- 5 resultaten
laagste prijs: € 245,03, hoogste prijs: € 319,93, gemiddelde prijs: € 292,11
1
bestellen
bij Thalia.de
€ 319,93
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Yeasts in Food and Beverages - nieuw boek

2006, ISBN: 9783540283980

Yeasts play a key role in the production of many foods and beverages. This role now extends beyond their widely recognized contributions to the production of alcoholic beverages and bread… Meer...

Nr. 24490847. Verzendingskosten:, Sofort per Download lieferbar, DE. (EUR 0.00)
2
Yeasts in Food and Beverages - Amparo Querol; Graham H. Fleet
bestellen
bij Springer.com
€ 255,73
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Amparo Querol; Graham H. Fleet:

Yeasts in Food and Beverages - nieuw boek

ISBN: 9783540283980

As a group of microorganisms, yeasts have an enormous impact on food and bev- age production. Scientific and technological understanding of their roles in this p- duction began to emerge … Meer...

new in stock. Verzendingskosten:zzgl. Versandkosten. (EUR 0.00)
3
Yeasts in Food and Beverages
bestellen
bij Springer.com
€ 245,03
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Yeasts in Food and Beverages - nieuw boek

ISBN: 9783540283980

As a group of microorganisms, yeasts have an enormous impact on food and bev- age production. Scientific and technological understanding of their roles in this p- duction began to emerge … Meer...

Nr. 978-3-540-28398-0. Verzendingskosten:Worldwide free shipping, , DE. (EUR 0.00)
4
Yeasts in Food and Beverages - Amparo Querol; Graham H. Fleet
bestellen
bij lehmanns.de
€ 319,93
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Amparo Querol; Graham H. Fleet:
Yeasts in Food and Beverages - eerste uitgave

2006, ISBN: 9783540283980

eBooks, eBook Download (PDF), Auflage, [PU: Springer-Verlag], [ED: 1], Springer-Verlag, 2006

Verzendingskosten:Download sofort lieferbar. (EUR 0.00)
5
Yeasts in Food and Beverages - Amparo Querol; Graham H. Fleet
bestellen
bij lehmanns.de
€ 319,93
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Amparo Querol; Graham H. Fleet:
Yeasts in Food and Beverages - nieuw boek

2006, ISBN: 9783540283980

eBooks, eBook Download (PDF), 2006, [PU: Springer Berlin], Springer Berlin, 2006

Verzendingskosten:Download sofort lieferbar. (EUR 0.00)

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - Yeasts in Food and Beverages


EAN (ISBN-13): 9783540283980
ISBN (ISBN-10): 3540283986
Verschijningsjaar: 2006
Uitgever: Springer Berlin
453 Bladzijden
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-06-13T21:02:41+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2024-01-12T18:16:08+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9783540283980

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
3-540-28398-6, 978-3-540-28398-0
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: graham, quero, fleet
Titel van het boek: bever, yeast food


Gegevens van de uitgever

Auteur: Amparo Querol; Graham H. Fleet
Titel: The Yeast Handbook; Yeasts in Food and Beverages
Uitgeverij: Springer; Springer Berlin
453 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2006-12-30
Berlin; Heidelberg; DE
Taal: Engels
309,23 € (DE)
317,90 € (AT)
354,00 CHF (CH)
Available
VIII, 453 p.

EA; E107; eBook; Nonbooks, PBS / Biologie/Mikrobiologie; Mikrobiologie (nicht-medizinisch); Verstehen; Mikrobiologie, Hefe; Public Health; Vitamin; additives; biochemistry; biotechnology, yeast; brewing science; chemistry; ecology; food safety; metabolism; microbiology, yeast; physiology; probiotic; yeast; C; Microbiology; Industrial Microbiology; Biotechnology; Food Science; Biomedical and Life Sciences; Biotechnologie; Lebensmittel- und Getränketechnologie; BC

The Commercial and Community Significance of Yeasts in Food and Beverage Production.- Taxonomic and Ecological Diversity of Food and Beverage Yeasts.- Molecular Methods to Identify and Characterize Yeasts in Foods and Beverages.- Yeast Ecological Interactions. Yeast'Yeast, Yeast'Bacteria, Yeast'Fungi Interactions and Yeasts as Biocontrol Agents.- Physiological and Molecular Responses of Yeasts to the Environment.- Molecular Mechanisms Involved in the Adaptive Evolution of Industrial Yeasts.- Principles and Applications of Genomics and Proteomics in the Analysis of Industrial Yeast Strains.- Carbohydrate Metabolism.- Yeasts as Biocatalysts.- Production of Antioxidants, Aromas, Colours, Flavours, and Vitamins by Yeasts.- Food and Beverage Spoilage Yeasts.- The Public Health and Probiotic Significance of Yeasts in Foods and Beverages.- The Development of Superior Yeast Strains for the Food and Beverage Industries: Challenges, Opportunities and Potential Benefits.
Up-to-date overview on yeast food and beverages Written by respected experts High standard reference work with exclusive, up-to-date references Includes supplementary material: sn.pub/extras

Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
0003540283889 Yeasts in Food and Beverages (The Yeast Handbook, Band 2)


< naar Archief...