- 5 resultaten
laagste prijs: € 96,29, hoogste prijs: € 287,78, gemiddelde prijs: € 147,77
1
Common Fragrance and Flavor Materials: Preparation, Properties and Uses - Surburg, Horst, Panten, Johannes
bestellen
bij amazon.de
€ 99,90
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
Surburg, Horst, Panten, Johannes:

Common Fragrance and Flavor Materials: Preparation, Properties and Uses - gebonden uitgave, pocketboek

2006, ISBN: 9783527313150

Wiley-VCH, Gebundene Ausgabe, Auflage: 5. vollst. überarb. u. erw. 330 Seiten, Publiziert: 2006-02-20T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, 1.49 kg, Chemie, Ingenieurwissenschaften, Fachbücher,… Meer...

Verzendingskosten:Auf Lager. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) Ländlebuch
2
Common Fragrance and Flavor Materials: Preparation, Properties and Uses - Surburg, Horst, Panten, Johannes
bestellen
bij amazon.de
€ 99,90
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link

Surburg, Horst, Panten, Johannes:

Common Fragrance and Flavor Materials: Preparation, Properties and Uses - gebonden uitgave, pocketboek

2006, ISBN: 9783527313150

Wiley-VCH, Gebundene Ausgabe, Auflage: 5. vollst. überarb. u. erw. 330 Seiten, Publiziert: 2006-02-20T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, 1.49 kg, Chemie, Ingenieurwissenschaften, Fachbücher,… Meer...

Verzendingskosten:Auf Lager. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) Ländlebuch
3
bestellen
bij Biblio.co.uk
$ 312,07
(ongeveer € 287,78)
verzending: € 19,371
bestellenGesponsorde link
Horst Surburg, Johannes Panten:
Common Fragrance and Flavor Materials: Preparation, Properties and Uses - gebonden uitgave, pocketboek

2006

ISBN: 9783527313150

Wiley-VCH, 2006-03-31. 5th, Completely Revised and Enla. Hardcover. Used:Good., Wiley-VCH, 2006-03-31, 0

Verzendingskosten: EUR 19.37 Ergodebooks
4
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 96,29
verzending: € 16,361
bestellenGesponsorde link
Surburg,Horst,and PantenJohannes.:
Common Fragrance and Flavor Materials - gebonden uitgave, pocketboek

2006, ISBN: 352731315X

[EAN: 9783527313150], Gebraucht, guter Zustand, [PU: Wiley-Vch], Books

NOT NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 16.36 michael johnson books, brighton, United Kingdom [8901945] [Rating: 5 (von 5)]
5
Common Fragrance And Flavor Materials : Preparation, Properties And Uses - Horst Surburg
bestellen
bij Rakuten.fr
€ 155,00
verzending: € 5,991
bestellenGesponsorde link
Horst Surburg:
Common Fragrance And Flavor Materials : Preparation, Properties And Uses - gebruikt boek

ISBN: 9783527313150

Livre, [PU: Wiley-VCH, Weinheim]

1 Offers. Verzendingskosten: EUR 5.99 Priceminister

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Common Fragrance and Flavor Materials: Preparation, Properties and Uses

Get a good start in flavor and fragrance chemistry! This book presents a survey of those natural and synthetic fragrance and flavor materials which are commercially available, produced and used on a relatively large scale and which are important ingredients for the creation of fragrance and flavor compositions because of their specific sensory characteristics, e.g., smell, taste. It provides information on their properties, methods employed in their manufacture, and their areas of application. This is the 5th edition of the classic "Bauer-Garbe". '...The excellent and concise introduction to this unique industry is followed by extensive information on nearly 500 of the most used fragrance and flavor compounds. Names, molecular formula, physical data, odor and flavor descriptions, uses, and a number of processes for the larger scale production of chemicals are all included. Successive chapters deal with essential oils, animal secretions, quality control, toxicology and literature. The formula, name and CAS registry number index are an invaluable and timely addition.' - Parfumer and Flavorist '...Data that would normally have to be selected from many different books are available in one source with this book...with over 800 citations throughout the text, this is a nearly inexhaustible source of information.' - Euromaterials

Gedetalleerde informatie over het boek. - Common Fragrance and Flavor Materials: Preparation, Properties and Uses


EAN (ISBN-13): 9783527313150
ISBN (ISBN-10): 352731315X
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2006
Uitgever: Wiley-VCH
318 Bladzijden
Gewicht: 0,754 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-08-15T05:48:37+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-10-11T19:50:26+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9783527313150

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
3-527-31315-X, 978-3-527-31315-0
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: johannes bauer, kurt bauer, horst horst, garbe, surburg panten, taste this, wiley vch, johannes uhl
Titel van het boek: common fragrance and flavor materials preparation properties and uses


Gegevens van de uitgever

Auteur: Horst Surburg; Johannes Panten
Titel: Common Fragrance and Flavor Materials - Preparation, Properties and Uses
Uitgeverij: Wiley-VCH; Wiley-VCH
318 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2006-02-20
Gedrukt / Gemaakt in
Gewicht: 0,754 kg
Taal: Engels
209,00 € (DE)
Not available, replaced by new product
170mm x 240mm x 20mm

BB; Hardcover, Softcover / Chemie; Industrielle Chemie und Chemietechnologie; Verstehen; Biowissenschaften, Biologie; Aromastoffe; Aromastoffe, Riechstoffe, Kosmetika; Ätherische Öle; Chemie; Chemistry; Duftstoff; Flavor, Perfume & Cosmetic Science; Food Science & Technology; Geschmacksstoff; Lebensmittelforschung u. -technologie; Methods - Synthesis & Techniques; Organic Chemistry; Organische Chemie; Organische Chemie / Methoden, Synthesen, Verfahren; Aromastoffe, Riechstoffe, Kosmetika; Organische Chemie; Organische Chemie / Methoden, Synthesen, Verfahren; Allg. Lebensmittelforschung u. -technologie

INTRODUCTION History Definition Physiological Importance Natural, Nature-Identical, and Artificial Products Odor and Structure Volatility Odor Threshold Concentration Odor Description SINGLE FRAGRANCE AND FLAVOR COMPOUNDS Aliphatic Compounds Acyclic Terpenes Cyclic Terpenes Other Cycloaliphatic Compounds Aromatic Compounds Phenol and Phenol Derivatives O- and O-,S-Heterocycles NATURAL RAW MATERIALS IN THE FLAVOR AND FRAGRANCE INDUSTRY Introduction Isolation of Natural Fragrance and Flavor Concentrates Survey of Natural Raw Materials QUALITY CONTROL SAFETY EVALUATION AND LEGAL ASPECTS Flavoring Substances Fragrance Compounds

Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9783527331604 Common Fragrance and Flavor Materials: Preparation, Properties and Uses (Surburg, Horst, Panten, Johannes)


< naar Archief...