- 5 resultaten
laagste prijs: € 1,38, hoogste prijs: € 17,00, gemiddelde prijs: € 8,04
1
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 1,49
(ongeveer € 1,38)
verzending: € 13,861
bestellenGesponsorde link
Culinary Institute Of America:

The Professional Chef's Techniques of Healthy Cooking - gebonden uitgave, pocketboek

ISBN: 9780442011260

Wiley, John & Sons, Incorporated. Hardcover. GOOD. Spine creases, wear to binding and pages from reading. May contain limited notes, underlining or highlighting that does affect the tex… Meer...

Verzendingskosten: EUR 13.86 Discover Books
2
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 17,00
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

America, Culinary Institute Of:

The Professional Chef's Techniques of Healthy Cooking - gebonden uitgave, pocketboek

1993, ISBN: 0442011261

[EAN: 9780442011260], [PU: Wiley, John & Sons, Incorporated], Befriedigend/Good: Durchschnittlich erhaltenes Buch bzw. Schutzumschlag mit Gebrauchsspuren, aber vollständigen Seiten. / Des… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) medimops, Berlin, Germany [55410863] [Rating: 5 (von 5)]
3
The Professional Chef's Techniques of Healthy Cooking by Mary Deirdre, Culinary Institute of America (CIA) Staff Donovan - Mary Deirdre, Culinary Institute of America (CIA) Staff Donovan
bestellen
bij BetterWorldBooks.com
€ 6,38
bestellenGesponsorde link
Mary Deirdre, Culinary Institute of America (CIA) Staff Donovan:
The Professional Chef's Techniques of Healthy Cooking by Mary Deirdre, Culinary Institute of America (CIA) Staff Donovan - gebruikt boek

1992

ISBN: 9780442011260

Hardcover book. 614 pages. Published by Wiley & Sons, Incorporated, John (1992) Media > Book, [PU: D. Van Nostrand; Van Nostrand Reinhold]

used in stock. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
4
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 5,98
verzending: € 32,281
bestellenGesponsorde link
America, Culinary Institute Of:
The Professional Chef's Techniques of Healthy Cooking - gebonden uitgave, pocketboek

1993, ISBN: 0442011261

[EAN: 9780442011260], Gebraucht, guter Zustand, [PU: Wiley, John & Sons, Incorporated], Item in good condition. Textbooks may not include supplemental items i.e. CDs, access codes etc., B… Meer...

NOT NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 32.28 SecondSale, Montgomery, IL, U.S.A. [52274160] [Rating: 5 (von 5)]
5
bestellen
bij alibris.co.uk
€ 9,46
bestellenGesponsorde link
Culinary Institute Of America; Donovan, Mary D.:
The Professional Chef's Techniques of Healthy Cooking - gebonden uitgave, pocketboek

1993, ISBN: 9780442011260

Hardcover, Gebraucht, Missing dust jacket; Readable copy. Pages may have considerable notes/highlighting. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less., [PU: Van Nostrand Reinhold Company]

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten Brownstown, MI, ThriftBooks-Atlanta

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - The Professional Chef's Techniques of Healthy Cooking


EAN (ISBN-13): 9780442011260
ISBN (ISBN-10): 0442011261
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 1992
Uitgever: Van Nostrand Reinhold

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-12-30T19:49:43+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2024-04-08T03:31:05+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9780442011260

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-442-01126-1, 978-0-442-01126-0
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: donovan, charlie trotter, craig ryan, deirdre, mary ryan, cia, culinary institute america, clairborne
Titel van het boek: the professional chef, healthy, professional cooking


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9781118332757 Techniques of Healthy Cooking


< naar Archief...