- 3 resultaten
laagste prijs: € 34,00, hoogste prijs: € 34,00, gemiddelde prijs: € 34,00
1
Food Preservation
bestellen
bij
(ongeveer € 34,00)
bestellenGesponsorde link

Food Preservation - pocketboek

2009, ISBN: 6130208162, Lieferbar binnen 4-6 Wochen Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD

Internationaler Buchtitel. In englischer Sprache. Verlag: Alphascript Publishing, Paperback, 96 Seiten, L=220mm, B=150mm, H=6mm, Gew.=159gr, [GR: 16890 - HC/Technik/Sonstiges], Kartoniert… Meer...

Lieferbar binnen 4-6 Wochen (Besorgungstitel) Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD Buchgeier.com
2
bestellen
bij booklooker.de
€ 34,00
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Herausgeber: Miller, Frederic P. McBrewster, John Vandome, Agnes F.:

Food Preservation - pocketboek

ISBN: 9786130208165

[ED: Softcover], [PU: Alphascript Publishing], Food preservation is the process of treating and handling food to stop or greatly slow down spoilage (loss of quality, edibility or nutritiv… Meer...

  - Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland (EUR 0.00) buecher.de GmbH & Co. KG
3
bestellen
bij Achtung-Buecher.de
€ 34,00
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Miller, Frederic P. (Herausgeber); Vandome, Agnes F. (Herausgeber); McBrewster, John (Herausgeber):
Food Preservation - nieuw boek

2009

ISBN: 6130208162

Kartoniert / Broschiert, mit Schutzumschlag neu, [PU:Alphascript Publishing]

Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) MARZIES.de Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Food Preservation

Food preservation is the process of treating and handling food to stop or greatly slow down spoilage (loss of quality, edibility or nutritive value) caused or accelerated by micro-organisms. Some methods, however, use benign bacteria, yeasts or fungi to add specific qualities and to preserve food (e.g., cheese, wine). Maintaining or creating nutritional value, texture and flavour is important in preserving its value as food. This is culturally dependent, as what qualifies as food fit for humans in one culture may not qualify in another culture. Preservation usually involves preventing the growth of bacteria, fungi, and other micro-organisms, as well as regarding the oxidation of fats which cause rancidity. It also includes processes to inhibit natural ageing and discolouration that can occur during food preparation such as the enzymatic browning reaction in apples which causes browning when apples are cut. Some preservation methods require the food to be sealed after treatment to prevent recontamination with microbes; others, such as drying, allow food to be stored without any special containment for long periods.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Food Preservation


EAN (ISBN-13): 9786130208165
ISBN (ISBN-10): 6130208162
pocket book
Verschijningsjaar: 2009
Uitgever: Alphascript Publishing
96 Bladzijden
Gewicht: 0,159 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2012-02-24T23:15:29+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2020-04-22T11:02:38+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 6130208162

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
613-0-20816-2, 978-613-0-20816-5
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Titel van het boek: food


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9780128043035 Food Preservation by Alexandru Mihai Grumezescu Hardcover | Indigo Chapters (Grumezescu, Alexandru)


< naar Archief...