2007, ISBN: 9780834216792
[ED: Hardcover], [PU: Springer, Berlin], Scholars of different schools have extensively analyzed world systems as networks of communication under the fashionable heading 'globalization.' … Meer...
booklooker.de buecher.de GmbH & Co. KG Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) Details... |
ISBN: 9780834216792
Measurement of Food Preferences Measurement-Of-Food-Preferences~~HJH-Macfie Medicine>Medical Ref>Med Ref Hardcover, Springer US
BarnesandNoble.com new Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten Details... |
1994, ISBN: 0834216795
1994 Gebundene Ausgabe Chemie, mit Schutzumschlag neu, [PU:Springer US]
Achtung-Buecher.de MARZIES.de Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) Details... |
ISBN: 9780834216792
Hardback, [PU: Aspen Publishers Inc.,U.S.], Food & Beverage Technology
BookDepository.com Verzendingskosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) Details... |
1994, ISBN: 9780834216792
Hardcover, Buch, [PU: Aspen Publishers Inc.,U.S.]
lehmanns.de Verzendingskosten:Versand in 15-20 Tagen, , Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) Details... |
2007, ISBN: 9780834216792
[ED: Hardcover], [PU: Springer, Berlin], Scholars of different schools have extensively analyzed world systems as networks of communication under the fashionable heading 'globalization.' … Meer...
ISBN: 9780834216792
Measurement of Food Preferences Measurement-Of-Food-Preferences~~HJH-Macfie Medicine>Medical Ref>Med Ref Hardcover, Springer US
ISBN: 9780834216792
Hardback, [PU: Aspen Publishers Inc.,U.S.], Food & Beverage Technology
1994, ISBN: 9780834216792
Hardcover, Buch, [PU: Aspen Publishers Inc.,U.S.]
Bibliografische gegevens van het best passende boek
auteur: | |
Titel: | |
ISBN: |
Gedetalleerde informatie over het boek. - Measurement of Food Preferences
EAN (ISBN-13): 9780834216792
ISBN (ISBN-10): 0834216795
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 1994
Uitgever: Springer-Verlag GmbH
324 Bladzijden
Gewicht: 0,620 kg
Taal: eng/Englisch
Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-12-08T22:22:05+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2019-07-19T17:30:08+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 0834216795
ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-8342-1679-5, 978-0-8342-1679-2
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: macfie, thomson, thoms, halliday
Titel van het boek: preferences, measurement, pref, food, measure measure
Gegevens van de uitgever
Auteur: H.J.H. MacFie; D.M.H. Thomson
Titel: Measurement of Food Preferences
Uitgeverij: Springer; Springer US
302 Bladzijden
Verschijningsjaar: 1994-10-31
New York; NY; US
Gewicht: 1,400 kg
Taal: Engels
160,49 € (DE)
164,99 € (AT)
177,00 CHF (CH)
POD
XII, 302 p.
BB; Food Science; Hardcover, Softcover / Technik/Chemische Technik; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Verstehen; Food Science
A Measurement Scheme For Developing Institutional Products. Appropriateness as a Measure of the Cognitive-Contextual Aspects of Food Acceptance. The Repertory Grid Approach. Focus Group Interviewing. Product Optimization: Approaches and Applications. Preference Mapping in Practice. An Individualized Psychological Approach to Measuring Influences of Consumer Preferences. Modeling Food Choice. Nutritional Influences on Mood and Cognitive Performance: Their Measurement and Relevance to Food Acceptance. Consumer Expectations and Their Role in Food Acceptance. References. Index.Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:
Laatste soortgelijke boek:
9781461521716 Measurement of Food Preferences (Halliday MacFie)
< naar Archief...