Bennion:

Introductory Foods by Marion Bennion - gebruikt boek

ISBN: 9780132339261

A leading seller for many years, this book has helped prepare thousands of readers for careers as food scientists, foodservice managers, dieticians, and extension agents. Written for the … Meer...

used in stock. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
3
Introductory Foods - Marion Bennion; Barbara Scheule
bestellen
bij Thriftbooks.com
$ 7,24
(ongeveer € 6,11)
bestellenGesponsorde link
Marion Bennion; Barbara Scheule:
Introductory Foods - gebruikt boek

ISBN: 0132339269

This text focuses on the 'how's and why's' of food preparation by emphasizing a food science perspective. It integrates discussion of food preparation, food science and food technology to… Meer...

  - used. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
4
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 1,00
(ongeveer € 0,90)
verzending: € 13,481
bestellenGesponsorde link
Marion Bennion, Barbara Scheule:
Introductory Foods - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9780132339261

Prentice Hall. Hardcover. GOOD. Spine creases, wear to binding and pages from reading. May contain limited notes, underlining or highlighting that does affect the text. Possible ex libr… Meer...

Verzendingskosten: EUR 13.48 Discover Books
5
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 20,99
(ongeveer € 18,59)
verzending: € 19,181
bestellenGesponsorde link
Bennion, Marion; Scheule Ph.D. RD, Barbara:
Introductory Foods - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9780132339261

Pearson. Hardcover. 0132339269 Like New and in great condition with no missing or damaged pages. Need it urgently? Upgrade to Expedited. In stock and we ship daily on weekdays & Satur… Meer...

Verzendingskosten: EUR 19.18 Textbookplaza

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Introductory Foods

A leading seller for many years, this book has helped prepare thousands of readers for careers as food scientists, foodservice managers, dieticians, and extension agents. Written for the beginner, it provides clear, straightforward explanations of all of the basic principles of food preparation. It treats the chemistry involved in a way that is non-threatening and does not interfere with the flow of the book. The first part covers basic principles, preparing the way for discussions in subsequent chapters. The new edition encompasses the latest information on technological advances in food preparation and processing. It also deals with the effect of shifting demographics on food trends, and the increasing body of knowledge available to the general populace about nutrition.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Introductory Foods


EAN (ISBN-13): 9780132339261
ISBN (ISBN-10): 0132339269
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2009
Uitgever: Prentice Hall
677 Bladzijden
Gewicht: 1,814 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2008-03-16T14:05:42+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-07-28T22:26:15+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 0132339269

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-13-233926-9, 978-0-13-233926-1
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: scheule, bennion, marion
Titel van het boek: foods, marion


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9780132739276 Introductory Foods (Barbara Scheule; Marion Bennion)


< naar Archief...