- 5 resultaten
laagste prijs: € 106,99, hoogste prijs: € 150,86, gemiddelde prijs: € 120,33
1
Rheology Essentials of Cosmetic and Food Emulsions - Rüdiger Brummer
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 106,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Rüdiger Brummer:

Rheology Essentials of Cosmetic and Food Emulsions - gebonden uitgave, pocketboek

2005, ISBN: 3540255532

[EAN: 9783540255536], Neubuch, [PU: Springer Berlin Heidelberg Aug 2005], CHEMIE (PHYSIKALISCH); PHYSIK / CHEMIE; PHYSIKALISCHE MECHANIK STRÖMUNGSMECHANIK; FOODTECHNOLOGY; RHEOLOGIE; TOIL… Meer...

NEW BOOK. Verzendingskosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) BuchWeltWeit Ludwig Meier e.K., Bergisch Gladbach, Germany [57449362] [Rating: 5 (von 5)]
2
Rheology Essentials of Cosmetic and Food Emulsions
bestellen
bij Springer.com
€ 106,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Rheology Essentials of Cosmetic and Food Emulsions - nieuw boek

ISBN: 9783540255536

Cosmetic emulsions exist today in many forms for a wide variety of applications, including face and hand creams for normal, dry or oily skin, body milks and lotions, as well as sun-block … Meer...

Nr. 978-3-540-25553-6. Verzendingskosten:Worldwide free shipping, , DE. (EUR 0.00)
3
Rheology Essentials of Cosmetic and Food Emulsions - Brummer, Rüdiger
bestellen
bij Achtung-Buecher.de
€ 112,34
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Brummer, Rüdiger:
Rheology Essentials of Cosmetic and Food Emulsions - gebonden uitgave, pocketboek

2005

ISBN: 3540255532

2006 Gebundene Ausgabe Chemie (physikalisch), Physik / Chemie, Physikalische Chemie, Mechanik / Strömungsmechanik, Strömungsmechanik, Analytische Chemie, Biochemie, Lebensmittel- und Ge… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) MARZIES.de Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien
4
bestellen
bij alibris.co.uk
€ 150,86
bestellenGesponsorde link
Brummer, Rüdiger:
Rheology Essentials of Cosmetic and Food Emulsions (Springer Laboratory) - gebonden uitgave, pocketboek

2005, ISBN: 9783540255536

hardcover, Access codes and supplements are not guaranteed with used items. May be an ex-library book., Gebraucht, guter Zustand, [PU: Springer]

Verzendingskosten:exclusief verzendingskosten Newport Coast, CA, Bonita
5
Rheology Essentials of Cosmetic and Food Emulsions (Springer Laboratory) - Rüdiger Brummer
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 124,46
verzending: € 36,611
bestellenGesponsorde link
Rüdiger Brummer:
Rheology Essentials of Cosmetic and Food Emulsions (Springer Laboratory) - gebonden uitgave, pocketboek

2005, ISBN: 3540255532

[EAN: 9783540255536], Neubuch, [PU: Springer], Clean and crisp and new!, Books

NEW BOOK. Verzendingskosten: EUR 36.61 Welcome Back Books, Toledo, OH, U.S.A. [64434632] [Rating: 4 (von 5)]

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Rheology Essentials of Cosmetic and Food Emulsions by Rüdiger Brummer Hardcover | Indigo Chapters

Cosmetic emulsions exist today in many forms for a wide variety of applications, including face and hand creams for normal, dry or oily skin, body milks and lotions, as well as sun-block products. Keeping track of them and their properties is not always easy despite informative product names or partial names (e.g. hand or face cream) that clearly indicate their use and properties. This practical manual provides a detailed overview that describes the key properties and explains how to measure them using modern techniques. Written by an expert in flows and flow properties, it focuses on the application of rheological (flow) measurements to cosmetic and food emulsions and the correlation of these results with findings from other tests. Beginning with a brief history of rheology and some fundamental principles, the manual describes in detail the use of modern viscometers and rheometers, including concise explanations of the different available instruments. But the focus remains on practical everyday lab procedures: how to characterize cosmetic and food emulsions with different rheological tests such as temperature, time, stress and strain, both static and dynamic. Also the critical topic of how the results correlate with other important product characteristics, for instance, skin sensation, pumping performance, stability etc. is carefully explored. Many pictures, illustrations, graphs and tables help readers new to the measurement of cosmetic emulsions in their daily work as well as to the more experienced who seek additional special tips and tricks.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Rheology Essentials of Cosmetic and Food Emulsions by Rüdiger Brummer Hardcover | Indigo Chapters


EAN (ISBN-13): 9783540255536
ISBN (ISBN-10): 3540255532
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2005
Uitgever: Rüdiger Brummer
180 Bladzijden
Gewicht: 0,474 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-04-26T02:16:13+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2024-03-13T17:06:54+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9783540255536

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
3-540-25553-2, 978-3-540-25553-6
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: rudiger, brummer, diger, ruediger, brümmer, chaudhry, berlin, rüdiger block
Titel van het boek: cos, emulsion science, rheology essentials cosmetic food emulsions, essential


Gegevens van de uitgever

Auteur: Rüdiger Brummer
Titel: Springer Laboratory; Rheology Essentials of Cosmetic and Food Emulsions
Uitgeverij: Springer; Springer Berlin
180 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2005-08-24
Berlin; Heidelberg; DE
Taal: Engels
109,99 € (DE)

BB; Hardcover, Softcover / Technik/Maschinenbau, Fertigungstechnik; Technische Anwendung von Polymeren und Verbundwerkstoffen; Verstehen; Technische Chemie; Food Technology; Rheologie; Toilettenartikel; Viscosimetry; cosmetic emulsions; kosmetische Emulsionen; rheology; toiletries; Polymers; Analytical Chemistry; Condensed Matter Physics; Biochemistry; Food Science; Analytische Chemie; Physik der kondensierten Materie (Flüssigkeits- und Festkörperphysik); Biochemie; Lebensmittel- und Getränketechnologie; EA; BC

A Trip Back in Time.- Skin and its Care.- Emulsions — Some Theoretical Aspects.- Basic Physical and Mathematical Principles.- Measuring Instruments.- Most Important Test Methods.- Analysis of Measuring Results and Correlations with Other Tests.- Interpretation.- Calibration/Validation.- Tips and Tricks.- Definition of Cosmetics.- Excursion in the World of Food Rheology.- List of References.

Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9783662517567 Rheology Essentials of Cosmetic and Food Emulsions (Rüdiger Brummer)


< naar Archief...