- 5 resultaten
laagste prijs: € 169,33, hoogste prijs: € 440,38, gemiddelde prijs: € 312,84
1
Handbook of Food Preservation - Rahman, M. Shafiur
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 321,20
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Rahman, M. Shafiur:

Handbook of Food Preservation - gebonden uitgave, pocketboek

2007, ISBN: 1574446061

[EAN: 9781574446067], Neubuch, [PU: CRC Press], TECHNOLOGY & INDUSTRIAL ARTS ENGINEERING FOOD SCIENCE MOISTURE CONTENT LACTIC OHMIC HEATING ACID BACTERIA PRESERVATION SHELF HACCP SYSTEM L… Meer...

NEW BOOK. Verzendingskosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) moluna, Greven, Germany [73551232] [Rating: 4 (von 5)]
2
Handbook of Food Preservation (Food Science and Technology)
bestellen
bij amazon.com
$ 190,16
(ongeveer € 169,33)
bestellenGesponsorde link
Handbook of Food Preservation (Food Science and Technology) - gebonden uitgave, pocketboek

2007, ISBN: 9781574446067

Editor: Rahman, M. Shafiur, CRC Press, Hardcover, Auflage: 2, 1088 Seiten, Publiziert: 2007-07-16T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 2.15 kg, Verkaufsrang: 4286564, Textbook Rental ASINs, Sp… Meer...

Verzendingskosten:In Stock. Lieferung von Amazon., exclusief verzendingskosten Amazon.com
3
bestellen
bij alibris.co.uk
€ 294,71
bestellenGesponsorde link
Rahman, M Shafiur (Editor):
Handbook of Food Preservation - gebonden uitgave, pocketboek

2007

ISBN: 9781574446067

Hard cover, New., Sewn binding. Paper over boards. 1088 p. Contains: Unspecified, Illustrations, black & white, Halftones, black & white, Tables, black & white. Food Science and Technolog… Meer...

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten Uxbridge, MIDDLESEX, Ria Christie Books
4
bestellen
bij alibris.co.uk
€ 338,56
bestellenGesponsorde link
M. Shafiur Rahman:
Handbook of Food Preservation Food Science and Technology - gebonden uitgave, pocketboek

2007, ISBN: 9781574446067

Hardcover, New Book. Shipped from UK in 4 to 14 days. Established seller since 2000. Please note we cannot offer an expedited shipping service from the UK., [PU: CRC Press]

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten Glendale Heights, IL, Paperbackshop
5
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 440,38
verzending: € 39,191
bestellenGesponsorde link
HANDBOOK OF FOOD PRESERVATION (F - gebonden uitgave, pocketboek

2007, ISBN: 1574446061

[EAN: 9781574446067], Neubuch, [PU: CRC Press], New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!, Books

NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 39.19 BennettBooksLtd, LOS ANGELES, CA, U.S.A. [52101753] [Rating: 4 (von 5)]

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Handbook of Food Preservation (Food Science and Technology)

Updated and expanded from 25 to 44 chapters, the Handbook of Food Preservation: Second Edition provides fundamental and practical aspects of the preservation methods and new techniques that are most important to those in the industry. This book emphasizes practical, cost-effective, and safe strategies for implementing preservation techniques and describes the exact mode or mechanisms involved in each preservation method by exploring the effects on food properties. The text is organized based on the mode of preservation method: fresh food products; chemicals and microbes; water, structure, and atmosphere; heat and energy; and indirect approaches. This is an invaluable resource for students and researchers.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Handbook of Food Preservation (Food Science and Technology)


EAN (ISBN-13): 9781574446067
ISBN (ISBN-10): 1574446061
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 2007
Uitgever: CRC Press
1068 Bladzijden
Gewicht: 1,991 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-11-06T21:37:06+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-07-19T22:56:43+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 1574446061

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
1-57444-606-1, 978-1-57444-606-7
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: handbook food additives
Titel van het boek: handbook food science, handbook science and technology


< naar Archief...