Two Hundred Recipes for Making Desserts: Including French Pastries (1912) - gebonden uitgave, pocketboek
2010, ISBN: 1120971357, Lieferbar binnen 4-6 Wochen Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD
Internationaler Buchtitel. In englischer Sprache. Verlag: KESSINGER PUB CO, 116 Seiten, L=152mm, B=229mm, H=11mm, Gew.=345gr, [GR: 14550 - HC/Themenkochbücher], [SW: - Cooking / Wine], G… Meer...
Buchgeier.com Lieferbar binnen 4-6 Wochen (Besorgungstitel) Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD Details... |
ISBN: 9781120971357
Hardback, [PU: Kessinger Publishing], This book is a facsimile reprint and may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. This scarce antiquarian book i… Meer...
BookDepository.com Verzendingskosten:Geen verzendingskosten. (EUR 0.00) Details... |
Two Hundred Recipes for Making Desserts: Including French Pastries (1912) - gebonden uitgave, pocketboek
1912, ISBN: 9781120971357
Publisher: Chicago, U.S.A.: Hopewell Press Publication date: 1912 Subjects: Desserts Pastry Cookery, French Notes: This is an OCR reprint. There may be numerous typos or missing text. The… Meer...
Hitmeister.de BuecherOase_Muenchen inkl. Rechnung mit ausgewiesener Mwst., new Verzendingskosten:Versandkostenfrei (EUR 0.00) Details... |
Two Hundred Recipes for Making Desserts: Including French Pastries (1912) - gebonden uitgave, pocketboek
2010, ISBN: 1120971357, Lieferbar binnen 4-6 Wochen Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD
Internationaler Buchtitel. In englischer Sprache. Verlag: KESSINGER PUB CO, 116 Seiten, L=152mm, B=229mm, H=11mm, Gew.=345gr, [GR: 14550 - HC/Themenkochbücher], [SW: - Cooking / Wine], G… Meer...
ISBN: 9781120971357
Hardback, [PU: Kessinger Publishing], This book is a facsimile reprint and may contain imperfections such as marks, notations, marginalia and flawed pages. This scarce antiquarian book i… Meer...
Two Hundred Recipes for Making Desserts: Including French Pastries (1912) - gebonden uitgave, pocketboek
1912
ISBN: 9781120971357
Publisher: Chicago, U.S.A.: Hopewell Press Publication date: 1912 Subjects: Desserts Pastry Cookery, French Notes: This is an OCR reprint. There may be numerous typos or missing text. The… Meer...
Bibliografische gegevens van het best passende boek
auteur: | |
Titel: | |
ISBN: |
Gedetalleerde informatie over het boek. - Two Hundred Recipes for Making Desserts: Including French Pastries (1912)
EAN (ISBN-13): 9781120971357
ISBN (ISBN-10): 1120971357
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: KESSINGER PUB CO
116 Bladzijden
Gewicht: 0,345 kg
Taal: eng/Englisch
Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2010-08-06T12:52:05+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2018-03-26T14:21:52+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 1120971357
ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
1-120-97135-7, 978-1-120-97135-7
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: hülse
Titel van het boek: two hundred two
Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:
Laatste soortgelijke boek:
9781167255892 Two Hundred Recipes For Making Desserts: Including French Pastries (1912) (Olive M. Hulse)
- 9781167255892 Two Hundred Recipes For Making Desserts: Including French Pastries (1912) (Olive M. Hulse)
- 9781340908904 Two Hundred Recipes for Making Desserts (Olive M Hulse (author))
- 9781167183928 Two Hundred Recipes For Making Desserts: Including French Pastries (1912) (Olive M. Hulse)
- 9781120949189 Two Hundred Recipes for Making Desserts: Including French Pastries (1912) (Hulse, Olive M.)
- 9781153195188 Two Hundred Recipes for Making Desserts, Including French Pastries (Hulse, Olive M.)
< naar Archief...