- 5 resultaten
laagste prijs: € 42,07, hoogste prijs: € 134,82, gemiddelde prijs: € 77,20
1
Wild Food: Oxford Symposium on Food and Cookery 2004 (Wild Food: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery) - Albala, Ken
bestellen
bij amazon.de
€ 42,07
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
Albala, Ken:

Wild Food: Oxford Symposium on Food and Cookery 2004 (Wild Food: Proceedings of the Oxford Symposium on Food and Cookery) - pocketboek

2006, ISBN: 9781903018439

Prospect Books, Taschenbuch, 344 Seiten, Publiziert: 2006-02-10T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: 6 b&w illustrations, 0.61 kg, Essays & Briefwechsel, Literatur & Fiktion, K… Meer...

Verzendingskosten:Gewöhnlich versandfertig in 3 bis 4 Tagen. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) TheGlobalBuyer
2
Wild Food: Oxford Symposium on Food and Cookery 2004 - Ken Albala
bestellen
bij Hugendubel.de
€ 59,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Ken Albala:

Wild Food: Oxford Symposium on Food and Cookery 2004 - pocketboek

2004, ISBN: 9781903018439

*Wild Food: Oxford Symposium on Food and Cookery 2004* / Taschenbuch für 59.99 € / Aus dem Bereich: Bücher, English,, International, Gebundene, Ausgaben Medien > Bücher nein Buch (kartoni… Meer...

Verzendingskosten:Shipping in 2 weeks, , Versandkostenfrei nach Hause oder Express-Lieferung in Ihre Buchhandlung., DE. (EUR 0.00)
3
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 144,31
(ongeveer € 134,82)
verzending: € 17,041
bestellenGesponsorde link
Albala, Ken:
Wild Food: Oxford Symposium on Food and Cookery 2004 - pocketboek

2004

ISBN: 9781903018439

Prospect Books, 2006-02-10. Paperback. New. New. In shrink wrap. Looks like an interesting title!, Prospect Books, 2006-02-10, 6

Verzendingskosten: EUR 17.04 GridFreed LLC
4
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 84,44
(ongeveer € 78,89)
verzending: € 11,951
bestellenGesponsorde link
Albala, Ken:
Wild Food: Oxford Symposium on Food and Cookery 2004 - pocketboek

2004, ISBN: 9781903018439

paperback. Good. Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book., 2.5

Verzendingskosten: EUR 11.95 Bonita
5
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 76,39
(ongeveer € 70,24)
verzending: € 11,761
bestellenGesponsorde link
Albala, Ken:
Wild Food: Oxford Symposium on Food and Cookery 2004 - nieuw boek

2004, ISBN: 9781903018439

New. ., 6

Verzendingskosten: EUR 11.76 Ebooksweb COM LLC

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Wild Food: Oxford Symposium on Food and Cookery 2004

The Oxford Symposium on Food and Cookery continues to be the premier English conference on this topic, gathering academics, professional writers and amateurs from Britain, the USA, Australia and many other countries to discuss contributions on a single agreed topic. Prospect Books has published these proceedings since 1981 with a short break in 2001-2003. Forty papers cover subjects as various as ginseng; wild olives; seaweed; angelica; imitation game in nineteenth century Germany; wild mushrooms; the pike; eating insects and the Mexican maize fungus, cuit lacoche.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Wild Food: Oxford Symposium on Food and Cookery 2004


EAN (ISBN-13): 9781903018439
ISBN (ISBN-10): 1903018439
pocket book
Verschijningsjaar: 2006
Uitgever: PROSPECT BOOKS
344 Bladzijden
Gewicht: 0,608 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2008-02-14T05:51:42+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-12-05T21:43:32+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9781903018439

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
1-903018-43-9, 978-1-903018-43-9
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: oxford symposium, richard hosking, ken albala
Titel van het boek: oxford symposium food and cookery, food wild, proceedings the oxford symposium, into the wild, wild not, ufo symposium, 2004


Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9780330280693 Wild Food: A Complete Guide for Foragers (Natural History Photographic Guides) (Roger Phillips)


< naar Archief...