- 5 resultaten
laagste prijs: € 149,79, hoogste prijs: € 187,20, gemiddelde prijs: € 172,21
1
Technology of Vitamins in Food - Ottaway, P. Berry
bestellen
bij amazon.co.uk
£ 127,23
(ongeveer € 149,79)
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Ottaway, P. Berry:

Technology of Vitamins in Food - gebonden uitgave, pocketboek

1993, ISBN: 9780834216815

Springer, Hardcover, Auflage: 1993, 280 Seiten, Publiziert: 1993-03-31T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 1.3 kg, Low Fat, Diets & Healthy Eating, Food & Drink, Subjects, Books, Public Healt… Meer...

Verzendingskosten:In stock. (EUR 0.00) Amazon US
2
bestellen
bij AbeBooks.co.uk
£ 149,74
(ongeveer € 176,29)
verzending: € 1,001
bestellenGesponsorde link

P. Berry Ottaway:

Technology of Vitamins in Food (Hardback) - gebonden uitgave, pocketboek

1999, ISBN: 0834216817

[EAN: 9780834216815], New book, [SC: 1.0], [PU: Aspen Publishers Inc.,U.S., United States], Language: English. Brand new Book. This is a Print on Demand title. This book may have occasion… Meer...

NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 1.00 Book Depository hard to find, London, United Kingdom [63688905] [Rating: 5 (of 5)]
3
Technology of Vitamins in Food - P. Berry Ottaway
bestellen
bij BookDepository.com
€ 181,77
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
P. Berry Ottaway:
Technology of Vitamins in Food - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9780834216815

Hardback, [PU: Aspen Publishers Inc.,U.S.], This is a Print on Demand title. This book may have occasional imperfections such as missing or blurred pages, poor pictures, errant marks, etc… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00)
4
bestellen
bij Achtung-Buecher.de
€ 187,20
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Ottaway, P. Berry:
Technology of Vitamins in Food - gebonden uitgave, pocketboek

1993, ISBN: 0834216817

1993 Gebundene Ausgabe Ernährung, Lebensmittel, Biochemie, mit Schutzumschlag neu, [PU:Springer US]

Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) MARZIES.de Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien
5
bestellen
bij AbeBooks.co.uk
£ 140,98
(ongeveer € 165,98)
verzending: € 8,881
bestellenGesponsorde link
P. Berry Ottaway:
Technology of Vitamins in Food - gebonden uitgave, pocketboek

1993, ISBN: 0834216817

[EAN: 9780834216815], New book, [SC: 8.88], [PU: Springer], Books

NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 8.88 Ergodebooks, Houston, TX, U.S.A. [8304062] [Rating: 5 (of 5)]

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - Technology of Vitamins in Food


EAN (ISBN-13): 9780834216815
ISBN (ISBN-10): 0834216817
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2007
Uitgever: Springer
280 Bladzijden
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-04-28T11:23:17+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2022-08-22T13:02:48+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 0834216817

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-8342-1681-7, 978-0-8342-1681-5
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: berry, ottaway
Titel van het boek: food technology


Gegevens van de uitgever

Auteur: P. Berry Ottaway
Titel: Technology of Vitamins in Food
Uitgeverij: Springer; Springer US
270 Bladzijden
Verschijningsjaar: 1993-03-31
New York; NY; US
Gewicht: 1,300 kg
Taal: Engels
160,49 € (DE)
164,99 € (AT)
177,00 CHF (CH)
POD
X, 270 p.

BB; Food Science; Hardcover, Softcover / Technik/Chemische Technik; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Verstehen; Nutrition; Food Science; Nutrition; Diätetik und Ernährung; BC

Main Biological Functions Of Vitamins. Natural Occurrence of Vitamins. Nutritional Aspects. Industrial Production of Vitamins. Stability of Vitamins. Principles of Vitamin Fortification of Foods. Applications of Vitamin Fortification of Foods. Vitamin Analysis in Foods. Vitamins as Food Technological Aids. Legislative Trends. References. Index

Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9781461521310 Technology of Vitamins in Food (P. Berry Ottaway)


< naar Archief...