- 5 resultaten
laagste prijs: € 3,98, hoogste prijs: € 140,98, gemiddelde prijs: € 58,33
1
Remarkable Service 2/e
bestellen
bij Orellfuessli.ch
CHF 143,00
(ongeveer € 137,79)
bestellenGesponsorde link

Remarkable Service 2/e - nieuw boek

ISBN: 9780470197400

As competition for customers is constantly increasing, contemporary restaurants must distinguish themselves by offering consistent, high-quality service. Service and hospitality can mean … Meer...

Nr. A1003425976. Verzendingskosten:Geen verzending naar uw bestemming., exclusief verzendingskosten
2
Remarkable Service 2/e
bestellen
bij Orellfuessli.ch
CHF 143,00
(ongeveer € 140,98)
verzending: € 17,751
bestellenGesponsorde link
Remarkable Service 2/e - nieuw boek

ISBN: 9780470197400

As competition for customers is constantly increasing, contemporary restaurants must distinguish themselves by offering consistent, high-quality service. Service and hospitality can mean … Meer...

Nr. A1003425976. Verzendingskosten:Lieferzeiten außerhalb der Schweiz 3 bis 21 Werktage, , Versandfertig innert 6 - 9 Werktagen, zzgl. Versandkosten. (EUR 17.75)
3
Remarkable Service : A Guide to Winning and Keeping Customers for Servers, Managers, and Restaurant Owners - The Culinary Institute of America
bestellen
bij BetterWorldBooks.com
€ 4,43
bestellenGesponsorde link
The Culinary Institute of America:
Remarkable Service : A Guide to Winning and Keeping Customers for Servers, Managers, and Restaurant Owners - gebruikt boek

ISBN: 9780470197400

The ultimate guide to service that keeps customers coming back In today's competitive restaurant world, consistent, high-quality service is a prerequisite for success. Remarkable ServiceS… Meer...

used in stock. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
4
Remarkable Service : A Guide to Winning and Keeping Customers for Servers, Managers, and Restaurant Owners - Culinary Institute of America (CIA) Staff
bestellen
bij BetterWorldBooks.com
€ 3,98
bestellenGesponsorde link
Culinary Institute of America (CIA) Staff:
Remarkable Service : A Guide to Winning and Keeping Customers for Servers, Managers, and Restaurant Owners - gebruikt boek

ISBN: 9780470197400

The ultimate guide to service that keeps customers coming back In today's competitive restaurant world, consistent, high-quality service is a prerequisite for success. Remarkable ServiceS… Meer...

used in stock. Verzendingskosten:plus verzendkosten., exclusief verzendingskosten
5
Remarkable Service : A Guide to Winning and Keeping Customers for Servers, Managers, and Restaurant Owners - The Culinary Institute of America
bestellen
bij BetterWorldBooks.com
€ 4,48
bestellenGesponsorde link
The Culinary Institute of America:
Remarkable Service : A Guide to Winning and Keeping Customers for Servers, Managers, and Restaurant Owners - gebruikt boek

ISBN: 9780470197400

The ultimate guide to service that keeps customers coming back In today's competitive restaurant world, consistent, high-quality service is a prerequisite for success. Remarkable ServiceS… Meer...

used in stock. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Remarkable Service

As competition for customers is constantly increasing, contemporary restaurants must distinguish themselves by offering consistent, high-quality service. Service and hospitality can mean different things to different foodservice operations, and this book addresses the service needs of a wide range of dining establishments, from casual and outdoor dining to upscale restaurants and catering operations. Chapters cover everything from training and hiring staff, preparation for service, front-door hospitality to money handling, styles of modern table service, front-of-the-house safety and sanitation, serving diners with special needs, and service challenges--what to do when things go wrong. Remarkable Service is the most comprehensive guide to service and hospitality on the market, and this new edition includes the most up-to-date information available on serving customers in the contemporary restaurant world.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Remarkable Service


EAN (ISBN-13): 9780470197400
ISBN (ISBN-10): 0470197404
pocket book
Verschijningsjaar: 2009
Uitgever: John Wiley & Sons
294 Bladzijden
Gewicht: 0,590 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2009-07-31T12:09:37+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2024-01-11T20:18:25+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9780470197400

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-470-19740-4, 978-0-470-19740-0
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: america, culinary institute
Titel van het boek: culinary institute america, service, remarkable, restaurant


Gegevens van de uitgever

Titel: Remarkable Service - A Guide to Winning and Keeping Customers for Servers, Managers, and Restaurant Owners
Uitgeverij: John Wiley & Sons
Verschijningsjaar: 2009-04-29
Gewicht: 0,596 kg
Taal: Engels
89,90 € (DE)
Not available (reason unspecified)

BC; PB; Hardcover, Softcover / Wirtschaft/Einzelne Wirtschaftszweige, Branchen; Industrien und Branchenstudien; Hotel- und Gaststättengewerbe

FOREWORD. CHAPTER 1 The Principles of Remarkable Service. CHAPTER 2 The History and Traditions of Professional Table Service. CHAPTER 3 Styles of Table Service. CHAPTER 4 Reservations, Greeting, and Seating the Guest. CHAPTER 5 Preparing and Setting Up for Service. CHAPTER 6 Serving Guests. CHAPTER 7 Beverage Service. CHAPTER 8 Wine Service. CHAPTER 9 Banquet Service for Special Functions. CHAPTER 10 Tableside Service. CHAPTER 11 A Clean and Safe Dining Room. APPENDIX.

< naar Archief...