- 5 resultaten
laagste prijs: € 40,00, hoogste prijs: € 45,30, gemiddelde prijs: € 41,06
1
Food Allergy. Adverse reactions to foods and food additives - Metcalfe, Dean D. / Hugh A. Sampson / Ronald A. Simon (Ed.)
bestellen
bij ZVAB.com
€ 40,00
verzending: € 2,901
bestellenGesponsorde link
Metcalfe, Dean D. / Hugh A. Sampson / Ronald A. Simon (Ed.):

Food Allergy. Adverse reactions to foods and food additives - gebonden uitgave, pocketboek

1997, ISBN: 0865424322

[EAN: 9780865424326], [SC: 2.9], [PU: Cambridge, Mass.: Blackwell Science], LEBENSMITTELALLERGIEN, ALLERGIE, ALLERGIEN, LEBENSMITTEL; ALLERGY, IMMUNOLOGY, NUTRITION, Leinen / gebundene Au… Meer...

Verzendingskosten: EUR 2.90 Antiquariat Smock, Freiburg im Breisgau, Germany [56103057] [Rating: 5 (von 5)]
2
bestellen
bij ZVAB.com
€ 40,00
verzending: € 2,901
bestellenGesponsorde link

Metcalfe, Dean D. / Hugh A. Sampson / Ronald A. Simon (Ed.):

Food Allergy. Adverse reactions to foods and food additives - gebonden uitgave, pocketboek

1997, ISBN: 0865424322

[EAN: 9780865424326], [SC: 2.9], [PU: Cambridge, Mass.: Blackwell Science], LEBENSMITTELALLERGIEN, ALLERGIE, ALLERGIEN, LEBENSMITTEL; ALLERGY, IMMUNOLOGY, NUTRITION, Leinen / gebundene Au… Meer...

Verzendingskosten: EUR 2.90 Antiquariat Smock, Freiburg im Breisgau, Germany [56103057] [Rating: 5 (von 5)]
3
bestellen
bij booklooker.de
€ 40,00
verzending: € 5,301
bestellenGesponsorde link
Metcalfe, Dean D. / Hugh A. Sampson / Ronald A. Simon (Ed.):
Food Allergy. Adverse reactions to foods and food additives - gebonden uitgave, pocketboek

1997

ISBN: 9780865424326

[PU: Cambridge, Mass.: Blackwell Science 1997], XIV, 583 S. (26x21 cm) Leinen / gebundene Ausgabe Second Edition Leinenband In gutem Zustand., DE, [SC: 5.30], gebraucht gut, gewerbliches … Meer...

Verzendingskosten:Versand nach Deutschland. (EUR 5.30) Antiquariat Smock
4
bestellen
bij Achtung-Buecher.de
€ 45,30
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Metcalfe, Dean D. / Hugh A. Sampson / Ronald A. Simon (Ed.):
Food Allergy Adverse reactions to foods and food additives - gebonden uitgave, pocketboek

1997, ISBN: 0865424322

XIV, 583 S. (26x21 cm) Leinen / gebundene Ausgabe Gebundene Ausgabe Second Edition; Leinenband; In gutem Zustand. Lebensmittelallergien, Allergie, Allergien, Lebensmittel; Allergy, Immuno… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) Antiquariat Smock Oliver Smock, 79104 Freiburg
5
bestellen
bij buchfreund.de
€ 40,00
verzending: € 5,301
bestellenGesponsorde link
Metcalfe, Dean D. / Hugh A. Sampson / Ronald A. Simon (Ed.):
Food Allergy Adverse reactions to foods and food additives - gebonden uitgave, pocketboek

1997, ISBN: 9780865424326

XIV, 583 S. (26x21 cm) Leinen / gebundene Ausgabe Second Edition; Leinenband; In gutem Zustand. Versand D: 5,30 EUR Lebensmittelallergien, Allergie, Allergien, Lebensmittel; Allergy, Immu… Meer...

Verzendingskosten:Versandkosten innerhalb der BRD. (EUR 5.30) Antiquariat Smock, 79104 Freiburg

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - Food Allergy: Adverse Reactions to Foods and Food Additives


EAN (ISBN-13): 9780865424326
ISBN (ISBN-10): 0865424322
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 1996
Uitgever: Wiley-Blackwell

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-10-12T17:54:12+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2024-02-23T17:35:19+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 0865424322

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-86542-432-2, 978-0-86542-432-6
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: metcalfe, sampson hugh
Titel van het boek: food allergy adverse reactions food food additives, foods


< naar Archief...