- 5 resultaten
laagste prijs: € 34,99, hoogste prijs: € 62,95, gemiddelde prijs: € 48,30
1
Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing - Kadam, Shekhar;Prabhasankar, P.
bestellen
bij booklooker.de
€ 34,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Kadam, Shekhar;Prabhasankar, P.:

Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing - pocketboek

2010, ISBN: 9783639229264

[ED: Softcover], [PU: VDM Verlag Dr. Müller], With consumer s quest for new functional foods, all eyes are concentrated for new sources of functional ingredients and nutraceuticals. Marin… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) buecher.de GmbH & Co. KG
2
Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing - Shekhar Kadam
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 49,00
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Shekhar Kadam:

Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing - pocketboek

2010, ISBN: 3639229266

[EAN: 9783639229264], Neubuch, [PU: VDM Verlag Dr. Müller], This item is printed on demand - it takes 3-4 days longer - Neuware -With consumer s quest for new functional foods, all eyes a… Meer...

NEW BOOK. Verzendingskosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) BuchWeltWeit Inh. Ludwig Meier e.K., Bergisch Gladbach, Germany [57449362] [Rating: 5 (von 5)]
3
Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing / Application in Bakery and Pasta Products / Shekhar Kadam (u. a.) / Taschenbuch / Englisch / VDM Verlag Dr. Müller / EAN 9783639229264 - Kadam, Shekhar
bestellen
bij booklooker.de
€ 45,59
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Kadam, Shekhar:
Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing / Application in Bakery and Pasta Products / Shekhar Kadam (u. a.) / Taschenbuch / Englisch / VDM Verlag Dr. Müller / EAN 9783639229264 - pocketboek

ISBN: 9783639229264

[ED: Taschenbuch], [PU: VDM Verlag Dr. Müller], With consumer s quest for new functional foods, all eyes are concentrated for new sources of functional ingredients and nutraceuticals. Mar… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) Buchbär
4
Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing - Shekhar Kadam Dr. P.
bestellen
bij booklooker.de
€ 62,95
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Shekhar Kadam Dr. P.:
Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing - eerste uitgave

2010, ISBN: 9783639229264

gebonden uitgave

[ED: Kartoniert / Broschiert], [PU: VDM Verlag Dr. Mueller], Dieser Artikel ist ein Print on Demand Artikel und wird nach Ihrer Bestellung fuer Sie gedruckt. Autor/Autorin: Kadam ShekharS… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) Moluna GmbH
5
Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing - Shekhar Kadam/ P. Prabhasankar
bestellen
bij Hugendubel.de
€ 48,99
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Shekhar Kadam/ P. Prabhasankar:
Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing - pocketboek

ISBN: 9783639229264

*Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing* - Application in Bakery and Pasta Products / Taschenbuch für 48.99 € / Aus dem Bereich: Bücher, Wissenschaft, Umweltwissensch… Meer...

Verzendingskosten:Shipping in 1-2 weeks, , Versandkostenfrei nach Hause oder Express-Lieferung in Ihre Buchhandlung., DE. (EUR 0.00)

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing

With consumer's quest for new functional foods, all eyes are concentrated for new sources of functional ingredients and nutraceuticals. Marine food, due to its phenomenal biodiversity is treasure house of many novel healthy food ingredients and biologically active compounds such as fish oils, fish proteins, bioactive peptides, seaweeds, macroalgae and microalgae. Despite having so much health benefits, marine functional ingredients have been underexploited for food purposes. Thus, this book aims at exploring the Science behind the potential of marine functional ingredients, scope, their source, nature and potential health benefits. Bakery and Pasta products, being most widely consumed food products all over the world are best sources of incorporating the marine functional ingredient and for reaching the targeted population. This book takes insight to the physico-chemical changes, nutritional and microstructure changes in bakery and pasta products on incorporation which will open the new doors of functional foods to tackle chronic health problems. This book covers more than 100 references and will be useful to food manufacturers, scientist, graduate and postgraduate students.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Science of Marine Functional Ingredients in Food Processing


EAN (ISBN-13): 9783639229264
ISBN (ISBN-10): 3639229266
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: VDM Verlag Dr. Müller
112 Bladzijden
Gewicht: 0,183 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-03-08T21:53:59+01:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-12-19T15:23:42+01:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9783639229264

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
3-639-22926-6, 978-3-639-22926-4
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Titel van het boek: die marine, fun food, processing, bakery products science, pasta


< naar Archief...