- 5 resultaten
laagste prijs: € 40,79, hoogste prijs: € 45,00, gemiddelde prijs: € 44,16
1
Lambert M. Surhone#Miriam T. Timpledon#Susan F. Marseken:

Polysaccharide - nieuw boek

ISBN: 9786130349646

Polymer, Carbohydrate, Glycosidic Bond, Macromolecule, Amorphous Solid, Starch, Glycogen, Glucose, Amylopectin, Amylose High Quality Content by WIKIPEDIA articles! High Quality Content b… Meer...

  - Nr. 18916979 Verzendingskosten:Bücher und alle Bestellungen die ein Buch enthalten sind versandkostenfrei, sonstige Bestellungen innerhalb Deutschland EUR 3,-, ab EUR 20,- kostenlos, Bürobedarf EUR 4,50, kostenlos ab EUR 45,-, Sofort lieferbar, zzgl. Versandkosten, exclusief verzendingskosten
2
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 45,00
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Lambert M. Surhone:

Polysaccharide - pocketboek

2010, ISBN: 6130349645

[EAN: 9786130349646], Neubuch, [PU: Betascript Publishers Jan 2010], Neuware - High Quality Content by WIKIPEDIA articles! High Quality Content by WIKIPEDIA articles! Polysaccharides are … Meer...

  - NEW BOOK Verzendingskosten:Versandkostenfrei (EUR 0.00) Agrios-Buch, Bergisch Gladbach, Germany [57449362] [Rating: 5 (von 5)]
3
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 45,00
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Lambert M. Surhone:
Polysaccharide - pocketboek

2010

ISBN: 6130349645

[EAN: 9786130349646], Neubuch, [PU: Betascript Publishers Jan 2010], Neuware - High Quality Content by WIKIPEDIA articles! High Quality Content by WIKIPEDIA articles! Polysaccharides are … Meer...

  - NEW BOOK Verzendingskosten:Versandkostenfrei (EUR 0.00) Rheinberg-Buch, Bergisch Gladbach, Germany [53870650] [Rating: 5 (von 5)]
4
Polysaccharide
bestellen
bij Dodax.de
€ 45,00
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Polysaccharide - nieuw boek

ISBN: 9786130349646

High Quality Content by WIKIPEDIA articles! High Quality Content by WIKIPEDIA articles! Polysaccharides are polymeric carbohydrate structures, formed of repeating units (either mono- or d… Meer...

Nr. 3JH7VUR7732. Verzendingskosten:, Lieferzeit: 5 Tage, DE. (EUR 0.00)
5
Polysaccharide
bestellen
bij Averdo.com
€ 40,79
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Polysaccharide - pocketboek

2010, ISBN: 9786130349646

Erscheinungsdatum: 01/2010, Medium: Taschenbuch, Einband: Kartoniert / Broschiert, Titel: Polysaccharide, Titelzusatz: Polymer, Carbohydrate, Glycosidic Bond, Macromolecule, Amorphous Sol… Meer...

Nr. 71542627. Verzendingskosten:, Next Day, DE. (EUR 0.00)

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Polysaccharide

High Quality Content by WIKIPEDIA articles! High Quality Content by WIKIPEDIA articles! Polysaccharides are polymeric carbohydrate structures, formed of repeating units (either mono- or di-saccharides) joined together by glycosidic bonds. These structures are often linear, but may contain various degrees of branching. Polysaccharides are often quite heterogeneous, containing slight modifications of the repeating unit. Depending on the structure, these macromolecules can have distinct properties from their monosaccharide building blocks. They may be amorphous or even insoluble in water.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Polysaccharide


EAN (ISBN-13): 9786130349646
ISBN (ISBN-10): 6130349645
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: Betascript Publishing

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-08-26T18:17:07+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2020-07-05T20:31:36+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 6130349645

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
613-0-34964-5, 978-613-0-34964-6


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9783540139317 Polysaccharide: Eigenschaften und Nutzung Eine Einführung (W. Burchard)


< naar Archief...