- 4 resultaten
laagste prijs: € 21,00, hoogste prijs: € 30,95, gemiddelde prijs: € 24,67
1
A Guide to Vegetarian Cuisine: An Overview, Ingredients Used, Traditional Dishes and Cuisines, and Meat Substitutes - Stevens, Dakota
bestellen
bij
(ongeveer € 24,75)
bestellenGesponsorde link
Stevens, Dakota:

A Guide to Vegetarian Cuisine: An Overview, Ingredients Used, Traditional Dishes and Cuisines, and Meat Substitutes - pocketboek

2010, ISBN: 1117528286, Lieferbar binnen 4-6 Wochen Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD

Internationaler Buchtitel. In englischer Sprache. Verlag: Fort Press, 204 Seiten, L=246mm, B=189mm, H=11mm, Gew.=372gr, [GR: 24510 - TB/Essen und Trinken/Allgemeines/Lexika], [SW: - Cook… Meer...

Lieferbar binnen 4-6 Wochen (Besorgungstitel) Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD Buchgeier.com
2
bestellen
bij Indigo.ca
(ongeveer € 30,95)
bestellenGesponsorde link

Dakota Stevens:

A Guide To Vegetarian Cuisine: An Overview, Ingredients Used, Traditional Dishes And Cuisines, And Meat Substitutes - nieuw boek

ISBN: 9781117528281

The book is an overview of Vegetarian cuisine. Learn about the history, the types of food and ingredients used in vegetarian dishes, and meat substitutes. This book will whet your appetit… Meer...

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten
3
bestellen
bij Indigo.ca
C$ 32,50
(ongeveer € 21,00)
bestellenGesponsorde link
Dakota Stevens:
A Guide To Vegetarian Cuisine: An Overview, Ingredients Used, Traditional Dishes And Cuisines, And Meat Substitutes - nieuw boek

ISBN: 9781117528281

The book is an overview of Vegetarian cuisine. Learn about the history, the types of food and ingredients used in vegetarian dishes, and meat substitutes. This book will whet your appetit… Meer...

  - new Free shipping on orders above $25. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
4
A Guide to Vegetarian Cuisine: An Overview, Ingredients Used, Traditional Dishes and Cuisines, and Meat Substitutes - Stevens, Dakota
bestellen
bij booklooker.de
€ 21,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Stevens, Dakota:
A Guide to Vegetarian Cuisine: An Overview, Ingredients Used, Traditional Dishes and Cuisines, and Meat Substitutes - pocketboek

ISBN: 9781117528281

[ED: Taschenbuch], [PU: FORT PR], The book is an overview of Vegetarian cuisine. Learn about the history, the types of food and ingredients used in vegetarian dishes, and meat substitutes… Meer...

  - Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) buecher.de GmbH & Co. KG

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
A Guide to Vegetarian Cuisine: An Overview, Ingredients Used, Traditional Dishes and Cuisines, and Meat Substitutes

The book is an overview of Vegetarian cuisine. Learn about the history, the types of food and ingredients used in vegetarian dishes, and meat substitutes. This book will whet your appetite and leave you craving for some good Vegetarian food.Project Webster represents a new publishing paradigm, allowing disparate content sources to be curated into cohesive, relevant, and informative books. To date, this content has been curated from Wikipedia articles and images under Creative Commons licensing, although as Project Webster continues to increase in scope and dimension, more licensed and public domain content is being added. We believe books such as this represent a new and exciting lexicon in the sharing of human knowledge.

Gedetalleerde informatie over het boek. - A Guide to Vegetarian Cuisine: An Overview, Ingredients Used, Traditional Dishes and Cuisines, and Meat Substitutes


EAN (ISBN-13): 9781117528281
ISBN (ISBN-10): 1117528286
pocket book
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: Fort Press
204 Bladzijden
Gewicht: 0,372 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2011-04-22T02:44:46+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2018-02-11T20:43:07+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 1117528286

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
1-117-52828-6, 978-1-117-52828-1


< naar Archief...