- 5 resultaten
laagste prijs: € 9,52, hoogste prijs: € 102,62, gemiddelde prijs: € 44,53
1
bestellen
bij alibris.co.uk
€ 36,94
bestellenGesponsorde link
Barrows, Clayton W, and Powers, Tom, S.J, and Reynolds, Dennis R:

Introduction to the Hospitality Industry - pocketboek

2011, ISBN: 9780470399163

Trade paperback, Good., Trade paperback (US). Glued binding. 576 p. Contains: Unspecified, Illustrations, black & white, Illustrations, color, Tables, color, Figures. May show signs of we… Meer...

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten Castle Donington, Derbyshire, GreatBookPricesUK5
2
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 24,52
verzending: € 68,131
bestellenGesponsorde link

Barrows, Clayton W., Powers, Tom, Reynolds, Dennis R.:

Introduction to the Hospitality Industry - pocketboek

2011, ISBN: 0470399163

[EAN: 9780470399163], Gebraucht, guter Zustand, [PU: Wiley], Ships in a BOX from Central Missouri! May not include working access code. Will not include dust jacket. Has used sticker(s) a… Meer...

NOT NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 68.13 Textbooks_Source, Columbia, MO, U.S.A. [65658244] [Rating: 4 (von 5)]
3
bestellen
bij alibris.co.uk
€ 9,52
bestellenGesponsorde link
Barrows, Clayton W.; Powers, Tom; Reynolds, Dennis R.:
Introduction to the Hospitality Industry - pocketboek

2011

ISBN: 9780470399163

Softcover, Gebraucht, guter Zustand, Pages can have notes/highlighting. Spine may show signs of wear. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less., [PU: Wiley]

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten Dallas, TX, ThriftBooks-Dallas
4
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 49,04
verzending: € 28,161
bestellenGesponsorde link
Barrows, Clayton W.; Powers, Tom; Reynolds, Dennis R.:
Introduction to the Hospitality Industry - pocketboek

2011, ISBN: 0470399163

[EAN: 9780470399163], Neubuch, [PU: Wiley], Books

NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 28.16 LibraryMercantile, Humble, TX, U.S.A. [83424665] [Rating: 5 (von 5)]
5
Introduction to the Hospitality Industry - Barrows, Clayton W.
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 102,62
verzending: € 63,591
bestellenGesponsorde link
Barrows, Clayton W.:
Introduction to the Hospitality Industry - pocketboek

2011, ISBN: 0470399163

[EAN: 9780470399163], Neubuch, [PU: Wiley], Jacket, Books

NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 63.59 WAKULLABOOKSLLC, SHERIDAN, WY, U.S.A. [85736660] [Rating: 4 (von 5)]

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Introduction to the Hospitality Industry

Readers preparing to work in hospitality will enter a field that is quickly evolving. The rise of the global economy, ecotourism, internet commerce, and changing consumer demands are just some of the factors they will be dealing with in this exciting and dynamic industry. This new edition gives readers the foundation they need to thrive in today's hospitality industry, covering everything from finance to operational issues. The Eighth Edition of Introduction to the Hospitality Industry features both historical perspectives and discussions of new trends in a variety of sectors. This edition includes additional international examples of hospitality and tourism operations have been included throughout the text. This book covers all the latest trends, challenges, and opportunities in the hospitality industry. Readers will have a strong overview of the industry, where it fits into the broader world, the major issues and challenges in the field, and the many possible career paths that await them.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Introduction to the Hospitality Industry


EAN (ISBN-13): 9780470399163
ISBN (ISBN-10): 0470399163
pocket book
Verschijningsjaar: 2011
Uitgever: Wiley
552 Bladzijden
Gewicht: 0,939 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2011-03-03T02:31:08+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-08-02T20:28:00+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 0470399163

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-470-39916-3, 978-0-470-39916-3
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: powers, clayton, reynolds, barrow, john, power, barro
Titel van het boek: hospital, introduction hospitality


Gegevens van de uitgever

Auteur: Clayton W. Barrows
Titel: Introduction to the Hospitality Industry
Uitgeverij: John Wiley & Sons
576 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2011-03-11
Gewicht: 0,938 kg
Taal: Engels
255,00 € (DE)
190mm x 230mm x 21mm

BC; Paperback; Hardcover, Softcover / Wirtschaft/Einzelne Wirtschaftszweige, Branchen; Hotel- und Gastronomieberufe, Bewirtung; Hospitality; Hotelgewerbe, Gastronomie u. Touristik; Fremdenverkehr; Hotel- und Gaststättengewerbe; Allg. Hotelgewerbe, Gastronomie u. Touristik; Dienstleistungsgewerbe, Gastgewerbe

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:"; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin-top:0in; mso-para-margin-right:0in; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0in; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;} Chapter 1: The Hospitality Industry and You Chapter 2: Forces Affecting Growth and Change in the Hospitality Industry Chapter 3: The Restaurant Business Chapter 4: Restaurant Operations Chapter 5: Restaurant Industry Organization: Chain, Independent, or Franchise? Chapter 6: Competitive Forces in Food Service Chapter 7: On-Site Food Service Chapter 8: Issues Facing Food Service Chapter 9: Lodging: Meeting Guest Needs Chapter 10: Hotel and Lodging Operations Chapter 11: Forces Shaping the Hotel Business Chapter 12: Competition in the Lodging Business Chapter 13: Tourism: Front and Center Chapter 14: Destinations: Tourism Generators Chapter 15: The Role of Service in the Hospitality Industry

< naar Archief...