- 4 resultaten
laagste prijs: € 3,98, hoogste prijs: € 42,95, gemiddelde prijs: € 29,21
1
bestellen
bij booklooker.de
€ 30,95
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Dixon, Jane:

Changing Chicken: Chooks, Cooks and Culinary Culture - pocketboek

ISBN: 9780868404776

[ED: Taschenbuch], [PU: UNIV OF NEW SOUTH WALES P], Chicken meat is one of Australia's most popular and affordable foods, but it was not ever thus. The Changing Chicken provides a unique … Meer...

  - Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland (EUR 0.00) buecher.de GmbH & Co. KG
2
Changing Chicken: Chooks, Cooks and Culinary Culture - Dixon, Jane
bestellen
bij
(ongeveer € 38,95)
bestellenGesponsorde link

Dixon, Jane:

Changing Chicken: Chooks, Cooks and Culinary Culture - pocketboek

2002, ISBN: 0868404772, Lieferbar binnen 4-6 Wochen Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD

Internationaler Buchtitel. In englischer Sprache. Verlag: UNIV OF NEW SOUTH WALES P, 224 Seiten, L=235mm, B=155mm, H=17mm, Gew.=304gr, [GR: 24500 - TB/Essen und Trinken], [SW: - Cooking … Meer...

Lieferbar binnen 4-6 Wochen (Besorgungstitel) Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD Buchgeier.com
3
bestellen
bij Indigo.ca
(ongeveer € 42,95)
bestellenGesponsorde link
Jane Dixon:
Changing Chicken: Chooks, Cooks and Culinary Culture - nieuw boek

ISBN: 9780868404776

Chicken meat is one of Australia''s most popular and affordable foods, but it was not ever thus. The Changing Chicken provides a unique view of food systems and culture through … Meer...

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten
4
The Changing Chicken : Chooks, Cooks and Culinary Culture - Jane Dixon
bestellen
bij Thriftbooks.com
$ 4,94
(ongeveer € 3,98)
bestellenGesponsorde link
Jane Dixon:
The Changing Chicken : Chooks, Cooks and Culinary Culture - gebruikt boek

ISBN: 0868404772

Chicken meat is one of Australia's most popular and affordable foods, but it was not ever thus. The Changing Chicken provides a unique view of food systems and culture through an examinat… Meer...

  - used. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Changing Chicken: Chooks, Cooks and Culinary Culture

Chicken meat is one of Australia's most popular and affordable foods, but it was not ever thus. "The Changing Chicken" provides a unique view of food systems and culture through an examination of our changing attitudes to chicken meat.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Changing Chicken: Chooks, Cooks and Culinary Culture


EAN (ISBN-13): 9780868404776
ISBN (ISBN-10): 0868404772
pocket book
Verschijningsjaar: 2002
Uitgever: UNIV OF NEW SOUTH WALES P
224 Bladzijden
Gewicht: 0,304 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2009-04-28T04:39:01+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2018-03-08T23:26:31+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9780868404776

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
0-86840-477-2, 978-0-86840-477-6
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Titel van het boek: culture


< naar Archief...