- 5 resultaten
laagste prijs: € 4,40, hoogste prijs: € 214,75, gemiddelde prijs: € 104,63
1
Principles of Food Preparation, Laboratory Manual (2nd Edition) - Jeanne Freeland-Graves
bestellen
bij amazon.com
$ 250,20
(ongeveer € 214,75)
bestellenGesponsorde link
Jeanne Freeland-Graves:

Principles of Food Preparation, Laboratory Manual (2nd Edition) - pocketboek

ISBN: 0023393505

[SR: 1083471], Paperback, [EAN: 9780023393501], Pearson, Pearson, Book, [PU: Pearson], Pearson, The second edition of the manual has been revised to reflect current knowledge in food scie… Meer...

  - Gebraucht. Verzendingskosten:Usually ships in 1-2 business days., exclusief verzendingskosten Samtin-textbooks
2
Principles of Food Preparation, Laboratory Manual (2nd Edition) - Jeanne Freeland-Graves
bestellen
bij amazon.com
$ 5,11
(ongeveer € 4,40)
bestellenGesponsorde link

Jeanne Freeland-Graves:

Principles of Food Preparation, Laboratory Manual (2nd Edition) - pocketboek

ISBN: 0023393505

[SR: 1534368], Paperback, [EAN: 9780023393501], Pearson, Pearson, Book, [PU: Pearson], Pearson, The second edition of the manual has been revised to reflect current knowledge in food scie… Meer...

  - Gebraucht. Verzendingskosten:Usually ships in 1-2 business days., exclusief verzendingskosten Samtin-textbooks
3
Principles of Food Preparation, Laboratory Manual (2nd Edition) - Jeanne Freeland-Graves
bestellen
bij amazon.com
$ 35,92
(ongeveer € 31,45)
bestellenGesponsorde link
Jeanne Freeland-Graves:
Principles of Food Preparation, Laboratory Manual (2nd Edition) - pocketboek

ISBN: 0023393505

[SR: 551423], Paperback, [EAN: 9780023393501], Pearson, Pearson, Book, [PU: Pearson], Pearson, The second edition of the manual has been revised to reflect current knowledge in food scien… Meer...

  - Gebraucht. Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten ML's Great Buys
4
Principles of Food Preparation, Laboratory Manual (2nd Edition) - Jeanne Freeland-Graves
bestellen
bij amazon.com
$ 155,73
(ongeveer € 133,66)
bestellenGesponsorde link
Jeanne Freeland-Graves:
Principles of Food Preparation, Laboratory Manual (2nd Edition) - pocketboek

ISBN: 0023393505

[SR: 1083471], Paperback, [EAN: 9780023393501], Pearson, Pearson, Book, [PU: Pearson], Pearson, The second edition of the manual has been revised to reflect current knowledge in food scie… Meer...

  - Neuware. Verzendingskosten:Temporarily out of stock. Order now and we'll deliver when available. We'll e-mail you with an estimated delivery date as soon as we have more information. Your credit card will not be charged until we ship the item., exclusief verzendingskosten Amazon Global Store UK
5
Principles of Food Preparation, Laboratory Manual (2nd Edition) - Jeanne Freeland-Graves
bestellen
bij amazon.com
$ 158,59
(ongeveer € 138,87)
bestellenGesponsorde link
Jeanne Freeland-Graves:
Principles of Food Preparation, Laboratory Manual (2nd Edition) - pocketboek

ISBN: 0023393505

[SR: 551423], Paperback, [EAN: 9780023393501], Pearson, Pearson, Book, [PU: Pearson], Pearson, The second edition of the manual has been revised to reflect current knowledge in food scien… Meer...

  - Neuware. Verzendingskosten:Usually ships in 6-10 business days., exclusief verzendingskosten RushLtd

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Principles of Food Preparation, Laboratory Manual

The second edition of the manual has been revised to reflect current knowledge in food science and nutrition. Most of the food science principles throughout the chapters have been rewritten to reflect recent changes and to summarize the major points discussed in the accompanying textbook.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Principles of Food Preparation, Laboratory Manual


EAN (ISBN-13): 9780023393501
ISBN (ISBN-10): 0023393505
pocket book
Verschijningsjaar: 1987
Uitgever: Prentice Hall
377 Bladzijden
Gewicht: 0,903 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-12-11T11:04:13+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2018-09-02T22:29:38+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9780023393501

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-02-339350-5, 978-0-02-339350-1
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: freeland
Titel van het boek: laboratory rat, food


< naar Archief...