- 5 resultaten
laagste prijs: € 66,86, hoogste prijs: € 149,79, gemiddelde prijs: € 111,82
1
Nondestructive Evaluation of Food Quality - Shyam N. Jha
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 106,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Shyam N. Jha:

Nondestructive Evaluation of Food Quality - gebonden uitgave, pocketboek

2010, ISBN: 3642157955

[EAN: 9783642157950], Neubuch, [PU: Springer Berlin Heidelberg Dez 2010], CHEMIE / ANALYTISCH; LEBENSMITTEL; ARBEITSSTOFF; MATERIAL; WERKSTOFF; FETYEVALUATION; NIRSPECTROSCOPY; X-RAY; FOO… Meer...

NEW BOOK. Verzendingskosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) BuchWeltWeit Inh. Ludwig Meier e.K., Bergisch Gladbach, Germany [57449362] [Rating: 5 (von 5)]
2
Nondestructive Evaluation of Food Quality - Shyam N. Jha
bestellen
bij lehmanns.de
€ 149,79
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Shyam N. Jha:

Nondestructive Evaluation of Food Quality - eerste uitgave

2010, ISBN: 9783642157950

gebonden uitgave

Theory and Practice, Buch, Hardcover, 2010, Numerous works on non-destructive testing of food quality have been reported in the literature. Techniques such as Near InfraRed (NIR) spectros… Meer...

Verzendingskosten:Versand in 10-14 Tagen. (EUR 0.00)
3
Nondestructive Evaluation of Food Quality: Theory and Practice
bestellen
bij amazon.co.uk
£ 74,89
(ongeveer € 87,10)
verzending: € 5,581
bestellenGesponsorde link
Nondestructive Evaluation of Food Quality: Theory and Practice - gebonden uitgave, pocketboek

2010

ISBN: 9783642157950

Editor: Jha, Shyam N. Springer, Hardcover, Auflage: 2010, 299 Seiten, Publiziert: 2010-12-01T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Hersteller-Nr.: 50 black & white illustrations, 10 colou, 0.71… Meer...

Verzendingskosten:Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 5.58)
4
bestellen
bij buchfreund.de
€ 66,86
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Jha, Shyam N.:
Nondestructive Evaluation of Food Quality Theory and Practice 2010 - gebruikt boek

2010, ISBN: 9783642157950

2010 Neubindung, Buchschnitt leicht verkürzt, Buchrücken, -ecken, -kanten leicht angestoßen 8740480/12 Versandkostenfreie Lieferung spectroscopy,X-ray,food,ultrasound,Food safety evaluati… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) Buchpark GmbH, 14959 Trebbin
5
Nondestructive Evaluation of Food Quality: Theory and Practice
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 148,37
verzending: € 68,911
bestellenGesponsorde link
Nondestructive Evaluation of Food Quality: Theory and Practice - gebonden uitgave, pocketboek

2010, ISBN: 3642157955

[EAN: 9783642157950], Gebraucht, wie neu, [PU: Springer 2010-12-01], Item is in new condition., Books

NOT NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 68.91 LowKeyBooks, Sumas, WA, U.S.A. [65875000] [Rating: 5 (von 5)]

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Nondestructive Evaluation of Food Quality: Theory and Practice

Numerous works on non-destructive testing of food quality have been reported in the literature. Techniques such as Near InfraRed (NIR) spectroscopy, color and visual spectroscopy, electronic nose and tongue, computer vision (image analysis), ultrasound, x-ray, CT and magnetic resonance imaging are some of the most applied for that purpose and are described in this book. Aspects such as theory/basics of the techniques, practical applications (sampling, experimentation, data analysis) for evaluation of quality attributes of food and some recent works reported in literature are presented and discussed. This book is particularly interesting for new researchers in food quality and serves as an updated state-of-the-art report for those already familiar with the field.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Nondestructive Evaluation of Food Quality: Theory and Practice


EAN (ISBN-13): 9783642157950
ISBN (ISBN-10): 3642157955
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: Springer
288 Bladzijden
Gewicht: 0,680 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2008-03-09T10:10:05+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-07-05T17:57:10+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 3642157955

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
3-642-15795-5, 978-3-642-15795-0
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: jha, shyam
Titel van het boek: evaluation, non food


Gegevens van de uitgever

Auteur: Shyam N. Jha
Titel: Nondestructive Evaluation of Food Quality - Theory and Practice
Uitgeverij: Springer; Springer Berlin
288 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2010-12-01
Berlin; Heidelberg; DE
Gedrukt / Gemaakt in
Gewicht: 0,712 kg
Taal: Engels
106,99 € (DE)
109,99 € (AT)
118,00 CHF (CH)
POD
XI, 288 p.

BB; Chemistry/Food Science, general; Hardcover, Softcover / Chemie; Chemie; Verstehen; Chemie; Food safety evaluation; NIR spectroscopy; X-ray; food; food safety; internal disorder; reliable methods; spectroscopy; ultrasound; Analytical Chemistry; Characterization and Evaluation of Materials; Food Science; Chemistry; Analytical Chemistry; Characterization and Analytical Technique; Food Science; Analytische Chemie; Werkstoffprüfung; Lebensmittel- und Getränketechnologie; BC; EA

Numerous works on non-destructive testing of food quality have been reported in the literature. Techniques such as Near InfraRed (NIR) spectroscopy, color and visual spectroscopy, electronic nose and tongue, computer vision (image analysis), ultrasound, x-ray, CT and magnetic resonance imaging are some of the most applied for that purpose and are described in this book. Aspects such as theory/basics of the techniques, practical applications (sampling, experimentation, data analysis) for evaluation of quality attributes of food and some recent works reported in literature are presented and discussed. This book is particularly interesting for new researchers in food quality and serves as an updated state-of-the-art report for those already familiar with the field.

Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9783642435430 Nondestructive Evaluation of Food Quality (Shyam N. Jha)


< naar Archief...