- 5 resultaten
laagste prijs: € 2,43, hoogste prijs: € 22,82, gemiddelde prijs: € 13,02
1
Hot Sun, Cool Shadow: Savoring the Food, History, and Mystery of the Languedoc - Angela Murrills
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 22,82
verzending: € 2,901
bestellenGesponsorde link
Angela Murrills:

Hot Sun, Cool Shadow: Savoring the Food, History, and Mystery of the Languedoc - pocketboek

2008, ISBN: 0762747471

[EAN: 9780762747474], Neubuch, [PU: GLOBE PEQUOT PR Mrz 2008], TRAVEL - GENERAL; COOKING / ESSAYS & NARRATIVES; EUROPE FRANCE; TRAVELOGUES, Besorgungstitel Neuware - Rare Book Procurement… Meer...

NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 2.90 AHA-Books, Einbeck, Germany [86569176] [Rating: 4 (von 5)]
2
bestellen
bij alibris.co.uk
€ 9,02
bestellenGesponsorde link

Angela Murrills:

Hot Sun, Cool Shadow: Savoring the Food, History, and Mystery of the Languedoc - pocketboek

2008, ISBN: 9780762747474

Trade paperback, Gebraucht, This item is in overall acceptable condition. Covers and dust jackets are intact but may have heavy wear including creases, bends, edge wear, curled corners or… Meer...

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten COLORADO SPRINGS, CO, Goodwill of Colorado
3
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 2,64
(ongeveer € 2,43)
verzending: € 13,831
bestellenGesponsorde link
Angela Murrills:
Hot Sun, Cool Shadow: Savoring The Food, History, And Mystery Of The Languedoc - pocketboek

ISBN: 9780762747474

Globe Pequot Press. Paperback. GOOD. Spine creases, wear to binding and pages from reading. May contain limited notes, underlining or highlighting that does affect the text. Possible ex… Meer...

Verzendingskosten: EUR 13.83 Discover Books
4
bestellen
bij ZVAB.com
€ 12,83
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Murrills, Angela:
Hot Sun, Cool Shadow: Savoring the Food, History, and Mystery of the Languedoc - pocketboek

2008, ISBN: 0762747471

[EAN: 9780762747474], [SC: 0.0], [PU: Globe Pequot Press], Befriedigend/Good: Durchschnittlich erhaltenes Buch bzw. Schutzumschlag mit Gebrauchsspuren, aber vollständigen Seiten. / Descri… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) medimops, Berlin, Germany [55410863] [Rating: 5 (von 5)]
5
Hot Sun Cool Shadow: Savoring the Food History and Mystery of the Languedoc - Angela Murrills
bestellen
bij Hugendubel.de
€ 17,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Angela Murrills:
Hot Sun Cool Shadow: Savoring the Food History and Mystery of the Languedoc - pocketboek

ISBN: 9780762747474

gebonden uitgave

*Hot Sun Cool Shadow: Savoring the Food History and Mystery of the Languedoc* / Taschenbuch für 17.99 € / Aus dem Bereich: Bücher, Taschenbücher, Ratgeber Medien > Bücher nein Taschenbuch… Meer...

Verzendingskosten:Shipping in 2 weeks, , Schneller Versand nach Hause oder Express-Lieferung in Ihre Buchhandlung., DE. (EUR 0.00)

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Hot Sun Cool Shadow: Savoring the Food History and Mystery of the Languedoc

More than a decade ago, Angela Murrills and husband Peter Matthews began their love affair with the Languedoc, an area in southern France near the Mediterranean coast and the Pyrenees. One of Europe’s oldest and most historic regions, it is rich with wonders including castles, wild white horses, Roman ruins, and Carcassonne, Europe’s greatest fortified town. What really drew them to this area, however, was the locals’ love of food and wine. As their visits to the region became longer and their dream of owning a home intensified, they began to discover another way of living―a slower one based on gastronomic pleasure and the really important things in life: hunting for mushrooms, morning trips to the bakery, long lunches, and heated debates about the best way to make cassoulet. Including mouthwatering recipes and delightful duotone drawings, this wonderful memoir is for the fans of Peter Mayle and Frances Mays

Gedetalleerde informatie over het boek. - Hot Sun Cool Shadow: Savoring the Food History and Mystery of the Languedoc


EAN (ISBN-13): 9780762747474
ISBN (ISBN-10): 0762747471
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 2008
Uitgever: GLOBE PEQUOT PR
261 Bladzijden
Gewicht: 0,318 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-10-11T10:30:25+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2024-03-31T19:15:53+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9780762747474

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-7627-4747-1, 978-0-7627-4747-4
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: peter matthews, peter mayle, carcassonne
Titel van het boek: sun and shadow, hot and cool, history food, shadows the sun, languedoc roussillon ansichtskarte barcelona carte postale


< naar Archief...