- 5 resultaten
laagste prijs: € 141,46, hoogste prijs: € 272,65, gemiddelde prijs: € 170,80
1
Nonthermal Processing Technologies for Food (Institute of Food Technologists)
bestellen
bij amazon.de
€ 272,65
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link

Nonthermal Processing Technologies for Food (Institute of Food Technologists) - eerste uitgave

2011, ISBN: 9780813816685

gebonden uitgave

Wiley-Blackwell, Gebundene Ausgabe, Auflage: 1. 672 Seiten, Publiziert: 2011-01-04T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, 3.55 kg, Industrie, Branchen & Berufe, Business & Karriere, Kategorien, … Meer...

Verzendingskosten:Gewöhnlich versandfertig in 2 bis 3 Tagen. Les coûts d'expédition peuvent différer des coûts réels. (EUR 3.00) ThriftBooks-Chicago USA
2
Nonthermal Processing Technologies for Food
bestellen
bij amazon.com
$ 153,97
(ongeveer € 141,46)
verzending: € 15,571
bestellenGesponsorde link
Nonthermal Processing Technologies for Food - eerste uitgave

2011, ISBN: 9780813816685

gebonden uitgave

Editor: Zhang, Howard Q. Editor: Barbosa-Cánovas, Gustavo V. Editor: Balasubramaniam, V. M. Bala, Editor: Dunne, C. Patrick, Editor: Farkas, Daniel F. Editor: Yuan, James T. C. Wiley-Blac… Meer...

Verzendingskosten:In Stock. Les coûts d'expédition peuvent différer des coûts réels. (EUR 15.57) ThriftBooks-Baltimore
3
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 176,40
(ongeveer € 145,46)
verzending: € 16,721
bestellenGesponsorde link
Zhang, Howard Q. [Editor]; Barbosa-Cánovas, Gustavo V. [Editor]; Balasubramaniam, V. M. Bala [Editor]; Dunne, C. Patrick [Editor]; Farkas, Daniel F. [Editor]; Yuan, James T. C. [Editor];:
Nonthermal Processing Technologies for Food - gebonden uitgave, pocketboek

2011

ISBN: 9780813816685

Wiley-Blackwell, 2011-01-25. Hardcover. Like New. Hardcover. Good binding and cover. Minor shelf wear. Clean, unmarked pages. 640 p., illustrations, 26 cm., Wiley-Blackwell, 2011-01-25, 5

Verzendingskosten: EUR 16.72 SequiturBooks
4
bestellen
bij AbeBooks.co.uk
£ 134,05
(ongeveer € 152,94)
verzending: € 22,631
bestellenGesponsorde link
Zhang, Howard Q. [Editor]; Barbosa-Cánovas, Gustavo V. [Editor]; Balasubramaniam, V. M. Bala [Editor]; Dunne, C. Patrick [Editor]; Farkas, Daniel F. [Editor]; Yuan, James T. C. [Editor];:
Nonthermal Processing Technologies for Food - gebonden uitgave, pocketboek

2011, ISBN: 0813816688

[EAN: 9780813816685], Used, as new, [SC: 22.63], [PU: Wiley-Blackwell], Hardcover. Good binding and cover. Minor shelf wear. Clean, unmarked pages. 640 p., illustrations, 26 cm., Books

NOT NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 22.63 Sequitur Books, Boonsboro, MD, U.S.A. [53436069] [Rating: 5 (of 5)]
5
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 153,98
(ongeveer € 141,47)
verzending: € 13,131
bestellenGesponsorde link
Nonthermal Processing Technologies for Food - gebonden uitgave, pocketboek

2011, ISBN: 9780813816685

Wiley-Blackwell, 2011. Hardcover. Very Good. May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed… Meer...

Verzendingskosten: EUR 13.13 ThriftBooks

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Nonthermal Processing Technologies for Food (Institute of Food Technologists)

Nonthermal Processing Technologies for Food offers a comprehensive review of nonthermal processing technologies that are commercial, emerging or over the horizon. In addition to the broad coverage, leading experts in each technology serve as chapter authors to provide depth of coverage. Technologies covered include: physical processes, such as high pressure processing (HPP); electromagnetic processes, such as pulsed electric field (PEF), irradiation, and UV treatment; other nonthermal processes, such as ozone and chlorine dioxide gas phase treatment; and combination processes. Of special interest are chapters that focus on the "pathway to commercialization" for selected emerging technologies where a pathway exists or is clearly identified. These chapters provide examples and case studies of how new and nonthermal processing technologies may be commercialized. Overall, the book provides systematic knowledge to industrial readers, with numerous examples of process design to serve as a reference book. Researchers, professors and upper level students will also find the book a valuable text on the subject.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Nonthermal Processing Technologies for Food (Institute of Food Technologists)


EAN (ISBN-13): 9780813816685
ISBN (ISBN-10): 0813816688
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2011
Uitgever: Zhang, Howard Q. Barbosa-Cánovas, Gustavo V. Balasubramaniam, V. M. Bala, Dunne, C. Patrick, Farkas, Daniel F. Yuan, James T. C. Wiley-Blackwell
640 Bladzijden
Gewicht: 1,637 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2011-03-07T14:31:17+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-06-25T18:38:10+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9780813816685

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-8138-1668-8, 978-0-8138-1668-5
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: farkas, canova, balas, cano, barbosa canovas, patrick dunn, james dunne, daniel howard editor
Titel van het boek: non food, novel food processing technologies


Gegevens van de uitgever

Auteur: Howard Q. Zhang; Gustavo V. Barbosa-Cánovas; V. M. Bala Balasubramaniam; C. Patrick Dunne; Daniel F. Farkas; James T. C. Yuan
Titel: Institute of Food Technologists Series; Nonthermal Processing Technologies for Food
Uitgeverij: John Wiley & Sons
672 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2011-01-04
Gewicht: 1,635 kg
Taal: Engels
319,00 € (DE)
No longer receiving updates
193mm x 253mm x 35mm

BB; gebunden; Hardcover, Softcover / Biologie/Landwirtschaft, Gartenbau, Forstwirtschaft, Fischerei, Ernährung; Lebensmittel- und Getränkeverarbeitung; Food Engineering; Food Science & Technology; Food Processing, Production & Manufacture; Lebensmittelforschung u. -technologie; Mikrobiologie u. Nahrungsmittelsicherheit; Herstellung u. Verarbeitung von Lebensmitteln; Microbiology, Food Safety & Security; Lebensmitteltechnik; Mikrobiologie u. Nahrungsmittelsicherheit; Herstellung u. Verarbeitung von Lebensmitteln; Lebensmitteltechnik

Nonthermal Processing Technologies for Food offers a comprehensive review of nonthermal processing technologies that are commercial, emerging or over the horizon. In addition to the broad coverage, leading experts in each technology serve as chapter authors to provide depth of coverage. Technologies covered include: physical processes, such as high pressure processing (HPP); electromagnetic processes, such as pulsed electric field (PEF), irradiation, and UV treatment; other nonthermal processes, such as ozone and chlorine dioxide gas phase treatment; and combination processes. Of special interest are chapters that focus on the "pathway to commercialization" for selected emerging technologies where a pathway exists or is clearly identified. These chapters provide examples and case studies of how new and nonthermal processing technologies may be commercialized. Overall, the book provides systematic knowledge to industrial readers, with numerous examples of process design to serve as a reference book. Researchers, professors and upper level students will also find the book a valuable text on the subject.

< naar Archief...