- 5 resultaten
laagste prijs: € 235,57, hoogste prijs: € 336,71, gemiddelde prijs: € 281,37
1
Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis - Leo M.L. Nollet; Fidel Toldra
bestellen
bij lehmanns.de
€ 296,15
bestellenGesponsorde link
Leo M.L. Nollet; Fidel Toldra:

Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis - gebonden uitgave, pocketboek

2008, ISBN: 9781420045314

Buch, Hardcover, Muscle foods include a wide range of processed meats and poultry, and therefore represent an important percentage of total worldwide food consumption. The sheer volume of… Meer...

Verzendingskosten:Does not ship to your country., exclusief verzendingskosten
2
bestellen
bij alibris.com
$ 270,36
(ongeveer € 241,46)
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Nollet, Leo M L (Editor), and Toldra, Fidel (Editor):

Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis - gebonden uitgave, pocketboek

2008, ISBN: 9781420045314

Hard cover, Fine., Sewn binding. Paper over boards. 760 p. Contains: Illustrations, black & white, Tables, black & white, Figures. In Stock. 100% Money Back Guarantee. Brand New, Perfect … Meer...

Verzendingskosten: EUR 0.00 Columbia, MD, GreatBookPricesLB2
3
Nollet, L: Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis
bestellen
bij amazon.de
€ 235,57
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
Nollet, L: Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis - gebonden uitgave, pocketboek

2008

ISBN: 9781420045314

CRC Press, Gebundene Ausgabe, Auflage: Illustrated, 763 Seiten, Publiziert: 2008-11-03T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, 3.2 kg, Industrie, Branchen & Berufe, Business & Karriere, Kategorie… Meer...

IN - IndiaVerzendingskosten:Auf Lager. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) Prestivo2
4
Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis - Nollet, Leo M.L. (Edited by)/ Toldra, Fidel (Edited by)
bestellen
bij AbeBooks.com
$ 377,01
(ongeveer € 336,71)
verzending: € 12,861
bestellenGesponsorde link
Nollet, Leo M.L. (Edited by)/ Toldra, Fidel (Edited by):
Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis - eerste uitgave

2008, ISBN: 1420045318

gebonden uitgave

[EAN: 9781420045314], New book, [PU: CRC Pr I Llc], 1st edition. 760 pages. 10.24x7.28x1.77 inches. In Stock., Books

NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 12.86 Revaluation Books, Exeter, United Kingdom [2134736] [Rating: 5 (of 5)]
5
Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis - Leo M.L. Nollet; Fidel Toldra
bestellen
bij lehmanns.de
€ 296,95
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Leo M.L. Nollet; Fidel Toldra:
Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis - gebonden uitgave, pocketboek

2008, ISBN: 9781420045314

Buch, Hardcover, [PU: Crc Press Inc], Crc Press Inc, 2008

Verzendingskosten:Versand in 10-15 Tagen. (EUR 0.00)

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis

The Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis provides an overview of the analytical tools currently available for the analysis of meat and poultry products. This book describes the role of these techniques for processing control and evaluation of the final quality. It also presents analytical methodologies to assure the control of different safety concerns related to processing. The text covers technological quality aspects, such as physical sensors and additives; nutritional quality aspects, such as antioxidants and vitamins; sensory quality aspects, such as color, texture, and flavor; as well as safety aspects, such as spoilage detection, microbial foodborne pathogens, contaminants, and allergens.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis


EAN (ISBN-13): 9781420045314
ISBN (ISBN-10): 1420045318
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2008
Uitgever: Crc Press Inc
763 Bladzijden
Gewicht: 1,490 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-05-28T14:28:05+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2024-01-04T14:23:28+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9781420045314

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
1-4200-4531-8, 978-1-4200-4531-4
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: fidel, nollet, nollé, per leo, noll, told
Titel van het boek: processed meats, hand, meat


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9781420045338 Handbook of Processed Meats and Poultry Analysis (Belgium) Nollet Leo M.L. (University College Ghent; Spain) Toldra Fidel (Inst de Agroquimica y Tecnologia de Alimentos)


< naar Archief...