ISBN: 0470923636
Hardcover, [EAN: 9780470923634], John Wiley & Sons, English, English, English, John Wiley & Sons, Book, John Wiley & Sons, John Wiley & Sons, 271161, Gourmet, 271156, Entertaining & Speci… Meer...
amazon.co.uk |
ISBN: 0470923636
Hardcover, [EAN: 9780470923634], John Wiley & Sons, English, English, English, John Wiley & Sons, Book, John Wiley & Sons, John Wiley & Sons, 271161, Gourmet, 271156, Entertaining & Speci… Meer...
amazon.co.uk |
The Professional Chef 8th Edition with Book of Yields 7th Edition Set - gebonden uitgave, pocketboek
2010, ISBN: 0470923636, Lieferbar binnen 4-6 Wochen Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD
Internationaler Buchtitel. In englischer Sprache. Verlag: John Wiley & Sons, L=282mm, B=226mm, H=74mm, Gew.=4332gr, [GR: 14520 - HC/Ernährungswissenschaft/Lebensmittelkunde], [SW: - Cook… Meer...
Buchgeier.com Lieferbar binnen 4-6 Wochen (Besorgungstitel) Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD Details... |
ISBN: 9780470923634
[ED: Hardcover], [PU: John Wiley & Sons], Versandfertig in über 4 Wochen, [SC: 0.00]
booklooker.de |
ISBN: 0470923636
Hardcover, [EAN: 9780470923634], John Wiley & Sons, English, English, English, John Wiley & Sons, Book, John Wiley & Sons, John Wiley & Sons, 271161, Gourmet, 271156, Entertaining & Speci… Meer...
The Culinary Institute of America:
The Professional Chef [With The Book of Yields] - gebonden uitgave, pocketboekISBN: 0470923636
Hardcover, [EAN: 9780470923634], John Wiley & Sons, English, English, English, John Wiley & Sons, Book, John Wiley & Sons, John Wiley & Sons, 271161, Gourmet, 271156, Entertaining & Speci… Meer...
The Professional Chef 8th Edition with Book of Yields 7th Edition Set - gebonden uitgave, pocketboek
2010
ISBN: 0470923636
Lieferbar binnen 4-6 Wochen Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD
Internationaler Buchtitel. In englischer Sprache. Verlag: John Wiley & Sons, L=282mm, B=226mm, H=74mm, Gew.=4332gr, [GR: 14520 - HC/Ernährungswissenschaft/Lebensmittelkunde], [SW: - Cook… Meer...
ISBN: 9780470923634
[ED: Hardcover], [PU: John Wiley & Sons], Versandfertig in über 4 Wochen, [SC: 0.00]
Bibliografische gegevens van het best passende boek
Gedetalleerde informatie over het boek. - The Professional Chef 8th Edition with Book of Yields 7th Edition Set
EAN (ISBN-13): 9780470923634
ISBN (ISBN-10): 0470923636
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: John Wiley & Sons
Gewicht: 4,332 kg
Taal: eng/Englisch
Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2011-01-16T00:35:13+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2011-12-02T12:57:28+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 0470923636
ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-470-92363-6, 978-0-470-92363-4
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: institute
Titel van het boek: the professional chef
Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:
Laatste soortgelijke boek:
9780471703372 Professional Chef: WITH Book of Yields CD-ROM, 6r.e. (The Culinary Institute of America (CIA), Francis T. Lynch)
- 9780471703372 Professional Chef: WITH Book of Yields CD-ROM, 6r.e. (The Culinary Institute of America (CIA), Francis T. Lynch)
- 9781118122501 The Book of Yields: Accuracy in Food Costing and Purchasing 8th Edition with Professional Chef 9th Edition Set (Francis T. Lynch)
- 9780470241660 Professional Chef: WITH Book of Yields, 7r.ed CD-ROM (The Culinary Institute of America (CIA), Francis T. Lynch)
- The Professional Chef - The Culinary Institute of America (CIA) (Cia)
< naar Archief...