- 5 resultaten
laagste prijs: € 95,19, hoogste prijs: € 667,75, gemiddelde prijs: € 256,29
1
Frontiers of Flavor: Proceedings of the 5th International Flavor Conference, Porto Karras, Chalkidiki, Greece, 1-3 July 1987: International Conference Proceedings (Developments in Food Science)
bestellen
bij amazon.de
€ 323,18
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link

Frontiers of Flavor: Proceedings of the 5th International Flavor Conference, Porto Karras, Chalkidiki, Greece, 1-3 July 1987: International Conference Proceedings (Developments in Food Science) - gebonden uitgave, pocketboek

1988, ISBN: 9780444429407

Elsevier Science Ltd, Gebundene Ausgabe, 838 Seiten, Publiziert: 1988-04-01T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Industrie, Branchen & Berufe, Business & Karriere, Kategorien, Bücher, Chemie, … Meer...

Gut Verzendingskosten:Auf Lager. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) Bookbarn International EU
2
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 102,70
(ongeveer € 97,43)
verzending: € 18,461
bestellenGesponsorde link

CHARALAMBOUS, G. (ed):

Frontiers of flavor. proceedings.. - gebonden uitgave, pocketboek

1988, ISBN: 9780444429407

Amsterdam, Elsevier, Elsevier, 1988.. 25 cm. original hardcover. xviii,820 pp. ills, diagrams. references. index. "Developments in Food Science 17". -(libr label on first endpa… Meer...

Verzendingskosten: EUR 18.46 Boekhandel - Antiquariaat Emile Kerssemakers
3
Frontiers of flavor. proceedings. - CHARALAMBOUS, G. (ed).
bestellen
bij AbeBooks.co.uk
£ 84,87
(ongeveer € 97,92)
verzending: € 16,051
bestellenGesponsorde link
CHARALAMBOUS, G. (ed).:
Frontiers of flavor. proceedings. - gebonden uitgave, pocketboek

1988

ISBN: 0444429409

[EAN: 9780444429407], [SC: 16.05], [PU: Amsterdam, Elsevier, 1988.], 25 cm. original hardcover. xviii,820 pp. ills, diagrams. references. index. "Developments in Food Science 17". -(libr … Meer...

Verzendingskosten: EUR 16.05 Emile Kerssemakers ILAB, Heerlen, Netherlands [783387] [Rating: 5 (of 5)]
4
Frontiers of flavor. proceedings. - CHARALAMBOUS, G. (ed).
bestellen
bij ZVAB.com
£ 82,84
(ongeveer € 95,19)
verzending: € 16,131
bestellenGesponsorde link
CHARALAMBOUS, G. (ed).:
Frontiers of flavor. proceedings. - gebonden uitgave, pocketboek

1988, ISBN: 0444429409

[EAN: 9780444429407], [SC: 16.13], [PU: Amsterdam, Elsevier, 1988.], 25 cm. original hardcover. xviii,820 pp. ills, diagrams. references. index. "Developments in Food Science 17". -(libr … Meer...

Verzendingskosten: EUR 16.13 Emile Kerssemakers ILAB, Heerlen, Netherlands [783387] [Rating: 5 (of 5)]
5
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 805,24
(ongeveer € 667,75)
verzending: € 10,781
bestellenGesponsorde link
Editor-George Charalambous:
Frontiers of Flavor: Proceedings of the 5th International Flavor Conference, Porto Karras, Chalkidiki, Greece, 1-3 July 1987 (Developments in Food Science) - gebonden uitgave, pocketboek

1987, ISBN: 9780444429407

Elsevier Science Ltd, 1988-04. Hardcover. Good., Elsevier Science Ltd, 1988-04, 2.5

Verzendingskosten: EUR 10.78 Ergodebooks

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Frontiers of Flavor: Proceedings of the 5th International Flavor Conference, Porto Karras, Chalkidiki, Greece, 1-3 July 1987: International Conference Proceedings (Developments in Food Science)

Like its predecessors, the Fifth International Flavor Conference was sponsored by the Agricultural and Food Chemistry division of the American Chemical Society, the Institute of Food Technologists and the Society of Flavor Chemists, Inc. The proceedings comprise 59 presentations by 132 authors from 18 countries, touching on practically every aspect of agricultural and food science and technology.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Frontiers of Flavor: Proceedings of the 5th International Flavor Conference, Porto Karras, Chalkidiki, Greece, 1-3 July 1987: International Conference Proceedings (Developments in Food Science)


EAN (ISBN-13): 9780444429407
ISBN (ISBN-10): 0444429409
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 1987
Uitgever: Charalambous, George, Elsevier Science Ltd

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2008-03-01T06:12:58+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-11-28T13:39:35+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9780444429407

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-444-42940-9, 978-0-444-42940-7
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Titel van het boek: chalkidiki, science food, flavour science


< naar Archief...