- 5 resultaten
laagste prijs: € 1,69, hoogste prijs: € 30,58, gemiddelde prijs: € 13,88
1
How to slice an onion : cooking basics and beyond : hundreds of tips,... - Häschen-Crumpacker
bestellen
bij ebay.de
€ 30,58
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Häschen-Crumpacker:

How to slice an onion : cooking basics and beyond : hundreds of tips,... - gebruikt boek

2009, ISBN: 9780312537180

Feine Leinenkopie in ebenso feinem dw, jetzt mit Mylar-Hülle. Besonders und überraschend gut erhalten; straff, hell, sauber und besonders scharfkantig.; 8vo 8" - 9" hoch; 303 Seiten; Besc… Meer...

IE - Ierland98.7, Zahlungsarten: Paypal, APPLE_PAY, Google Pay, Visa, Mastercard, American Express. Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand zum Fixpreis, [SHT: Standard Shipping from outside], County Galway, [TO: Weltweit] (EUR 0.00) mwbooks2
2
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 1,87
(ongeveer € 1,69)
verzending: € 13,581
bestellenGesponsorde link

Bunny Crumpacker:

How to Slice an Onion: Cooking Basics and Beyond--Hundreds of Tips, Techniques, Recipes, Food Facts, and Folklore - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9780312537180

Thomas Dunne Books. Hardcover. GOOD. Spine creases, wear to binding and pages from reading. May contain limited notes, underlining or highlighting that does affect the text. Possible ex… Meer...

Verzendingskosten: EUR 13.58 Discover Books
3
How to Slice an Onion: Cooking Basics and Beyond--Hundreds of Tips, Techniques, Recipes, Food Facts, and Folklore - Crumpacker, Bunny
bestellen
bij amazon.com
$ 7,50
(ongeveer € 6,87)
verzending: € 15,531
bestellenGesponsorde link
Crumpacker, Bunny:
How to Slice an Onion: Cooking Basics and Beyond--Hundreds of Tips, Techniques, Recipes, Food Facts, and Folklore - eerste uitgave

2009

ISBN: 9780312537180

gebonden uitgave

Thomas Dunne Books, Hardcover, Auflage: 1st, 320 Seiten, Publiziert: 2009-09-01T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 0.45 kg, Verkaufsrang: 3843836, Cooking Methods, Cookbooks, Food & Wine, Su… Meer...

Sammlerstück. Verzendingskosten:Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 15.53)
4
How to Slice an Onion: Cooking Basics and Beyond--Hundreds of Tips, Techniques, Recipes, Food Facts, and Folklore - Crumpacker, Bunny
bestellen
bij amazon.com
$ 26,00
(ongeveer € 23,82)
verzending: € 15,531
bestellenGesponsorde link
Crumpacker, Bunny:
How to Slice an Onion: Cooking Basics and Beyond--Hundreds of Tips, Techniques, Recipes, Food Facts, and Folklore - eerste uitgave

2009, ISBN: 9780312537180

gebonden uitgave

Thomas Dunne Books, Hardcover, Auflage: 1st, 320 Seiten, Publiziert: 2009-09-01T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 0.45 kg, Verkaufsrang: 3843836, Cooking Methods, Cookbooks, Food & Wine, Su… Meer...

Verzendingskosten:In Stock. Lieferung von Amazon. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 15.53) WildeWestMercantile
5
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 6,44
verzending: € 13,331
bestellenGesponsorde link
Crumpacker, Bunny:
How to Slice an Onion: Cooking Basics and Beyond; Hundreds of Tips, Techniques, Recipes, Food Facts, and Folklore - gebonden uitgave, pocketboek

2009, ISBN: 0312537182

[EAN: 9780312537180], Gebraucht, sehr guter Zustand, [PU: Thomas Dunne Books], May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less, Books

NOT NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 13.33 ThriftBooks-Atlanta, AUSTELL, GA, U.S.A. [54239244] [Rating: 5 (von 5)]

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
How to Slice an Onion: Cooking Basics and Beyond--Hundreds of Tips, Techniques, Recipes, Food Facts, and Folklore

From the author of "The Sex Life of Food" comes an entertaining collection ofcooking basics, food facts, recipes, and folklore.

Gedetalleerde informatie over het boek. - How to Slice an Onion: Cooking Basics and Beyond--Hundreds of Tips, Techniques, Recipes, Food Facts, and Folklore


EAN (ISBN-13): 9780312537180
ISBN (ISBN-10): 0312537182
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 2009
Uitgever: Thomas Dunne Books
303 Bladzijden
Gewicht: 0,426 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2009-07-06T11:34:58+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-05-05T15:18:23+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 0312537182

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-312-53718-2, 978-0-312-53718-0
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: mara, bunny crumpacker
Titel van het boek: cooking basics, cooking basic, food and cooking, cooking for you alone, folklore


< naar Archief...