- 5 resultaten
laagste prijs: € 70,75, hoogste prijs: € 86,50, gemiddelde prijs: € 77,64
1
Sensory Evaluation Practices  Herbert Stone (u. a.)  Buch  Food Science and Technology  Englisch  2012 - Stone, Herbert
bestellen
bij booklooker.de
€ 79,90
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Stone, Herbert:

Sensory Evaluation Practices Herbert Stone (u. a.) Buch Food Science and Technology Englisch 2012 - gebonden uitgave, pocketboek

2012, ISBN: 9780123820860

[ED: Gebunden], [PU: Elsevier LTD, Oxford], Understanding what the consumer wants and will accept are two of the most significant hurdles faced by anyone in new product development. Wheth… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) Buchbär
2
Sensory Evaluation Practices  Herbert Stone (u. a.)  Buch  Food Science and Technology  Englisch  2012 - Stone, Herbert
bestellen
bij booklooker.de
€ 76,90
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Stone, Herbert:

Sensory Evaluation Practices Herbert Stone (u. a.) Buch Food Science and Technology Englisch 2012 - gebonden uitgave, pocketboek

2012, ISBN: 9780123820860

[ED: Gebunden], [PU: Elsevier LTD, Oxford], Understanding what the consumer wants and will accept are two of the most significant hurdles faced by anyone in new product development. Wheth… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) preigu
3
Sensory Evaluation Practices - Herbert Stone
bestellen
bij booklooker.de
€ 86,50
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Herbert Stone:
Sensory Evaluation Practices - nieuw boek

2001

ISBN: 9780123820860

[ED: Buch], [PU: Elsevier LTD, Oxford], Neuware - Understanding what the consumer wants and will accept are two of the most significant hurdles faced by anyone in new product development.… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) Buchhandlung Hoffmann
4
Sensory Evaluation Practices
bestellen
bij wordery.com
£ 63,08
(ongeveer € 74,17)
bestellenGesponsorde link
Sensory Evaluation Practices - nieuw boek

ISBN: 9780123820860

Understanding what the consumer wants and will accept are two of the most significant hurdles faced by anyone in new product development. Whether the concern is the proper mouth-feel of a… Meer...

Nr. 9780123820860. Verzendingskosten:, , zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
5
Sensory Evaluation Practices - Herbert Stone
bestellen
bij BookDepository.com
€ 70,75
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Herbert Stone:
Sensory Evaluation Practices - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9780123820860

Hardback, [PU: Elsevier Science Publishing Co Inc], Understanding what the consumer wants and will accept are two of the most significant hurdles faced by anyone in new product developmen… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00)

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Sensory Evaluation Practices Herbert Stone Editor

Understanding what the consumer wants and will accept are two of the most significant hurdles faced by anyone in new product development. Whether the concern is the proper mouth-feel of a potato chip, the sense of freshness" evoked by a chewing gum, or the weight and texture of a cosmetic, if the consumer doesn't find the product acceptable, it won't sell. Sensory evaluation testing is the process that establishes the consumer acceptability of a product. It can help identify issues before general production is begun and potentially bring to light issues that hadn't previously been considered a factor in the success of the project.

Emphasizes the importance of a scientific sensory methodology used to measure and understand consumer perceptionIllustrates the importance of planning, managing, and communicating product sensory information in a way that is actionable to developers and marketersPresents demonstrated methods for test selection, application and measurement, and testing with the right consumer, including more typical usage environmentsIncludes worked examples for interpreting and displaying results

Gedetalleerde informatie over het boek. - Sensory Evaluation Practices Herbert Stone Editor


EAN (ISBN-13): 9780123820860
ISBN (ISBN-10): 0123820863
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2012
Uitgever: Elsevier Science Core >2 >T
512 Bladzijden
Gewicht: 1,077 kg
Taal: Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-12-10T02:16:18+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2021-12-06T08:45:54+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9780123820860

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-12-382086-3, 978-0-12-382086-0
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: bleibaum, thomas herbert, blei, thomas heath, stone alone, thomas herb, rebecca, herbert may
Titel van het boek: sensory evaluation, science food, press, stone


< naar Archief...