- 5 resultaten
laagste prijs: € 5,48, hoogste prijs: € 87,00, gemiddelde prijs: € 30,83
1
Cured : Slow Techniques for Flavoring Meat, Fish and Vegetables by Lindy Wildsmith - Lindy Wildsmith
bestellen
bij BetterWorldBooks.com
€ 6,41
bestellenGesponsorde link
Lindy Wildsmith:

Cured : Slow Techniques for Flavoring Meat, Fish and Vegetables by Lindy Wildsmith - gebruikt boek

ISBN: 9781440205125

Today, with fridges, freezers and vacuum packaging you don't need to preserve your meat and vegetables, yet many food enthusiasts crave the unique tastes that develop from the chemical ch… Meer...

used in stock. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
2
Cured : Slow Techniques for Flavoring Meat, Fish and Vegetables - Wildsmith, Lindy
bestellen
bij BetterWorldBooks.com
€ 5,48
bestellenGesponsorde link

Wildsmith, Lindy:

Cured : Slow Techniques for Flavoring Meat, Fish and Vegetables - gebruikt boek

ISBN: 9781440205125

Today, with fridges, freezers and vacuum packaging you don't need to preserve your meat and vegetables, yet many food enthusiasts crave the unique tastes that develop from the chemical ch… Meer...

used in stock. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
3
Cured: Salted, Spiced, Dried, Smoked, Potted, Pickled, Raw - Wildsmith, Lindy
bestellen
bij amazon.de
€ 26,95
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
Wildsmith, Lindy:
Cured: Salted, Spiced, Dried, Smoked, Potted, Pickled, Raw - pocketboek

2010

ISBN: 9781440205125

Krause Pubns Inc, Taschenbuch, 287 Seiten, Publiziert: 2010-09-05T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, 2.65 kg, Kochen nach Art der Zubereitung, Kochen & Genießen, Kategorien, Bücher, Fleisch,… Meer...

Verzendingskosten:Auf Lager. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) Ultimate Treasures DE
4
Cured: Salted, Spiced, Dried, Smoked, Potted, Pickled, Raw - Wildsmith, Lindy
bestellen
bij amazon.de
€ 87,00
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
Wildsmith, Lindy:
Cured: Salted, Spiced, Dried, Smoked, Potted, Pickled, Raw - pocketboek

2010, ISBN: 9781440205125

Krause Pubns Inc, Taschenbuch, 287 Seiten, Publiziert: 2010-09-05T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, 2.65 kg, Kochen nach Art der Zubereitung, Kochen & Genießen, Kategorien, Bücher, Fleisch,… Meer...

Verzendingskosten:Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00)
5
bestellen
bij alibris.co.uk
€ 28,33
bestellenGesponsorde link
Wildsmith, Lindy:
Cured: Slow Techniques for Flavoring Meat, Fish and Vegetables - pocketboek

2010, ISBN: 9781440205125

Paperback, Gebraucht, guter Zustand, [PU: Krause Publ]

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten Memphis, TN, One Stop Shop Bookstore

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Cured: Salted, Spiced, Dried, Smoked, Potted, Pickled, Raw

Today, with fridges, freezers and vacuum packaging you don't need to preserve your meat and vegetables, yet many food enthusiasts crave the unique tastes that develop from the chemical changes that occur during the curing process. Learn the treasured age-old techniques for smoking, salting, spicing, marinating, spicing, drying, pickling and potting by following detailed step-by-step instructions, guidelines, hints, tips and artfully displayed color photos. Whether you're a home cook, fishermen, wild game hunter or an inspiring chef, you can give as much of yourself as you like to these artisan crafts.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Cured: Salted, Spiced, Dried, Smoked, Potted, Pickled, Raw


EAN (ISBN-13): 9781440205125
ISBN (ISBN-10): 1440205124
pocket book
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: Krause Pubns Inc
250 Bladzijden
Gewicht: 1,202 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2010-03-31T10:58:50+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-08-05T12:33:51+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 1440205124

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
1-4402-0512-4, 978-1-4402-0512-5
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: lindy wildsmith
Titel van het boek: vegetables, fishes, fish, meat, cured slow, spiced


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9781906417413 Cured: Slow Techniques for Flavouring Meat, Fish and Vegetables (Wildsmith, Lindy)


< naar Archief...