ISBN: 9780854047000
Food macromolecules play a crucial role in the formulation of a wide range of food products such as beverages, bread, cheese, dressings, desserts, ice-cream, and spreads. This book presen… Meer...
Indigo.ca new in stock. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten Details... |
1995, ISBN: 9780854047000
gebonden uitgave
Editor: Dickinson, Eric, Editor: Lorient, D, Royal Society of Chemistry, Hardcover, Auflage: 1, 380 Seiten, Publiziert: 1995-12-31T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Hersteller-Nr.: No, 1.05… Meer...
amazon.com Amazon.com Verzendingskosten:Usually ships within 2 to 3 days. Lieferung von Amazon., exclusief verzendingskosten Details... |
1995, ISBN: 085404700X
gebonden uitgave
[EAN: 9780854047000], Neubuch, [PU: Royal Society of Chemistry], 1st edition. 380 pages. 8.98x6.30x1.97 inches. In Stock., Books
AbeBooks.de Revaluation Books, Exeter, United Kingdom [2134736] [Rating: 5 (von 5)] NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 11.66 Details... |
1995, ISBN: 085404700X
[EAN: 9780854047000], Neubuch, [PU: Royal Society of Chemistry], PRINT ON DEMAND Book; New; Fast Shipping from the UK., Books
AbeBooks.de Ria Christie Collections, Uxbridge, United Kingdom [59718070] [Rating: 5 (von 5)] NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 1.74 Details... |
ISBN: 9780854047000
Food Macromolecules and Colloids Hardcover New Books, Royal Society of Chemistry
Knetbooks.com new in stock. Verzendingskosten:plus shipping costs., exclusief verzendingskosten Details... |
ISBN: 9780854047000
Food macromolecules play a crucial role in the formulation of a wide range of food products such as beverages, bread, cheese, dressings, desserts, ice-cream, and spreads. This book presen… Meer...
1995, ISBN: 9780854047000
gebonden uitgave
Editor: Dickinson, Eric, Editor: Lorient, D, Royal Society of Chemistry, Hardcover, Auflage: 1, 380 Seiten, Publiziert: 1995-12-31T00:00:01Z, Produktgruppe: Book, Hersteller-Nr.: No, 1.05… Meer...
1995
ISBN: 085404700X
gebonden uitgave
[EAN: 9780854047000], Neubuch, [PU: Royal Society of Chemistry], 1st edition. 380 pages. 8.98x6.30x1.97 inches. In Stock., Books
1995, ISBN: 085404700X
[EAN: 9780854047000], Neubuch, [PU: Royal Society of Chemistry], PRINT ON DEMAND Book; New; Fast Shipping from the UK., Books
ISBN: 9780854047000
Food Macromolecules and Colloids Hardcover New Books, Royal Society of Chemistry
Bibliografische gegevens van het best passende boek
auteur: | |
Titel: | |
ISBN: |
Gedetalleerde informatie over het boek. - Food Macromolecules and Colloids (Special Publications)
EAN (ISBN-13): 9780854047000
ISBN (ISBN-10): 085404700X
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 1995
Uitgever: Royal Society of Chemistry
380 Bladzijden
Taal: eng/Englisch
Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2008-01-11T17:45:07+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-07-18T09:03:17+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9780854047000
ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-85404-700-X, 978-0-85404-700-0
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: michael baker, dickinson, society
Titel van het boek: macromolecules, marketing, tissue engineering
Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:
Laatste soortgelijke boek:
9781847550873 Food Macromolecules and Colloids (Eric Dickinson, D Lorient)
< naar Archief...