Fnac.com : Livraison gratuite et - 5% sur tous les livres. Over A Red-Hot Stove, Leeds Symposium on Food History 'Food and Society' Series - Livre. Découvrez des nouveautés, des coups de … Meer...
Fnac.com : Livraison gratuite et - 5% sur tous les livres. Over A Red-Hot Stove, Leeds Symposium on Food History 'Food and Society' Series - Livre. Découvrez des nouveautés, des coups de cœur, des avis d'internautes, … Livre - Livre, Prospect Books<
Fnac.com
Nr. 3-4494884. Verzendingskosten:, Le délai dépend du marchand, zzgl. Versandkosten. (EUR 8.30) Details...
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
The fourteenth volume of the Leeds Symposium on Food History Food and Society' series The theme is the ways we cooked our food since medieval times.David Eveleigh discusses the rise of th… Meer...
The fourteenth volume of the Leeds Symposium on Food History Food and Society' series The theme is the ways we cooked our food since medieval times.David Eveleigh discusses the rise of the kitchen range, from the 19th-century coal-fired monsters to the electric and gas cookers of the early 20th century. Books<
wordery.com
Nr. 9781903018675. Verzendingskosten:, , zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten Details...
(*) Uitverkocht betekent dat het boek is momenteel niet beschikbaar op elk van de bijbehorende platforms we zoeken.
Fnac.com : Livraison gratuite et - 5% sur tous les livres. Over A Red-Hot Stove, Leeds Symposium on Food History 'Food and Society' Series - Livre. Découvrez des nouveautés, des coups de … Meer...
Fnac.com : Livraison gratuite et - 5% sur tous les livres. Over A Red-Hot Stove, Leeds Symposium on Food History 'Food and Society' Series - Livre. Découvrez des nouveautés, des coups de cœur, des avis d'internautes, … Livre - Livre, Prospect Books<
Nr. 3-4494884. Verzendingskosten:, Le délai dépend du marchand, zzgl. Versandkosten. (EUR 8.30)
The fourteenth volume of the Leeds Symposium on Food History Food and Society' series The theme is the ways we cooked our food since medieval times.David Eveleigh discusses the rise of th… Meer...
The fourteenth volume of the Leeds Symposium on Food History Food and Society' series The theme is the ways we cooked our food since medieval times.David Eveleigh discusses the rise of the kitchen range, from the 19th-century coal-fired monsters to the electric and gas cookers of the early 20th century. Books<
Nr. 9781903018675. Verzendingskosten:, , zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.
Bibliografische gegevens van het best passende boek
Essays from the seventeenth Leeds Symposium on Food History, about the history of cooking food, specifically the kitchen range, techniques of roasting, and aspects of baking.
Gedetalleerde informatie over het boek. - Over a Red Hot Stove
EAN (ISBN-13): 9781903018675 ISBN (ISBN-10): 1903018676 Gebonden uitgave Verschijningsjaar: 2009 Uitgever: Prospect Books 165 Bladzijden Gewicht: 0,567 kg Taal: eng/Englisch
Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2011-10-12T12:35:30+02:00 (Amsterdam) Detailpagina laatst gewijzigd op 2022-04-03T01:13:08+02:00 (Amsterdam) ISBN/EAN: 1903018676
ISBN - alternatieve schrijfwijzen: 1-903018-67-6, 978-1-903018-67-5 alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden: Auteur van het boek: ivan day, laura day, laura mason Titel van het boek: over, history technology, food and cooking, leeds history, red hot, ufo symposium
Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben: