- 5 resultaten
laagste prijs: € 59,00, hoogste prijs: € 59,00, gemiddelde prijs: € 59,00
1
bestellen
bij booklooker.de
€ 59,00
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Amer, Abeer / Amer, Mohamed:

Production of natural food additives for using in dairy products - Use of biotechnology in production of natural food additives for using in fermented milk - pocketboek

2012, ISBN: 9783848437559

[ED: Taschenbuch / Paperback], [PU: LAP Lambert Academic Publishing], The present study deals with production of bioemulsifier and exopolysaccharides from some of lactic acid bacteria tha… Meer...

  - Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland (EUR 0.00) Syndikat Buchdienst
2
bestellen
bij booklooker.de
€ 59,00
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Amer, Abeer / Amer, Mohamed:

Production of natural food additives for using in dairy products - Use of biotechnology in production of natural food additives for using in fermented milk - pocketboek

2012, ISBN: 9783848437559

[ED: Taschenbuch / Paperback], [PU: LAP Lambert Academic Publishing], The present study deals with production of bioemulsifier and exopolysaccharides from some of lactic acid bacteria tha… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) Syndikat Buchdienst
3
bestellen
bij booklooker.de
€ 59,00
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Abeer Amer:
Production of natural food additives for using in dairy products - pocketboek

ISBN: 9783848437559

[ED: Taschenbuch], [PU: LAP Lambert Academic Publishing], Neuware - The present study deals with production of bioemulsifier and exopolysaccharides from some of lactic acid bacteria that … Meer...

  - Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland (EUR 0.00) Rheinberg-Buch
4
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 59,00
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Abeer Amer:
Production of natural food additives for using in dairy products - pocketboek

2012, ISBN: 3848437554

[EAN: 9783848437559], Neubuch, [PU: LAP Lambert Academic Publishing Sep 2012], Neuware - The present study deals with production of bioemulsifier and exopolysaccharides from some of lacti… Meer...

  - NEW BOOK Verzendingskosten:Versandkostenfrei (EUR 0.00) Agrios-Buch, Bergisch Gladbach, Germany [57449362] [Rating: 5 (von 5)]
5
Production of natural food additives for using in dairy products
bestellen
bij Dodax.de
€ 59,00
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Production of natural food additives for using in dairy products - nieuw boek

ISBN: 9783848437559

The present study deals with production of bioemulsifier and exopolysaccharides from some of lactic acid bacteria that could potentially be used in food and dairy industries and many othe… Meer...

Nr. Verzendingskosten:, Lieferzeit: 11 Tage, DE. (EUR 0.00)

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - Production of natural food additives for using in dairy products


EAN (ISBN-13): 9783848437559
ISBN (ISBN-10): 3848437554
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 2012
Uitgever: AV Akademikerverlag GmbH & Co. KG.

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-01-23T00:57:00+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2019-07-23T13:05:24+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 3848437554

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
3-8484-3755-4, 978-3-8484-3755-9
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: amer
Titel van het boek: food production


< naar Archief...