- 5 resultaten
laagste prijs: € 8,40, hoogste prijs: € 120,00, gemiddelde prijs: € 55,88
1
Kulturgeschichte des Essens. Tannahill, Reay: - Tannahill, Reay
bestellen
bij ebay.de
€ 8,40
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Tannahill, Reay:

Kulturgeschichte des Essens. Tannahill, Reay: - gebruikt boek

1979, ISBN: 342301430X

Im Text ungekürzte Ausg München, Dt. Taschenbuch-Verlag, 1979. Softcover Sprache: Deutsch ISBN: 342301430X EAN: 9783423014304 Bestell-Nr: 2386064 Bemerkungen: Ehem. Bibliotheksexemplar mi… Meer...

99.1, Zahlungsarten: Paypal, APPLE_PAY, Visa, Mastercard, American Express. Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand zum Fixpreis, [SHT: Sparversand], 04*** Löbnitz, [TO: Weltweit] (EUR 0.00) antiquariat_bookfarm
2
bestellen
bij buchfreund.de
€ 120,00
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Reay Tannahill:

Kulturgeschichte des Essens : von d. letzten Eiszeit bis heute. Dt. von Joachim A. Frank / dtv ; 1430. Im Text ungekürzte Ausg. - pocketboek

1979, ISBN: 9783423014304

Im Text ungekürzte Ausg. 383 S. : Ill. ; 18 cm, kart. in gutem Zustand, 28955 ISBN 9783423014304 Versandkostenfreie Lieferung Essen, Ernährung, Geschichte, Sozialwissenschaften, Society, … Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) Antiquariat Buchhandel Daniel Viertel, 65582 Diez
3
Kulturgeschichte des Essens. - Tannahill, Reay
bestellen
bij booklooker.de
€ 17,85
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
Tannahill, Reay:
Kulturgeschichte des Essens. - pocketboek

1979

ISBN: 9783423014304

[PU: München, Dt. Taschenbuch-Verlag], Softcover Ehem. Bibliotheksexemplar mit Signatur und Stempel. GUTER Zustand, ein paar Gebrauchsspuren. Ex-library with stamp and library-signature. … Meer...

Verzendingskosten:Versand nach Deutschland. (EUR 3.00) Antiquariat Bookfarm
4
bestellen
bij booklooker.de
€ 120,00
verzending: € 2,951
bestellenGesponsorde link
Tannahill, Reay:
Kulturgeschichte des Essens : von d. letzten Eiszeit bis heute. Dt. von Joachim A. Frank / dtv ; 1430. - pocketboek

1979, ISBN: 9783423014304

[PU: München : Deutscher Taschenbuch-Verlag], 383 S. : Ill. ; 18 cm, kart. in gutem Zustand, 28955 ISBN 9783423014304, DE, [SC: 2.95], gebraucht; sehr gut, gewerbliches Angebot, [GW: 240g… Meer...

Verzendingskosten:Versand nach Deutschland. (EUR 2.95) Antiquariat Buchhandel Daniel Viertel
5
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 14,29
(ongeveer € 13,17)
verzending: € 101,261
bestellenGesponsorde link
Tannahill, Reay,:
Kulturgeschichte des Essens. Von der letzten Eiszeit bis heute. Im Text ungekuerzte Ausgabe. Muenchen: Deutscher Taschenbuch-Verlag, 1979. 383 Seiten mit Abbildungen, Literaturverzeichnis und Register. Kartoniert. Kleinoktav. - gebruikt boek

1979, ISBN: 9783423014304

* dtv, 1430. - Im Text ungekuerzte Ausgabe. Deutsch von Joachim A. Frank. - Gebrauchsspuren, leicht gebraeunt. 153318, 0

Verzendingskosten: EUR 101.26 Comenius-Antiquariat

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - Kulturgeschichte des Essens


EAN (ISBN-13): 9783423014304
ISBN (ISBN-10): 342301430X
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 1979
Uitgever: Deutscher Taschenbuch Verl.

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-06-05T15:32:07+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2024-03-21T08:45:38+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 342301430X

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
3-423-01430-X, 978-3-423-01430-4
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: tannahill reay, frank, eiszeit
Titel van het boek: kulturgeschichte des essens von der letzten eiszeit bis heute, essen heute, frank, deutsch heute, joachim, eiszeit kultur, letzte


< naar Archief...