- 5 resultaten
laagste prijs: € 226,95, hoogste prijs: € 333,67, gemiddelde prijs: € 284,76
1
Yeasts in Food and Beverages
bestellen
bij Springer.com
€ 320,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Yeasts in Food and Beverages - nieuw boek

ISBN: 9783540283881

As a group of microorganisms, yeasts have an enormous impact on food and bev- age production. Scientific and technological understanding of their roles in this p- duction began to emerge … Meer...

Nr. 978-3-540-28388-1. Verzendingskosten:Worldwide free shipping, , DE. (EUR 0.00)
2
Yeasts in Food and Beverages / Graham H. Fleet (u. a.) / Buch / The Yeast Handbook / HC runder Rücken kaschiert / viii / Englisch / 2006 / Springer-Verlag GmbH / EAN 9783540283881 - Fleet, Graham H.
bestellen
bij booklooker.de
€ 274,90
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Fleet, Graham H.:

Yeasts in Food and Beverages / Graham H. Fleet (u. a.) / Buch / The Yeast Handbook / HC runder Rücken kaschiert / viii / Englisch / 2006 / Springer-Verlag GmbH / EAN 9783540283881 - gebonden uitgave, pocketboek

2006, ISBN: 9783540283881

[ED: Gebunden], [PU: Springer-Verlag GmbH], As a group of microorganisms, yeasts have an enormous impact on food and bev- age production. Scientific and technological understanding of the… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) MEOVERSA
3
Yeasts in Food and Beverages (The Yeast Handbook, Band 2)
bestellen
bij Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 226,95
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
Yeasts in Food and Beverages (The Yeast Handbook, Band 2) - gebonden uitgave, pocketboek

2006

ISBN: 9783540283881

Springer, Gebundene Ausgabe, Auflage: 2006, 461 Seiten, Publiziert: 2006-01-10T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: 50 black & white illustrations, 2 colour, 2.32 kg, Industrie… Meer...

Verzendingskosten:Gewöhnlich versandfertig in 6 bis 7 Tagen. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00) Paper Cavalier Deutschland
4
Yeasts in Food and Beverages (The Yeast Handbook, Band 2)
bestellen
bij Amazon.de (Intern. Bücher)
€ 267,30
verzending: € 3,001
bestellenGesponsorde link
Yeasts in Food and Beverages (The Yeast Handbook, Band 2) - gebonden uitgave, pocketboek

2006, ISBN: 9783540283881

Springer, Gebundene Ausgabe, Auflage: 2006, 461 Seiten, Publiziert: 2006-01-10T00:00:01Z, Produktgruppe: Buch, Hersteller-Nr.: 50 black & white illustrations, 2 colour, 2.32 kg, Industrie… Meer...

Verzendingskosten:Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 3.00)
5
Yeasts in Food and Beverages - Fleet, Graham H. (Herausgeber); Querol, Amparo (Herausgeber)
bestellen
bij Achtung-Buecher.de
€ 333,67
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Fleet, Graham H. (Herausgeber); Querol, Amparo (Herausgeber):
Yeasts in Food and Beverages - gebonden uitgave, pocketboek

2006, ISBN: 3540283889

2006 Gebundene Ausgabe Lebensmittel, Pilz (Kochbuch), Mikrobiologie (nicht-medizinisch), Biotechnologie, Mikrobiologie,Hefe; PublicHealth; Vitamin; Additives; biochemistry; biotechnolog… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) MARZIES.de Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Yeasts in Food and Beverages (The Yeast Handbook, Band 2)

Yeasts play a key role in the production of many foods and beverages. This role now extends beyond their widely recognized contributions to the production of alcoholic beverages and bread to include the production of many food ingredients and additives, novel uses as probiotic and biocontrol agents, their significant role as spoilage organisms, and their potential impact on food safety. Drawing upon the expertise of leading yeast researchers, this book provides a comprehensive account of the ecology, physiology, biochemistry, molecular biology, and genomics of the diverse range of yeast species associated with the production of foods and beverages.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Yeasts in Food and Beverages (The Yeast Handbook, Band 2)


EAN (ISBN-13): 9783540283881
ISBN (ISBN-10): 3540283889
Gebonden uitgave
Verschijningsjaar: 2006
Uitgever: Querol, Amparo, Fleet, Graham H. Springer
453 Bladzijden
Gewicht: 0,899 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-03-25T00:48:00+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2024-02-23T02:01:52+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9783540283881

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
3-540-28388-9, 978-3-540-28388-1
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: graham, friedel, and, quero, fleet
Titel van het boek: age, food beverages, yeast, food beverage handbook, graham, the table, bever, the yeasts


Gegevens van de uitgever

Auteur: Amparo Querol; Graham H. Fleet
Titel: The Yeast Handbook; Yeasts in Food and Beverages
Uitgeverij: Springer; Springer Berlin
453 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2006-01-10
Berlin; Heidelberg; DE
Taal: Engels
320,99 € (DE)
329,99 € (AT)
354,00 CHF (CH)
Available
VIII, 453 p.

BB; Hardcover, Softcover / Biologie/Mikrobiologie; Mikrobiologie (nicht-medizinisch); Verstehen; Mikrobiologie, Hefe; Public Health; Vitamin; additives; biochemistry; biotechnology, yeast; brewing science; chemistry; ecology; food safety; metabolism; microbiology, yeast; physiology; probiotic; yeast; Microbiology; Industrial Microbiology; Biotechnology; Food Science; Biotechnologie; Lebensmittel- und Getränketechnologie; BC

The Commercial and Community Significance of Yeasts in Food and Beverage Production.- Taxonomic and Ecological Diversity of Food and Beverage Yeasts.- Molecular Methods to Identify and Characterize Yeasts in Foods and Beverages.- Yeast Ecological Interactions. Yeast'Yeast, Yeast'Bacteria, Yeast'Fungi Interactions and Yeasts as Biocontrol Agents.- Physiological and Molecular Responses of Yeasts to the Environment.- Molecular Mechanisms Involved in the Adaptive Evolution of Industrial Yeasts.- Principles and Applications of Genomics and Proteomics in the Analysis of Industrial Yeast Strains.- Carbohydrate Metabolism.- Yeasts as Biocatalysts.- Production of Antioxidants, Aromas, Colours, Flavours, and Vitamins by Yeasts.- Food and Beverage Spoilage Yeasts.- The Public Health and Probiotic Significance of Yeasts in Foods and Beverages.- The Development of Superior Yeast Strains for the Food and Beverage Industries: Challenges, Opportunities and Potential Benefits.
Up-to-date overview on yeast food and beverages Written by respected experts High standard reference work with exclusive, up-to-date references Includes supplementary material: sn.pub/extras

Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
0003540283889 Yeasts in Food and Beverages (The Yeast Handbook, Band 2)


< naar Archief...