- 5 resultaten
laagste prijs: € 134,79, hoogste prijs: € 151,99, gemiddelde prijs: € 146,87
1
bestellen
bij hive.co.uk
£ 122,40
(ongeveer € 143,59)
bestellenGesponsorde link
Thomas Braun:

Freeze-Drying - nieuw boek

2002, ISBN: 9783527612499

Many modern pharmaceutical and biological products, e.g. blood derivatives, vaccines, cytostatic drugs, antibiotics, bacteria cultures but also consumer goods such as soluble coffee are f… Meer...

  - No. 9783527612499 Verzendingskosten:Instock, Despatched same working day before 3pm, zzgl. Versandkosten, exclusief verzendingskosten
2
Freeze-Drying - Kai-Uwe Kuhnberger
bestellen
bij hive.co.uk
£ 122,40
(ongeveer € 134,79)
bestellenGesponsorde link

Kai-Uwe Kuhnberger:

Freeze-Drying - nieuw boek

2002, ISBN: 9783527612499

Many modern pharmaceutical and biological products, e.g. blood derivatives, vaccines, cytostatic drugs, antibiotics, bacteria cultures but also consumer goods such as soluble coffee are f… Meer...

No. 9783527612499. Verzendingskosten:Instock, Despatched same working day before 3pm, zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
3
Freeze-Drying - Georg-Wilhelm Oetjen; Peter Haseley
bestellen
bij lehmanns.de
€ 151,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Georg-Wilhelm Oetjen; Peter Haseley:
Freeze-Drying - nieuw boek

2008

ISBN: 9783527612499

eBooks, eBook Download (PDF), 2. vollst. überarb. u. erw. Auflage, [PU: Wiley-VCH], Wiley-VCH, 2008

Verzendingskosten:Download sofort lieferbar. (EUR 0.00)
4
Freeze-Drying - Georg-Wilhelm Oetjen; Peter Haseley
bestellen
bij lehmanns.de
€ 151,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Georg-Wilhelm Oetjen; Peter Haseley:
Freeze-Drying - nieuw boek

2008, ISBN: 9783527612499

[ED: 2], 2. vollst. überarb. u. erw. Auflage, eBook Download (PDF), eBooks, [PU: Wiley-VCH]

  - Verzendingskosten:Download sofort lieferbar, , Versandkostenfrei innerhalb der BRD (EUR 0.00)
5
Freeze-Drying - Georg-Wilhelm Oetjen;  Peter Haseley
bestellen
bij lehmanns.de
€ 151,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Georg-Wilhelm Oetjen; Peter Haseley:
Freeze-Drying - nieuw boek

2008, ISBN: 9783527612499

[ED: 2], Auflage, eBook Download (PDF), eBooks, [PU: Wiley-VCH]

Verzendingskosten:Download sofort lieferbar, , Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00)

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - Freeze-Drying


EAN (ISBN-13): 9783527612499
ISBN (ISBN-10): 3527612491
Verschijningsjaar: 2008
Uitgever: Wiley-VCH
407 Bladzijden
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2011-03-14T05:22:34+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2022-10-04T16:23:57+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9783527612499

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
3-527-61249-1, 978-3-527-61249-9
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: wilhelm hasel, oetjen, peter wilhelm, georg hase, kühnberger
Titel van het boek: drying


Gegevens van de uitgever

Auteur: Georg-Wilhelm Oetjen
Titel: Freeze-Drying
Uitgeverij: Wiley-VCH; Wiley-VCH
395 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2008-01-08
Taal: Engels
151,99 € (DE)

EA; E107; E-Book; Nonbooks, PBS / Chemie; Industrielle Chemie und Chemietechnologie; Verstehen; Chemical Engineering; Chemie; Chemische Verfahrenstechnik; Chemistry; Food Science & Technology; Gefrierkonservierung; Industrial Chemistry; Lebensmittelchemie; Lebensmittelforschung u. -technologie; Lebensmitteltechnik; Lebensmitteltrocknung; Medical Science; Medizin; Pharmacology & Pharmaceutical Medicine; Pharmakologie u. Pharmazeutische Medizin; Pharmazeutische Industrie; Technische u. Industrielle Chemie; Trocknung; Verfahrenstechnik; Allg. Chemische Verfahrenstechnik; Technische u. Industrielle Chemie; Allg. Lebensmittelforschung u. -technologie; Pharmakologie u. Pharmazeutische Medizin; BB

FUNDAMENTALS OF FREEZE-DRYING TECHNOLOGY Freezing Drying Storing PLANT TECHNOLOGY Plants for freezing Components of a freeze-drying plant Plants for batches up to 10 kg Large scale plant Food production plant PHARMACEUTICAL, BIOLOGICAL, AND MEDICAL PRODUCTS Proteins and hormones Viruses; serums, bacteria, yeasts Antibiotics Liposomes and nanoparticles Transplants FOOD Vegetables, fruits, and fruit juice Coffee Eggs and rice POWDER OF METAL OXIDE CERAMIC POINTS OF GENERAL INTEREST Norms and abbreviations Validation of processes and plant

Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9783527343065 Freeze-Drying (Peter Haseley)


< naar Archief...