- 3 resultaten
laagste prijs: € 7,28, hoogste prijs: € 39,95, gemiddelde prijs: € 25,91
1
Food Science & Nutrition - Roday, Sunetra
bestellen
bij
(ongeveer € 39,95)
bestellenGesponsorde link
Roday, Sunetra:

Food Science & Nutrition - pocketboek

2008, ISBN: 0195689119, Lieferbar binnen 4-6 Wochen Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD

Internationaler Buchtitel. In englischer Sprache. Verlag: OXFORD UNIV PR, 356 Seiten, L=237mm, B=184mm, H=18mm, Gew.=590gr, [GR: 24500 - TB/Essen und Trinken], [SW: - Technology & Indust… Meer...

Lieferbar binnen 4-6 Wochen (Besorgungstitel) Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD Buchgeier.com
2
bestellen
bij Indigo.ca
(ongeveer € 30,50)
bestellenGesponsorde link

Sunetra Roday:

Food Science and Nutrition - nieuw boek

ISBN: 9780195689112

Food Science and Nutrition is a comprehensive textbook that is specially designed to meet the needs of students of Hotel Management. The section on Food Science deals with the nature of f… Meer...

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten
3
Food Science & Nutrition - Roday, Sunetra
bestellen
bij BetterWorldBooks.com
$ 8,95
(ongeveer € 7,28)
bestellenGesponsorde link
Roday, Sunetra:
Food Science & Nutrition - gebruikt boek

ISBN: 9780195689112

Food Science and Nutrition is a comprehensive textbook that is specially designed to meet the needs of students of Hotel Management. The section on Food Science deals with the nature of f… Meer...

  - Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Food Science & Nutrition

Food Science and Nutrition is a comprehensive textbook that is specially designed to meet the needs of students of Hotel Management. The section on Food Science deals with the nature of food materials, i.e. composition, structure, and behaviour during preparation, serving and storage, and that on Nutrition covers the functions of food and the various nutrients, their sources, requirements, and deficiency symptoms. The book focuses on those aspects of food science and nutrition that are of particular importance to catering. Emphasis has been made on the importance of food science and nutrition in institutional catering, besides suggesting measures for retaining and enhancing nutrients while processing food. The textbook is likely to become popular for discussions on the latest trends in health foods and convenience foods, ample illustrations, and simple and systematic presentation of concepts and principles underlying food science and nutrition.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Food Science & Nutrition


EAN (ISBN-13): 9780195689112
ISBN (ISBN-10): 0195689119
pocket book
Verschijningsjaar: 2008
Uitgever: OXFORD UNIV PR
356 Bladzijden
Gewicht: 0,590 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2008-04-07T20:22:37+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2019-01-26T16:49:25+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9780195689112

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-19-568911-9, 978-0-19-568911-2
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Titel van het boek: food nutrition, science food


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9780199489084 Food Science And Nutrition


< naar Archief...