1993, ISBN: 9780834216815
Springer, Hardcover, Auflage: 1993, 280 Seiten, Publiziert: 1993-03-31T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 1.3 kg, Low Fat, Diets & Healthy Eating, Food & Drink, Subjects, Books, Public Healt… Meer...
amazon.co.uk |
1999, ISBN: 0834216817
[EAN: 9780834216815], New book, [SC: 1.0], [PU: Aspen Publishers Inc.,U.S., United States], Language: English. Brand new Book. This is a Print on Demand title. This book may have occasion… Meer...
AbeBooks.co.uk Book Depository hard to find, London, United Kingdom [63688905] [Rating: 5 (of 5)] NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 1.00 Details... |
ISBN: 9780834216815
Hardback, [PU: Aspen Publishers Inc.,U.S.], This is a Print on Demand title. This book may have occasional imperfections such as missing or blurred pages, poor pictures, errant marks, etc… Meer...
BookDepository.com Verzendingskosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) Details... |
1993, ISBN: 0834216817
1993 Gebundene Ausgabe Ernährung, Lebensmittel, Biochemie, mit Schutzumschlag neu, [PU:Springer US]
Achtung-Buecher.de MARZIES.de Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) Details... |
1993, ISBN: 0834216817
[EAN: 9780834216815], New book, [SC: 8.88], [PU: Springer], Books
AbeBooks.co.uk Ergodebooks, Houston, TX, U.S.A. [8304062] [Rating: 5 (of 5)] NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 8.88 Details... |
1993, ISBN: 9780834216815
Springer, Hardcover, Auflage: 1993, 280 Seiten, Publiziert: 1993-03-31T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 1.3 kg, Low Fat, Diets & Healthy Eating, Food & Drink, Subjects, Books, Public Healt… Meer...
1999, ISBN: 0834216817
[EAN: 9780834216815], New book, [SC: 1.0], [PU: Aspen Publishers Inc.,U.S., United States], Language: English. Brand new Book. This is a Print on Demand title. This book may have occasion… Meer...
ISBN: 9780834216815
Hardback, [PU: Aspen Publishers Inc.,U.S.], This is a Print on Demand title. This book may have occasional imperfections such as missing or blurred pages, poor pictures, errant marks, etc… Meer...
1993, ISBN: 0834216817
1993 Gebundene Ausgabe Ernährung, Lebensmittel, Biochemie, mit Schutzumschlag neu, [PU:Springer US]
1993, ISBN: 0834216817
[EAN: 9780834216815], New book, [SC: 8.88], [PU: Springer], Books
Bibliografische gegevens van het best passende boek
auteur: | |
Titel: | |
ISBN: |
Gedetalleerde informatie over het boek. - Technology of Vitamins in Food
EAN (ISBN-13): 9780834216815
ISBN (ISBN-10): 0834216817
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2007
Uitgever: Springer
280 Bladzijden
Taal: eng/Englisch
Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-04-28T11:23:17+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2022-08-22T13:02:48+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 0834216817
ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-8342-1681-7, 978-0-8342-1681-5
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: berry, ottaway
Titel van het boek: food technology
Gegevens van de uitgever
Auteur: P. Berry Ottaway
Titel: Technology of Vitamins in Food
Uitgeverij: Springer; Springer US
270 Bladzijden
Verschijningsjaar: 1993-03-31
New York; NY; US
Gewicht: 1,300 kg
Taal: Engels
160,49 € (DE)
164,99 € (AT)
177,00 CHF (CH)
POD
X, 270 p.
BB; Food Science; Hardcover, Softcover / Technik/Chemische Technik; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Verstehen; Nutrition; Food Science; Nutrition; Diätetik und Ernährung; BC
Main Biological Functions Of Vitamins. Natural Occurrence of Vitamins. Nutritional Aspects. Industrial Production of Vitamins. Stability of Vitamins. Principles of Vitamin Fortification of Foods. Applications of Vitamin Fortification of Foods. Vitamin Analysis in Foods. Vitamins as Food Technological Aids. Legislative Trends. References. IndexAndere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:
Laatste soortgelijke boek:
9781461521310 Technology of Vitamins in Food (P. Berry Ottaway)
< naar Archief...