- 5 resultaten
laagste prijs: € 8,27, hoogste prijs: € 28,49, gemiddelde prijs: € 18,31
1
The Physiology of Taste: or Meditations on Transcendental Gastronomy (Everyman's Library) - Brillat-Savarin, Jean Anthelme
bestellen
bij amazon.com
$ 18,06
(ongeveer € 16,96)
verzending: € 15,921
bestellenGesponsorde link
Brillat-Savarin, Jean Anthelme:

The Physiology of Taste: or Meditations on Transcendental Gastronomy (Everyman's Library) - gebonden uitgave, pocketboek

2009, ISBN: 9780307269720

Translator: Fisher, M.F.K. Introduction: Buford, Bill, Everyman's Library, Hardcover, Auflage: Reprint, 504 Seiten, Publiziert: 2009-10-06T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Hersteller-Nr.: … Meer...

Verzendingskosten:Real shipping costs can differ from the ones shown here. (EUR 15.92)
2
The Physiology of Taste: Or Meditations on Transcendental Gastronomy; Introduction by Bill Buford - Jean Anthelme Brillat-Savarin
bestellen
bij Hugendubel.de
€ 28,49
verzending: € 7,501
bestellenGesponsorde link

Jean Anthelme Brillat-Savarin:

The Physiology of Taste: Or Meditations on Transcendental Gastronomy; Introduction by Bill Buford - pocketboek

ISBN: 9780307269720

*The Physiology of Taste: Or Meditations on Transcendental Gastronomy; Introduction by Bill Buford* / gebundene Ausgabe für 28.49 € / Aus dem Bereich: Bücher, Ratgeber, Essen & Trinken Me… Meer...

0307269728. Verzendingskosten:Shipping in 2 weeks, , Schneller Versand nach Hause oder Express-Lieferung in Ihre Buchhandlung., plus shipping costs. (EUR 7.50)
3
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 11,22
(ongeveer € 10,31)
verzending: € 9,641
bestellenGesponsorde link
Brillat-Savarin, Jean Anthelme:
The Physiology of Taste: or Meditations on Transcendental Gastronomy (Everyman's Library) - gebruikt boek

ISBN: 9780307269720

Everyman's Library. Reprint. Acceptable. Acceptable. Ship within 24hrs. Satisfaction 100% guaranteed. APO/FPO addresses supported, Everyman's Library, 2.5

Verzendingskosten: EUR 9.64 BooksRun
4
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 9,00
(ongeveer € 8,27)
verzending: € 18,941
bestellenGesponsorde link
Brillat-Savarin, Jean Anthelme:
The Physiology of Taste: or Meditations on Transcendental Gastronomy (Everyman's Library) - gebruikt boek

ISBN: 9780307269720

UsedVeryGood. Pages are clean! Very slight shelf wear to the dust jacket Fast Shipping - Each order powers our free bookstore in Chicago and sending books to Africa!, 0

Verzendingskosten: EUR 18.94 Books4Cause Inc.
5
The Physiology of Taste - Jean Anthelme Brillat-Savarin
bestellen
bij lehmanns.de
€ 27,50
verzending: € 13,951
bestellenGesponsorde link
Jean Anthelme Brillat-Savarin:
The Physiology of Taste - gebonden uitgave, pocketboek

2009, ISBN: 9780307269720

or Meditations on Transcendental Gastronomy; Introduction by Bill Buford, Buch, Hardcover, [PU: Random House Inc], Random House Inc, 2009

Verzendingskosten:Versand in 15-20 Tagen. (EUR 13.95)

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
The Physiology of Taste

First published in France in 1825 and continuously in print ever since, "The Physiology of Taste" is a historical, philosophical, and ultimately Epicurean collection of recipes, reflections, and anecdotes on everything and anything gastronomical.

Gedetalleerde informatie over het boek. - The Physiology of Taste


EAN (ISBN-13): 9780307269720
ISBN (ISBN-10): 0307269728
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 2009
Uitgever: Random House Inc
504 Bladzijden
Gewicht: 0,567 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2009-04-19T16:53:42+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2024-02-04T15:29:38+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9780307269720

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-307-26972-8, 978-0-307-26972-0
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: bill buford, brillat savarins, jean anthelme brillat savarin, fisher
Titel van het boek: the physiology taste, the transcendental how, gastronomy, physiologie gout meditations gastronomie transcendante, brillat savarin


< naar Archief...