- 5 resultaten
laagste prijs: € 75,99, hoogste prijs: € 97,45, gemiddelde prijs: € 86,05
1
Food Carbohydrate Chemistry - Graham Tipple
bestellen
bij hive.co.uk
£ 85,17
(ongeveer € 97,45)
bestellenGesponsorde link
Graham Tipple:

Food Carbohydrate Chemistry - nieuw boek

ISBN: 9781119949145

Not since "Sugar Chemistry" by Shallenberger and Birch (1975) has a text clearly presented and applied basic carbohydrate chemistry to the quality attributes and functional properties of … Meer...

  - No. 9781119949145. Verzendingskosten:Instock, Despatched same working day before 3pm, zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
2
Food Carbohydrate Chemistry - Ronald E. Wrolstad
bestellen
bij hive.co.uk
£ 69,66
(ongeveer € 81,82)
bestellenGesponsorde link

Ronald E. Wrolstad:

Food Carbohydrate Chemistry - nieuw boek

ISBN: 9781119949145

Not since "Sugar Chemistry" by Shallenberger and Birch (1975) has a text clearly presented and applied basic carbohydrate chemistry to the quality attributes and functional properties of … Meer...

No. 9781119949145. Verzendingskosten:Instock, Despatched same working day before 3pm, zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
3
Food Carbohydrate Chemistry - Ronald E. Wrolstad
bestellen
bij lehmanns.de
€ 83,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Ronald E. Wrolstad:
Food Carbohydrate Chemistry - eerste uitgave

2011

ISBN: 9781119949145

eBooks, eBook Download (PDF), 1. Auflage, [PU: John Wiley & Sons], John Wiley & Sons, 2011

Verzendingskosten:Download sofort lieferbar. (EUR 0.00)
4
bestellen
bij lehmanns.de
€ 90,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Ronald E. Wrolstad:
Food Carbohydrate Chemistry - eerste uitgave

2011, ISBN: 9781119949145

[ED: 1], 1. Auflage, eBook Download (PDF), eBooks, [PU: John Wiley & Sons]

  - Verzendingskosten:Download sofort lieferbar, , Versandkostenfrei innerhalb der BRD (EUR 0.00)
5
bestellen
bij lehmanns.de
€ 75,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Ronald E. Wrolstad:
Food Carbohydrate Chemistry - eerste uitgave

2011, ISBN: 9781119949145

[ED: 1], Auflage, eBook Download (PDF), eBooks, [PU: Wiley-Blackwell]

  - Verzendingskosten:Download sofort lieferbar, , Versandkostenfrei innerhalb der BRD (EUR 0.00)

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - Food Carbohydrate Chemistry


EAN (ISBN-13): 9781119949145
ISBN (ISBN-10): 1119949149
Verschijningsjaar: 2011
Uitgever: John Wiley & Sons
426 Bladzijden
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2012-12-30T15:12:36+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2022-11-05T07:36:41+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 1119949149

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
1-119-94914-9, 978-1-119-94914-5
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Titel van het boek: food chemistry, carbohydrate chemistry


Gegevens van de uitgever

Auteur: Ronald E. Wrolstad
Titel: Institute of Food Technologists Series; Food Carbohydrate Chemistry
Uitgeverij: Wiley-Blackwell; John Wiley & Sons
426 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2011-10-19
Taal: Engels
90,99 € (DE)
Not available (reason unspecified)

EA; E107; E-Book; Nonbooks, PBS / Biologie/Landwirtschaft, Gartenbau, Forstwirtschaft, Fischerei, Ernährung; Lebensmittel- und Getränketechnologie; Backwaren, Getreideerzeugnisse; Bakery & Cereals; Food Chemistry; Food Science & Technology; Lebensmittelchemie; Lebensmittelforschung u. -technologie; Lebensmittelchemie; Backwaren, Getreideerzeugnisse; BC

1. Structure and nomenclature of sugars and sugar derivatives. 2. Sugar Composition. 3. Reactions of sugars. 4. Functional properties of sugars. 5. Sugar analytical methods. 6. Non-enzymic browning reactions. 7. Starch. 8. Cell-wall polysaccharides. 9. Nutritional roles of carbohydrates Appendix - lab exercises and demonstrations. · Recognition of hemiacetals, hemiketals, acetals and ketals. · Making molecular models of sugars with molecular model kits. · Calculation and specification of multiple chirality of sugar pyranoid ring structures. · Plane-polarized light & optical activity. · Sugar polarimetry & sucrose inversion. · The Fehlings test for reducing and non-reducing sugars. · Student-designed non-enzymic browning experiments. · Microscopic examination of starch. · The qualitative iodine test for starch

Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9781118688496 Food Carbohydrate Chemistry (Wrolstad, Ronald E.)


< naar Archief...