Thermal Food Processing: New Technologies and Quality Issues (Contemporary Food Engineering) - gebonden uitgave, pocketboek
ISBN: 1574446282
[SR: 6572649], Hardcover, [EAN: 9781574446289], CRC Press, CRC Press, Book, [PU: CRC Press], CRC Press, The challenge of maintaining both quality and safety in the thermal processing of f… Meer...
amazon.com Orbiting Books Neuware Verzendingskosten:Usually ships in 1-2 business days, exclusief verzendingskosten Details... |
Thermal Food Processing: New Technologies and Quality Issues (Food Science and Technology) - gebonden uitgave, pocketboek
ISBN: 1574446282
Gebundene Ausgabe, [EAN: 9781574446289], St Lucie Pr, St Lucie Pr, Book, [PU: St Lucie Pr], St Lucie Pr, 64085011, Kochen & Genießen, 64086011, Backen, 64210011, Besondere Anlässe, 642240… Meer...
Amazon.de (Intern... thebookcommunity Neuware Verzendingskosten:Innerhalb EU, Schweiz und Liechtenstein (sofern Lieferung möglich). Versandfertig in 1 - 2 Werktagen (EUR 3.00) Details... |
Thermal Food Processing: New Technologies and Quality Issues (Food Science and Technology) - gebonden uitgave, pocketboek
ISBN: 1574446282
Gebundene Ausgabe, [EAN: 9781574446289], St Lucie Pr, St Lucie Pr, Book, [PU: St Lucie Pr], St Lucie Pr, 64085011, Kochen & Genießen, 64086011, Backen, 64210011, Besondere Anlässe, 642240… Meer...
Amazon.de (Intern... Nearfine Neuware Verzendingskosten:Innerhalb EU, Schweiz und Liechtenstein (soferne Lieferung möglich) (EUR 3.00) Details... |
Thermal Food Processing: New Technologies and Quality Issues (Food Science and Technology) - gebonden uitgave, pocketboek
ISBN: 1574446282
Gebundene Ausgabe, [EAN: 9781574446289], St Lucie Pr, St Lucie Pr, Book, [PU: St Lucie Pr], St Lucie Pr, 64085011, Kochen & Genießen, 64086011, Backen, 64210011, Besondere Anlässe, 642240… Meer...
Amazon.de (Intern... betterworldbooks__ Gebraucht Verzendingskosten:Innerhalb EU, Schweiz und Liechtenstein (soferne Lieferung möglich) (EUR 3.00) Details... |
Thermal Food Processing: New Technologies and Quality Issues (Contemporary Food Engineering) - gebonden uitgave, pocketboek
2005, ISBN: 9781574446289
CRC Press, 2005-12-12. 1. Hardcover. Used:Good. Buy with confidence. Excellent Customer Service & Return policy. Ships Fast. Expedite Shipping Available., CRC Press, 2005-12-12
Biblio.com |
Thermal Food Processing: New Technologies and Quality Issues (Contemporary Food Engineering) - gebonden uitgave, pocketboek
ISBN: 1574446282
[SR: 6572649], Hardcover, [EAN: 9781574446289], CRC Press, CRC Press, Book, [PU: CRC Press], CRC Press, The challenge of maintaining both quality and safety in the thermal processing of f… Meer...
Da-Wen Sun:
Thermal Food Processing: New Technologies and Quality Issues (Food Science and Technology) - gebonden uitgave, pocketboekISBN: 1574446282
Gebundene Ausgabe, [EAN: 9781574446289], St Lucie Pr, St Lucie Pr, Book, [PU: St Lucie Pr], St Lucie Pr, 64085011, Kochen & Genießen, 64086011, Backen, 64210011, Besondere Anlässe, 642240… Meer...
Thermal Food Processing: New Technologies and Quality Issues (Food Science and Technology) - gebonden uitgave, pocketboek
ISBN: 1574446282
Gebundene Ausgabe, [EAN: 9781574446289], St Lucie Pr, St Lucie Pr, Book, [PU: St Lucie Pr], St Lucie Pr, 64085011, Kochen & Genießen, 64086011, Backen, 64210011, Besondere Anlässe, 642240… Meer...
Thermal Food Processing: New Technologies and Quality Issues (Food Science and Technology) - gebonden uitgave, pocketboek
ISBN: 1574446282
Gebundene Ausgabe, [EAN: 9781574446289], St Lucie Pr, St Lucie Pr, Book, [PU: St Lucie Pr], St Lucie Pr, 64085011, Kochen & Genießen, 64086011, Backen, 64210011, Besondere Anlässe, 642240… Meer...
Thermal Food Processing: New Technologies and Quality Issues (Contemporary Food Engineering) - gebonden uitgave, pocketboek
2005, ISBN: 9781574446289
CRC Press, 2005-12-12. 1. Hardcover. Used:Good. Buy with confidence. Excellent Customer Service & Return policy. Ships Fast. Expedite Shipping Available., CRC Press, 2005-12-12
Bibliografische gegevens van het best passende boek
Gedetalleerde informatie over het boek. - Thermal Food Processing: New Technologies and Quality Issues
EAN (ISBN-13): 9781574446289
ISBN (ISBN-10): 1574446282
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2005
Uitgever: ST LUCIE PR
640 Bladzijden
Gewicht: 0,998 kg
Taal: eng/Englisch
Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-06-05T16:09:16+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2016-02-19T09:59:27+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9781574446289
ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
1-57444-628-2, 978-1-57444-628-9
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: wen tzu, sun
Titel van het boek: thermal processing food, novel food processing technologies
Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:
Laatste soortgelijke boek:
9781138199637 Thermal Food Processing (Da-Wen Sun)
< naar Archief...