- 5 resultaten
laagste prijs: € 23,36, hoogste prijs: € 232,13, gemiddelde prijs: € 135,66
1
Minimally Processed Fruits and Vegetables
bestellen
bij Springer.com
€ 160,49
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Minimally Processed Fruits and Vegetables - nieuw boek

ISBN: 9780834216723

An Aspen Food Engineering Series Book. This new reference work in the Food Engineering Series covers basic and new information and issues, and new and refined existing technologies in the… Meer...

Nr. 978-0-8342-1672-3. Verzendingskosten:Worldwide free shipping, , DE. (EUR 0.00)
2
Minimally Processed Fruits and Vegetables: Fundamental Aspects and Applications (Food Engineering Series) - Tapia, Maria Soledad, Lopez-Malo, Aurelio, Alzamora, Stella
bestellen
bij amazon.co.uk
£ 200,00
(ongeveer € 232,13)
verzending: € 5,571
bestellenGesponsorde link

Tapia, Maria Soledad, Lopez-Malo, Aurelio, Alzamora, Stella:

Minimally Processed Fruits and Vegetables: Fundamental Aspects and Applications (Food Engineering Series) - gebonden uitgave, pocketboek

2000, ISBN: 9780834216723

Springer, Hardcover, Auflage: 2000, 376 Seiten, Publiziert: 2000-06-30T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 2.07 kg, Books Global Store, Special Features, Books, Preserving Food, Food & Drink,… Meer...

AR - ArgentiniëVerzendingskosten:Usually dispatched within 2 to 3 days. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 5.57) DZK BOOKS EU
3
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 25,56
(ongeveer € 23,36)
verzending: € 14,161
bestellenGesponsorde link
Alzamora, Stella M et al:
Minimally Processed Fruits and Vegetables: Fundamental Aspects and Applications - pocketboek

ISBN: 9780834216723

Softcover. Brand New. “International Edition” - ISBN number and front cover may be different, but CONTENTS are same as the US edition. We ship fast via USPS/FedEx/DHL/Aram… Meer...

Verzendingskosten: EUR 14.16 Books WorldWide Express
4
Minimally Processed Fruits and Vegetables (Food Engineering Series) - Tapia, Maria Soledad, Lopez-Malo, Aurelio, Alzamora, Stella
bestellen
bij amazon.com
$ 150,00
(ongeveer € 137,06)
verzending: € 15,491
bestellenGesponsorde link
Tapia, Maria Soledad, Lopez-Malo, Aurelio, Alzamora, Stella:
Minimally Processed Fruits and Vegetables (Food Engineering Series) - gebonden uitgave, pocketboek

2000, ISBN: 9780834216723

Springer, Hardcover, Auflage: 2000, 376 Seiten, Publiziert: 2000-06-30T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 2.07 kg, Textbook Rental ASINs, Specialty Stores, Books, Canning & Preserving, Cookb… Meer...

Verzendingskosten:In Stock. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 15.49) booksandlibros
5
Minimally Processed Fruits and Vegetables - Tapia, Maria Soledad, Aurelio Lopez-Malo  und Stella Alzamora
bestellen
bij booklooker.de
€ 125,26
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Tapia, Maria Soledad, Aurelio Lopez-Malo und Stella Alzamora:
Minimally Processed Fruits and Vegetables - gebruikt boek

2000, ISBN: 9780834216723

[PU: Springer US], Neubindung, Buchschnitt leicht verkürzt, Auflage 2000 3034356/12, DE, [SC: 0.00], gebraucht; sehr gut, gewerbliches Angebot, 2000, Banküberweisung, Kreditkarte, PayPal,… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) Buchpark GmbH

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Minimally Processed Fruits and Vegetables: Fundamental Aspects and Applications (Food Engineering Series)

An Aspen Food Engineering Series Book. This new reference work in the Food Engineering Series covers basic and new information and issues, and new and refined existing technologies in the preservation of fruits and vegetables with a minimum of processing. It begins with a section on detecting and controlling good and harmful microorganisms in fruits and vegetable tissues, then surveys a range of preservation technologies, talks about new technologies being developed in landmark multinational projects, and ends by covering the legal aspects of minimally processed produce in the United States, Europe, South America, and Asia.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Minimally Processed Fruits and Vegetables: Fundamental Aspects and Applications (Food Engineering Series)


EAN (ISBN-13): 9780834216723
ISBN (ISBN-10): 0834216728
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 2000
Uitgever: Springer
376 Bladzijden
Gewicht: 0,934 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-04-12T15:07:54+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2024-03-12T18:31:12+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 0834216728

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-8342-1672-8, 978-0-8342-1672-3
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: tapia maria, malo, barbosa maria, soledad
Titel van het boek: aspen, aspects the novel, fruits and vegetables


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9788181283559 Minimally Processed Fruits and Vegetables: Fundamental Aspects and Applications (Alzamora)


< naar Archief...