- 5 resultaten
laagste prijs: € 3,93, hoogste prijs: € 6,73, gemiddelde prijs: € 5,18
1
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 4,23
(ongeveer € 3,93)
verzending: € 5,851
bestellenGesponsorde link
Jowitt, Ronald; Escher, Felix; Hallstrom, Bengt; Meffert, F. Th.; Spiess, Walte:

Physical Properties of Foods: 1st, 1981: Seminar Proceedings : - gebruikt boek

1981, ISBN: 9780853342137

Elsevier Science & Technology. Used - Good. Ships from UK in 48 hours or less (usually same day). Your purchase helps support Sri Lankan Children's Charity 'The Rainbow Cent… Meer...

Verzendingskosten: EUR 5.85 Phatpocket Limited
2
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 5,64
(ongeveer € 5,34)
verzending: € 5,761
bestellenGesponsorde link

Jowitt, Ronald; Escher, Felix; Hallstrom, Bengt; Meffert, F. Th.; Spiess, Walte:

Physical Properties of Foods: 1st, 1981: Seminar Proceedings - gebruikt boek

1981, ISBN: 9780853342137

Elsevier Science & Technology. Used - Good. Ships from UK in 48 hours or less (usually same day). Your purchase helps support Sri Lankan Children's Charity 'The Rainbow Cent… Meer...

Verzendingskosten: EUR 5.76 Phatpocket Limited
3
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 4,27
verzending: € 6,121
bestellenGesponsorde link
Jowitt, Ronald; Escher, Felix; Hallstrom, Bengt; Meffert, F. Th.; Spiess, Walte:
Physical Properties of Foods - gebonden uitgave, pocketboek

1983

ISBN: 085334213X

[EAN: 9780853342137], Gebraucht, sehr guter Zustand, [PU: Elsevier], Former library book; may include library markings. Used book that is in excellent condition. May show signs of wear or… Meer...

NOT NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 6.12 Better World Books, Mishawaka, IN, U.S.A. [51315977] [Rating: 5 (von 5)]
4
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 7,85
(ongeveer € 6,73)
verzending: € 10,271
bestellenGesponsorde link
Jowitt, Ronald; Escher, Felix; Hallstrom, Bengt; Meffert, F. Th.; Spiess, Walte:
Physical Properties of Foods - gebonden uitgave, pocketboek

1983, ISBN: 9780853342137

Elsevier, 1983. Hardcover. Very Good. May have limited writing in cover pages. Pages are unmarked. ~ ThriftBooks: Read More, Spend Less.Dust jacket quality is not guaranteed., Else… Meer...

Verzendingskosten: EUR 10.27 ThriftBooks
5
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 5,63
verzending: € 21,371
bestellenGesponsorde link
Jowitt, Ronald; Escher, Felix; Hallstrom, Bengt; Meffert, F. Th.; Spiess, Walte:
Physical Properties of Foods: 1st, 1981: Seminar Proceedings - gebonden uitgave, pocketboek

1983, ISBN: 085334213X

[EAN: 9780853342137], Gebraucht, guter Zustand, [PU: Elsevier Science & Technology], . Owner's name on endpage., Books

NOT NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 21.37 Wonder Book, Frederick, MD, U.S.A. [8895] [Rating: 5 (von 5)]

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - Physical Properties of Foods: 1st, 1981: Seminar Proceedings


EAN (ISBN-13): 9780853342137
ISBN (ISBN-10): 085334213X
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 1981
Uitgever: Applied Science Publishers, Barking

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2008-03-30T20:12:06+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2024-01-24T13:38:31+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9780853342137

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-85334-213-X, 978-0-85334-213-7
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: meffert, felix escher, walter spiess, hallström
Titel van het boek: physical properties foods and


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9781441921543 Physical Properties of Foods (Food Science Text Series) (Sahin, Serpil)


< naar Archief...