- 5 resultaten
laagste prijs: € 144,05, hoogste prijs: € 353,95, gemiddelde prijs: € 215,31
1
bestellen
bij Indigo.ca
(ongeveer € 353,95)
bestellenGesponsorde link
K V Peter:

Handbook of herbs and spices, Volume 3 - nieuw boek

ISBN: 9780849391552

Complied by leading experts in the field, this third volume of a comprehensive and authoritative reference continues coverage of key herbs and spices for the food industry. Ensuring the s… Meer...

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten
2
Handbook of herbs and spices, Volume 3 - Editor-K V Peter
bestellen
bij AbeBooks.com
€ 154,66
verzending: € 9,261
bestellenGesponsorde link

Editor-K V Peter:

Handbook of herbs and spices, Volume 3 - gebonden uitgave, pocketboek

2006, ISBN: 0849391555

[EAN: 9780849391552], Used, good, [PU: CRC Press], Cooking|Specific Ingredients|Herbs, Spices, Condiments, Gardening|Herbs, Technology|Food Science, Books

NOT NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 9.26 Ergodebooks, RICHMOND, TX, U.S.A. [8304062] [Rating: 4 (of 5)]
3
Handbook of herbs and spices, Volume 3
bestellen
bij AbeBooks.com
€ 154,66
verzending: € 69,441
bestellenGesponsorde link
Handbook of herbs and spices, Volume 3 - gebonden uitgave, pocketboek

2006

ISBN: 0849391555

[EAN: 9780849391552], Used, good, [PU: CRC Press 2006-10-16], Item is in like new condition with minor shelf wear.

NOT NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 69.44 LowKeyBooks, Sumas, WA, U.S.A. [65875000] [Rating: 4 (of 5)]
4
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 292,56
(ongeveer € 269,22)
bestellenGesponsorde link
K V Peter (Editor):
Handbook of herbs and spices, Volume 3 - gebonden uitgave, pocketboek

2006, ISBN: 9780849391552

CRC Press, 2006-10-16. 1. Hardcover. Used:Good., CRC Press, 2006-10-16

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten Ergodebooks
5
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 156,19
(ongeveer € 144,05)
bestellenGesponsorde link
Editor-K V Peter:
Handbook of herbs and spices, Volume 3 - gebonden uitgave, pocketboek

2006, ISBN: 9780849391552

CRC Press, 2006-10-16. Hardcover. Good., CRC Press, 2006-10-16

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten Ergodebooks

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Handbook of Herbs and Spices: Volume 3

Complied by leading experts in the field, this third volume of a comprehensive and authoritative reference continues coverage of key herbs and spices for the food industry. Ensuring the safety of herbs and spices, their use as colorings and flavorings and functional benefits are covered in introductory chapters. Just as in volumes 1 and 2, chapters on individual plants, their production, chemical structure and properties and uses in food processing then follow.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Handbook of Herbs and Spices: Volume 3


EAN (ISBN-13): 9780849391552
ISBN (ISBN-10): 0849391555
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2006
Uitgever: CRC PR INC
537 Bladzijden
Gewicht: 1,089 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2008-01-15T18:25:09+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2020-04-12T14:56:14+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 0849391555

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-8493-9155-5, 978-0-8493-9155-2
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Titel van het boek: handbook herbs spices volume


< naar Archief...