- 5 resultaten
laagste prijs: € 14,34, hoogste prijs: € 37,03, gemiddelde prijs: € 21,56
1
Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen - Culinary Institute of America, CIA
bestellen
bij Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 15,87
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
Culinary Institute of America, CIA:

Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen - pocketboek

2008, ISBN: 9780470282267

John Wiley & Sons Ltd, Taschenbuch, Auflage: Study Guide, 56 Seiten, Publiziert: 2008-01-22T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, 0.37 kg, Hotel & Gastronomie, Branchen & Berufe, Business & Kar… Meer...

Gut Verzendingskosten:Auf Lager. Real shipping costs can differ from the ones shown here. (EUR 3.00) BuReKa
2
Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen - Culinary Institute of America, CIA
bestellen
bij amazon.de
€ 24,70
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link

Culinary Institute of America, CIA:

Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen - pocketboek

2008, ISBN: 9780470282267

John Wiley & Sons Ltd, Taschenbuch, Auflage: Study Guide, 56 Seiten, Publiziert: 2008-01-22T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, 0.37 kg, Hotel & Gastronomie, Branchen & Berufe, Business & Kar… Meer...

Verzendingskosten:Real shipping costs can differ from the ones shown here. (EUR 3.00)
3
Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen - Culinary Institute of America, CIA
bestellen
bij Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 15,87
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
Culinary Institute of America, CIA:
Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen - pocketboek

2008

ISBN: 9780470282267

John Wiley & Sons Ltd, Taschenbuch, Auflage: Study Guide, 56 Seiten, Publiziert: 2008-01-22T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Verkaufsrang: 4214, Hotel & Gastronomie, Branchen & Berufe, Bus… Meer...

Gut Verzendingskosten:Auf Lager. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) BuReKa
4
Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen - Culinary Institute of America, CIA
bestellen
bij Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 14,34
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Culinary Institute of America, CIA:
Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen - pocketboek

2008, ISBN: 9780470282267

John Wiley & Sons Ltd, Taschenbuch, Auflage: Study Guide, 56 Seiten, Publiziert: 2008-01-22T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Verkaufsrang: 4214, Hotel & Gastronomie, Branchen & Berufe, Bus… Meer...

Verzendingskosten:Auf Lager. (EUR 0.00) Amazon US
5
Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen Study Guide - The Culinary Institute of America (CIA)
bestellen
bij amazon.co.uk
£ 32,07
(ongeveer € 37,03)
verzending: € 3,231
bestellenGesponsorde link
The Culinary Institute of America (CIA):
Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen Study Guide - pocketboek

2008, ISBN: 9780470282267

John Wiley & Sons, Paperback, Auflage: 3, 60 Seiten, Publiziert: 2008-01-18T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, 0.17 kg, Books Global Store, Special Features, Books, Gourmet, Entertaining & S… Meer...

Gut Verzendingskosten:In stock. Real shipping costs can differ from the ones shown here. (EUR 3.23) rbmbooks

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen Study Guide

The leading guide to the professional kitchen's cold food station, now fully revised and updated Garde Manger is one of the most important courses culinary students take--and it's often the first kitchen station that a new chef will encounter. This definitive guide has been thoroughly revised to reflect the latest garde manger trends, techniques, and flavors, including new information on topics such as brining ratios, fermented sausages, micro greens, artisanal American cheeses, tapas menus, "action" buffet stations, and ice carving. With over 540 recipes, including 100 created new for this edition, and more than 340 all-new photographs illustrating step-by-step techniques and finished dishes, this new edition of "Garde Manger" is an indispensable reference for culinary students and working chefs everywhere.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Garde Manger: The Art and Craft of the Cold Kitchen Study Guide


EAN (ISBN-13): 9780470282267
ISBN (ISBN-10): 0470282266
pocket book
Verschijningsjaar: 2008
Uitgever: John Wiley & Sons
56 Bladzijden
Gewicht: 0,159 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2008-02-16T15:17:02+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-10-07T01:57:42+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9780470282267

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-470-28226-6, 978-0-470-28226-7
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: manger, cold, america, cia
Titel van het boek: garde manger, mange, the kitchen, from craft art


< naar Archief...