- 5 resultaten
laagste prijs: € 55,95, hoogste prijs: € 210,97, gemiddelde prijs: € 107,35
1
Handbook Of Practical Cookery, For Ladies And Professional Cooks: Containing The Whole Science And Art Of Preparing Human Food (1868) - Blot, Pierre
bestellen
bij amazon.com
$ 100,00
(ongeveer € 91,84)
verzending: € 3,661
bestellenGesponsorde link
Blot, Pierre:

Handbook Of Practical Cookery, For Ladies And Professional Cooks: Containing The Whole Science And Art Of Preparing Human Food (1868) - gebonden uitgave, pocketboek

2008, ISBN: 9780548967072

Kessinger Publishing, LLC, Hardcover, Auflage: First Edition, 484 Seiten, Publiziert: 2008-06-02T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 0.87 kg, French, European, Regional & International, Cookb… Meer...

Verzendingskosten:In Stock. Real shipping costs can differ from the ones shown here. (EUR 3.66) arch_bridge_bookshop
2
Handbook Of Practical Cookery, For Ladies And Professional Cooks - Blot, Pierre
bestellen
bij booklooker.de
€ 55,95
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Blot, Pierre:

Handbook Of Practical Cookery, For Ladies And Professional Cooks - gebonden uitgave, pocketboek

2008, ISBN: 9780548967072

[ED: Gebunden], [PU: Kessinger Publishing, LLC], Dieser Artikel ist ein Print on Demand Artikel und wird nach Ihrer Bestellung fuer Sie gedruckt. KlappentextrnrnThis book is a facsimile r… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) Moluna GmbH
3
Handbook of Practical Cookery, for Ladies and Professional Cooks: Containing the Whole Science and Art of Preparing Human Food (1868)
bestellen
bij Fnac.com
€ 110,99
bestellenGesponsorde link
Handbook of Practical Cookery, for Ladies and Professional Cooks: Containing the Whole Science and Art of Preparing Human Food (1868) - nieuw boek

ISBN: 0548967075

Fnac.com : Livraison gratuite et - 5% sur tous les livres. Handbook of Practical Cookery, for Ladies and Professional Cooks: Containing the Whole Science and Art of Preparing Human Food (… Meer...

Nr. 3-14157261. Verzendingskosten:, Le délai dépend du marchand, zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
4
Handbook Of Practical Cookery, For Ladies And Professional Cooks: Containing The Whole Science And Art Of Preparing Human Food (1868) - Blot, Pierre
bestellen
bij amazon.co.uk
£ 179,95
(ongeveer € 210,97)
verzending: € 5,631
bestellenGesponsorde link
Blot, Pierre:
Handbook Of Practical Cookery, For Ladies And Professional Cooks: Containing The Whole Science And Art Of Preparing Human Food (1868) - gebonden uitgave, pocketboek

2008, ISBN: 9780548967072

Kessinger Publishing, LLC, Hardcover, 484 Seiten, Publiziert: 2008-06-02T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 0.87 kg, Books Global Store, Special Features, Books, Wholefood & Organic, Diets &… Meer...

Gut Verzendingskosten:In stock. Real shipping costs can differ from the ones shown here. (EUR 5.63) walton_bookstore
5
Handbook Of Practical Cookery, For Ladies And Professional Cooks Containing The Whole Science And Art Of Preparing Human Food (1868) - Pierre Blot
bestellen
bij buchfreund.de
€ 67,01
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Pierre Blot:
Handbook Of Practical Cookery, For Ladies And Professional Cooks Containing The Whole Science And Art Of Preparing Human Food (1868) - gebonden uitgave, pocketboek

2008, ISBN: 9780548967072

Gebunden, 484 Seiten, 235mm x 157mm x 33mm, Sprache(n): eng This book is a facsimile reprint and may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. Versandko… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) MARZIES Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - Handbook Of Practical Cookery, For Ladies And Professional Cooks: Containing The Whole Science And Art Of Preparing Human Food (1868)


EAN (ISBN-13): 9780548967072
ISBN (ISBN-10): 0548967075
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2008
Uitgever: Kessinger Publishing, LLC
484 Bladzijden
Gewicht: 0,875 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2008-08-05T17:57:55+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-11-11T17:47:22+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 0548967075

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-548-96707-5, 978-0-548-96707-2
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: blot
Titel van het boek: handbook food science, food art, the art being human, practical cookery


< naar Archief...