- 5 resultaten
laagste prijs: € 24,50, hoogste prijs: € 42,49, gemiddelde prijs: € 36,13
1
Savory Sweets - Amy Felder
bestellen
bij Rheinberg-Buch.de
€ 38,53
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Amy Felder:

Savory Sweets - nieuw boek

ISBN: 9780470079683

From Ingredients to Plated Desserts < b> A new approach to flavor, ingredients, and techniques< /b> < p> " From a simple idea, Amy Felder has practically conceived a new c… Meer...

  - Ebook, Englisch, Neuware Verzendingskosten:Ab 20¤ Versandkostenfrei in Deutschland, Sofort lieferbar, DE. (EUR 0.00)
2
bestellen
bij kobo.com
€ 24,50
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Amy Felder CEPC:

Savory Sweets: From Ingredients to Plated Desserts - nieuw boek

3, ISBN: 9780470079683

A new approach to flavor, ingredients, and techniques"From a simple idea, Amy Felder has practically conceived a new category of dessert ideation. And her instructional skills, honed in c… Meer...

  - E-Book zum download Verzendingskosten: EUR 0.00
3
bestellen
bij hive.co.uk
£ 25,90
(ongeveer € 35,76)
bestellenGesponsorde link
Wiley:
Savory Sweets - nieuw boek

2007

ISBN: 9780470079683

A new approach to flavor, ingredients, and techniques"From a simple idea, Amy Felder has practically conceived a new category of dessert ideation. And her instructional skills, honed in c… Meer...

  - MPN: , SKU 5575604 Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten, exclusief verzendingskosten
4
Savory Sweets - Amy Felder
bestellen
bij Rheinberg-Buch.de
€ 39,36
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Amy Felder:
Savory Sweets - nieuw boek

ISBN: 9780470079683

From Ingredients to Plated Desserts A new approach to flavor, ingredients, and techniques" From a simple idea, Amy Felder has practically conceived a new category of dessert ideation.… Meer...

  - Verzendingskosten:Ab 20¤ Versandkostenfrei in Deutschland, Sofort lieferbar, DE. (EUR 0.00)
5
bestellen
bij eBook.de
€ 42,49
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Felder, Amy:
Savory Sweets - nieuw boek

ISBN: 9780470079683

From Ingredients to Plated Desserts, From Ingredients to Plated Desserts, [KW: HOTEL CATERING TRADES ,PDF ,CAKES BAKING ICING SUGARCRAFT] HOTEL CATERING TRADES ,PDF ,CAKES BAKING ICING… Meer...

  - Sofort lieferbar (Download), E-Book zum Download Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD (EUR 0.00) libri.de (eBooks)

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - Savory Sweets


EAN (ISBN-13): 9780470079683
Verschijningsjaar: 3
Uitgever: John Wiley & Sons, Inc.

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2008-08-16T12:00:00+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2015-09-27T06:08:11+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9780470079683

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
978-0-470-07968-3
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: felder
Titel van het boek: sweets


Gegevens van de uitgever

Auteur: Amy Felder
Titel: Savory Sweets - From Ingredients to Plated Desserts
Uitgeverij: Wiley; John Wiley & Sons
272 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2007-06-21
Taal: Engels
103,99 € (DE)
Not available (reason unspecified)

EA; E107; E-Book; Nonbooks, PBS / Ratgeber/Essen, Trinken/Backen; Hotel- und Gastronomieberufe, Bewirtung; Bäckerei u. Konditorei; Dessert; Hospitality; Hotelgewerbe, Gastronomie u. Touristik; Professional Baking & Pastry; Bäckerei u. Konditorei; Dienstleistungsgewerbe, Gastgewerbe; BC

Introduction. Part 1: Vocabulary of Flavor. Chapter 1: The Nature of Taste. Chapter 2: Flavor Profile. Chapter 3: Plate Profile. Part 2:Mechanics of Flavor. Chapter 4: Cooking Methods and Culinary Techniques. Chapter 5: Sauce Work. Chapter 6: Texture and Flavor. Part 3: Constituents of Flavor. Chapter 7: Vegetables. Chapter 8: Herbs and Spices. Chapter 9: Dairy. Chapter 10: Pantry Ingredients. Part 4: Works of Flavor. Chapter 11: Plated Desserts. Appendix. Bibliography. Index.

Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9781118177532 Savory Sweets: From Ingredients to Plated Desserts (Amy Felder)


< naar Archief...