- 5 resultaten
laagste prijs: € 38,95, hoogste prijs: € 76,47, gemiddelde prijs: € 47,56
1
The Modern Cook A Practical Guide To The Culinary Art In All Its Branches (1846) - Charles Elme Francatelli
bestellen
bij buchfreund.de
€ 43,20
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Charles Elme Francatelli:

The Modern Cook A Practical Guide To The Culinary Art In All Its Branches (1846) - nieuw boek

2008, ISBN: 9781437334265

Kartoniert, 540 Seiten, 229mm x 152mm x 29mm, Sprache(n): eng This scarce antiquarian book is a facsimile reprint of the original. Due to its age, it may contain imperfections such as mar… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) MARZIES Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien
2
The Modern Cook - Francatelli, Charles Elme
bestellen
bij booklooker.de
€ 39,45
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Francatelli, Charles Elme:

The Modern Cook - pocketboek

2008, ISBN: 9781437334265

[ED: Kartoniert / Broschiert], [PU: Kessinger Publishing, LLC], Dieser Artikel ist ein Print on Demand Artikel und wird nach Ihrer Bestellung fuer Sie gedruckt. KlappentextrnrnThis scarce… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) Moluna GmbH
3
The Modern Cook - Francatelli, Charles Elme
bestellen
bij booklooker.de
€ 38,95
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Francatelli, Charles Elme:
The Modern Cook - pocketboek

2008

ISBN: 9781437334265

[ED: Kartoniert / Broschiert], [PU: Kessinger Publishing, LLC], Dieser Artikel ist ein Print on Demand Artikel und wird nach Ihrer Bestellung fuer Sie gedruckt. KlappentextrnrnThis scarce… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) Moluna GmbH
4
The Modern Cook A Practical Guide To The Culinary Art In All Its Branches (1846) - Francatelli, Charles Elme
bestellen
bij Achtung-Buecher.de
€ 39,73
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Francatelli, Charles Elme:
The Modern Cook A Practical Guide To The Culinary Art In All Its Branches (1846) - nieuw boek

2008, ISBN: 1437334261

Kartoniert / Broschiert ART / Techniques / Painting, Kunst: Grundlagen und Techniken, mit Schutzumschlag 11, [PU:Kessinger Publishing, LLC]

Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) MARZIES.de Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien
5
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 84,50
(ongeveer € 76,47)
verzending: € 11,571
bestellenGesponsorde link
Francatelli, Professor Charles Elme:
The Modern Cook: A Practical Guide To The Culinary Art In All Its Branches (1846) - pocketboek

ISBN: 9781437334265

paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book., 2.5

Verzendingskosten: EUR 11.57 Bonita

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
The Modern Cook: A Practical Guide to the Culinary Art in All Its Branches (1846)

Adapted As Well For The Largest Establishments, As For The Use Of Private Families.

Gedetalleerde informatie over het boek. - The Modern Cook: A Practical Guide to the Culinary Art in All Its Branches (1846)


EAN (ISBN-13): 9781437334265
ISBN (ISBN-10): 1437334261
pocket book
Verschijningsjaar: 2008
Uitgever: INDYPUBLISH.COM
540 Bladzijden
Gewicht: 0,785 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2009-05-20T20:12:11+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2024-01-25T22:05:37+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 1437334261

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
1-4373-3426-1, 978-1-4373-3426-5
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: charles elme francatelli
Titel van het boek: modern cook


< naar Archief...