- 5 resultaten
laagste prijs: € 157,99, hoogste prijs: € 279,95, gemiddelde prijs: € 204,96
1
Measurement of Food Preferences - MacFie, H. J. H. Thomson, D. M. H.
bestellen
bij booklooker.de
€ 157,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
MacFie, H. J. H. Thomson, D. M. H.:

Measurement of Food Preferences - gebonden uitgave, pocketboek

2007, ISBN: 9780834216792

[ED: Hardcover], [PU: Springer, Berlin], Scholars of different schools have extensively analyzed world systems as networks of communication under the fashionable heading 'globalization.' … Meer...

  - Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) buecher.de GmbH & Co. KG
2
Measurement of Food Preferences - H.J.H. MacFie
bestellen
bij BarnesandNoble.com
$ 181,35
(ongeveer € 158,88)
bestellenGesponsorde link

H.J.H. MacFie:

Measurement of Food Preferences - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9780834216792

Measurement of Food Preferences Measurement-Of-Food-Preferences~~HJH-Macfie Medicine>Medical Ref>Med Ref Hardcover, Springer US

  - new Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
3
bestellen
bij Achtung-Buecher.de
€ 213,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Macfie, H. J. H.; Thomson, D. M. H.:
Measurement of Food Preferences - gebonden uitgave, pocketboek

1994

ISBN: 0834216795

1994 Gebundene Ausgabe Chemie, mit Schutzumschlag neu, [PU:Springer US]

  - Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) MARZIES.de Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien
4
Measurement of Food Preferences - H. J. H. MacFie
bestellen
bij BookDepository.com
€ 213,98
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
H. J. H. MacFie:
Measurement of Food Preferences - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9780834216792

Hardback, [PU: Aspen Publishers Inc.,U.S.], Food & Beverage Technology

  - Verzendingskosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00)
5
Measurement of Food Preferences - H. J. H. Macfie; D. M. H. Thomson
bestellen
bij lehmanns.de
€ 279,95
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
H. J. H. Macfie; D. M. H. Thomson:
Measurement of Food Preferences - gebonden uitgave, pocketboek

1994, ISBN: 9780834216792

Hardcover, Buch, [PU: Aspen Publishers Inc.,U.S.]

  - Verzendingskosten:Versand in 15-20 Tagen, , Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00)

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - Measurement of Food Preferences


EAN (ISBN-13): 9780834216792
ISBN (ISBN-10): 0834216795
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 1994
Uitgever: Springer-Verlag GmbH
324 Bladzijden
Gewicht: 0,620 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-12-08T22:22:05+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2019-07-19T17:30:08+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 0834216795

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-8342-1679-5, 978-0-8342-1679-2
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: macfie, thomson, thoms, halliday
Titel van het boek: preferences, measurement, pref, food, measure measure


Gegevens van de uitgever

Auteur: H.J.H. MacFie; D.M.H. Thomson
Titel: Measurement of Food Preferences
Uitgeverij: Springer; Springer US
302 Bladzijden
Verschijningsjaar: 1994-10-31
New York; NY; US
Gewicht: 1,400 kg
Taal: Engels
160,49 € (DE)
164,99 € (AT)
177,00 CHF (CH)
POD
XII, 302 p.

BB; Food Science; Hardcover, Softcover / Technik/Chemische Technik; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Verstehen; Food Science

A Measurement Scheme For Developing Institutional Products. Appropriateness as a Measure of the Cognitive-Contextual Aspects of Food Acceptance. The Repertory Grid Approach. Focus Group Interviewing. Product Optimization: Approaches and Applications. Preference Mapping in Practice. An Individualized Psychological Approach to Measuring Influences of Consumer Preferences. Modeling Food Choice. Nutritional Influences on Mood and Cognitive Performance: Their Measurement and Relevance to Food Acceptance. Consumer Expectations and Their Role in Food Acceptance. References. Index.

Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9781461521716 Measurement of Food Preferences (Halliday MacFie)


< naar Archief...