- 5 resultaten
laagste prijs: € 0,90, hoogste prijs: € 15,44, gemiddelde prijs: € 5,01
1
Fundamentals of Menu Planning by Claudette, Ware, Bradley J., McVety, Paul J. Lévesque - Claudette, Ware, Bradley J., McVety, Paul J. Lévesque
bestellen
bij BetterWorldBooks.com
€ 3,98
bestellenGesponsorde link
Claudette, Ware, Bradley J., McVety, Paul J. Lévesque:

Fundamentals of Menu Planning by Claudette, Ware, Bradley J., McVety, Paul J. Lévesque - gebruikt boek

ISBN: 9780471369479

A comprehensive and up-to-date guide to all key aspects of menu planning An in-depth knowledge of menu planning is essential to building a successful foodservice concept. "Fundamentals o… Meer...

used in stock. Verzendingskosten:plus shipping costs., exclusief verzendingskosten
2
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 1,00
(ongeveer € 0,90)
verzending: € 6,261
bestellenGesponsorde link

Paul J. McVety, Bradley J. Ware, Claudette Lévesque Ware, Claudette Levesque:

Fundamentals of Menu Planning, 2nd Edition - pocketboek

ISBN: 9780471369479

Wiley. Paperback. GOOD. Spine creases, wear to binding and pages from reading. May contain limited notes, underlining or highlighting that does affect the text. Possible ex library copy… Meer...

Verzendingskosten: EUR 6.26 Discover Books
3
bestellen
bij alibris.co.uk
€ 3,83
bestellenGesponsorde link
McVety, Paul J. & Ware, Bradley J. & Lévesque Ware, Claudette:
Fundamentals of Menu Planning - pocketboek

2002

ISBN: 9780471369479

Paperback, **Simply Brit** Shipped with Premium postal service within 24 hours from the UK with impressive delivery time. We have dispatched from our book depository; items of good condit… Meer...

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten Milton Keynes, Buckinghamshire, Brit Books
4
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 1,00
(ongeveer € 0,90)
verzending: € 6,311
bestellenGesponsorde link
Paul J. McVety, Bradley J. Ware, Claudette Lévesque Ware, Claudette Levesque:
Fundamentals of Menu Planning, 2nd Edition - pocketboek

ISBN: 9780471369479

Wiley. Paperback. GOOD. Spine creases, wear to binding and pages from reading. May contain limited notes, underlining or highlighting that does affect the text. Possible ex library copy… Meer...

Verzendingskosten: EUR 6.31 Discover Books
5
Fundamentals of Menu Planning - McVety, Paul J, Ware, Bradley J, Lévesque, Claudette
bestellen
bij Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 15,44
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
McVety, Paul J, Ware, Bradley J, Lévesque, Claudette:
Fundamentals of Menu Planning - pocketboek

2001, ISBN: 9780471369479

John Wiley & Sons, Taschenbuch, Auflage: 2, 240 Seiten, Publiziert: 2001-02-14T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, 1.19 kg, Recht, Kategorien, Bücher, Hotel & Gastronomie, Branchen & Berufe, … Meer...

Verzendingskosten:Auf Lager. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) Ultimate Treasures DE

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Fundamentals of Menu Planning

"Fundamentals of Menu Planning" - jetzt neu in der 2. aktualisierten und überarbeiteten Auflage. Dieser Band gibt einen detaillierten und ausführlichen Überblick über die Grundlagen der Menüplanung, einschließlich Konzeptentwicklung, Designtechnik und Preisgestaltung. Neu hinzugekommen sind u.a. Kapitel über verschiedene Arten des Food Service und der Designtechnik sowie eine Liste mit weiterführender Literatur.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Fundamentals of Menu Planning


EAN (ISBN-13): 9780471369479
ISBN (ISBN-10): 0471369470
pocket book
Verschijningsjaar: 1000
Uitgever: John Wiley & Sons

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-06-12T19:45:46+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-01-29T17:36:03+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9780471369479

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-471-36947-0, 978-0-471-36947-9
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: levesque, bradley, vesque, claudette
Titel van het boek: menu, menü


Gegevens van de uitgever

Auteur: Paul J McVety; Bradley J Ware; Claudette Lévesque
Titel: Fundamentals of Menu Planning
Uitgeverij: John Wiley & Sons
Verschijningsjaar: 2001-02-14
Gewicht: 0,539 kg
Taal: Engels
52,90 € (DE)
85,00 CHF (CH)
Not available (reason unspecified)

BC; PB; Hardcover, Softcover / Wirtschaft/Einzelne Wirtschaftszweige, Branchen; Industrien und Branchenstudien; Menü; Essen, Trinken / Ernährungswissenschaft, Gastronomie; Menü


< naar Archief...