- 5 resultaten
laagste prijs: € 50,39, hoogste prijs: € 70,64, gemiddelde prijs: € 60,23
1
bestellen
bij alibris.co.uk
€ 51,63
bestellenGesponsorde link
Lynch, Francis T.:

Book of Yields Accuracy in Food Costing and Purchasing - pocketboek

2010, ISBN: 9780470197493

Spiralbound, D'occasion, bon état, All orders ship SAME or NEXT business day. Expedited shipments will be received in 1-5 business days within the United States. We proudly ship to APO/FP… Meer...

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten Grandview Hts, OH, TextbookRush
2
bestellen
bij alibris.co.uk
€ 61,86
bestellenGesponsorde link

Francis T. Lynch:

The Book of Yields - pocketboek

2001, ISBN: 9780470197493

Softcover, PLEASE NOTE, WE DO NOT SHIP TO DENMARK. New Book. Shipped from UK in 4 to 14 days. Established seller since 2000. Please note we cannot offer an expedited shipping service from… Meer...

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten Fairford, GLOUCESTERSHIRE, Books2anywhere
3
Das Buch der Erträge Genauigkeit in der Lebensmittelkosten und Einkauf
bestellen
bij ebay.ch
CHF 49,19
(ongeveer € 50,39)
verzending: € 17,021
bestellenGesponsorde link
Das Buch der Erträge Genauigkeit in der Lebensmittelkosten und Einkauf - gebruikt boek

ISBN: 0470197498

Accuracy in Food Costing and Purchasing. The Book of Yields. - Great overall condition. No major blemishes. No writing. Very Good, Festpreisangebot, [LT: FixedPrice], [PU: Wiley]

100.0. Verzendingskosten:Versand zum Fixpreis, 125** Highland. (EUR 17.02) trueoakbooks
4
bestellen
bij alibris.co.uk
€ 70,64
bestellenGesponsorde link
Lynch, Francis T.:
The Book of Yields: Accuracy in Food Costing and Purchasing - pocketboek

2010, ISBN: 9780470197493

Spiralbound, Nouveau livre, Ships in a BOX from Central Missouri! UPS shipping for most packages, (Priority Mail for AK/HI/APO/PO Boxes)., [PU: Wiley]

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten Columbia, MO, SurplusTextSeller
5
bestellen
bij AbeBooks.fr
€ 66,64
verzending: € 27,411
bestellenGesponsorde link
Lynch, Francis T.:
The Book of Yields: Accuracy in Food Costing and Purchasing - pocketboek

2010, ISBN: 0470197498

[EAN: 9780470197493], Nouveau livre, [SC: 27.41], [PU: Wiley], Special order direct from the distributor, Books

CDN - NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 27.41 Russell Books, Victoria, BC, Canada [337725] [Note: 5 (sur 5)]

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
The Book of Yields

The only product with yield information for more than 1,000 raw food ingredients, The Book of Yields, Eighth Edition is the chef's best resource for planning, costing, and preparing food more quickly and accurately. Now revised and updated in a new edition, this reference features expanded coverage while continuing the unmatched compilation of measurements, including weight-to-volume equivalents, trim yields, and cooking yields. With helpful worksheets; a clear organisation by food type; and a convenient, durable comb binding, The Book of Yields, Eighth Edition is a must-have culinary resource.

Gedetalleerde informatie over het boek. - The Book of Yields


EAN (ISBN-13): 9780470197493
ISBN (ISBN-10): 0470197498
pocket book
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: John Wiley & Sons Inc
297 Bladzijden
Gewicht: 0,753 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2012-01-24T19:02:02+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-06-17T05:08:41+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9780470197493

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-470-19749-8, 978-0-470-19749-3
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: lynch, francis, chef
Titel van het boek: purchasing, book, the yield, food


Gegevens van de uitgever

Auteur: Francis T. Lynch
Titel: The Book of Yields - Accuracy in Food Costing and Purchasing
Uitgeverij: John Wiley & Sons
320 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2011-01-28
Gewicht: 0,757 kg
Taal: Engels
179,00 € (DE)
223mm x 277mm x 16mm

BC; Paperback; Hardcover, Softcover / Wirtschaft/Einzelne Wirtschaftszweige, Branchen; Hotel- und Gastronomieberufe, Bewirtung; Hotelgewerbe, Gastronomie u. Touristik; Hospitality Accounting; Gastronomie; Rechnungswesen im Hotel- u. Gaststättengewerbe; Hospitality; Rechnungswesen im Hotel- u. Gaststättengewerbe; Dienstleistungsgewerbe, Gastgewerbe

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Table Normal"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:"; mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt; mso-para-margin:0in; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif";} PART I * Chapter 1: Dry Herbs and Spices and Fresh Herbs * Chapter 2: Produce * Chapter 3: Starchy Food * Chapter 4: Baking Items * Chapter 5: Fats, Oils, and Condiments * Chapter 6: Liquids * Chapter 7: Dairy * Chapter 8: Beverages * Chapter 9: Meats * Chapter 10: Seafood * Chapter 11: Poultry * Chapter 12: The Proper Use Of Cans, Scoops, Hotel Pans, and Sheet Trays In Costing * Chapter 13: Measurement Conversion * Chapter 14: Simple Formulas * Chapter 15: Standard Portion Sizes PART II * The Workbook * Price Lists * Costing Worksheet * Guide to Using the Costing Worksheets * Purchasing Worksheet * Guide to Using the Purchasing Worksheets * Overview

Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9781118137710 Book of Yields (Francis T. Lynch)


< naar Archief...