- 5 resultaten
laagste prijs: € 0,00, hoogste prijs: € 139,09, gemiddelde prijs: € 85,67
1
bestellen
bij hive.co.uk
DESPATCHED SAME WORK 99,45
(ongeveer € 0,00)
bestellenGesponsorde link
",http://hive.dmmserver.com/media/140/97836624/9783662441435.jpg ,Instock,Springer Berlin Heidelberg":

Nondestructive Evaluation of Food Quality : Theory and Practice - nieuw boek

ISBN: 9783642157967

This book describes non-destructive methods for testing food quality. Coverage includes the basics of the techniques, practical applications for evaluation of quality attributes of food a… Meer...

No. 9783642157967. Verzendingskosten:Instock, Despatched same working day before 3pm, zzgl. Versandkosten., exclusief verzendingskosten
2
Nondestructive Evaluation of Food Quality
bestellen
bij Hugendubel.de
€ 96,49
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Nondestructive Evaluation of Food Quality - nieuw boek

ISBN: 9783642157967

*Nondestructive Evaluation of Food Quality* - Theory and Practice / pdf eBook für 96.49 € / Aus dem Bereich: eBooks, Sachthemen & Ratgeber, Technik Medien > Bücher nein eBook als pdf eBoo… Meer...

Verzendingskosten:In stock (Download), , Versandkostenfrei nach Hause oder Express-Lieferung in Ihre Buchhandlung., DE. (EUR 0.00)
3
Nondestructive Evaluation of Food Quality
bestellen
bij eBook.de
€ 96,49
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Nondestructive Evaluation of Food Quality - nieuw boek

ISBN: 9783642157967

Nondestructive Evaluation of Food Quality - Theory and Practice: ab 96.49 € eBooks > Sachthemen & Ratgeber > Technik Springer-Verlag GmbH eBook als pdf, Springer-Verlag GmbH

Verzendingskosten:in stock, , , DE. (EUR 0.00)
4
Nondestructive Evaluation of Food Quality - Shyam N. Jha; Shyam N. Jha
bestellen
bij lehmanns.de
€ 139,09
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Shyam N. Jha; Shyam N. Jha:
Nondestructive Evaluation of Food Quality - eerste uitgave

2010, ISBN: 9783642157967

Theory and Practice, eBooks, eBook Download (PDF), Auflage, [PU: Springer-Verlag], [ED: 1], Springer-Verlag, 2010

Verzendingskosten:Download sofort lieferbar. (EUR 0.00)
5
Nondestructive Evaluation of Food Quality - Shyam N. Jha
bestellen
bij lehmanns.de
€ 96,29
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Shyam N. Jha:
Nondestructive Evaluation of Food Quality - nieuw boek

2010, ISBN: 9783642157967

Theory and Practice, eBooks, eBook Download (PDF), 2010, [PU: Springer Berlin], Seiten: 288, Springer Berlin, 2010

Verzendingskosten:Download sofort lieferbar. (EUR 0.00)

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek

Gedetalleerde informatie over het boek. - Nondestructive Evaluation of Food Quality


EAN (ISBN-13): 9783642157967
ISBN (ISBN-10): 3642157963
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: Springer Berlin
288 Bladzijden
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2011-07-18T01:36:46+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2023-06-09T07:08:51+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9783642157967

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
3-642-15796-3, 978-3-642-15796-7
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: jha, shyam
Titel van het boek: non food


Gegevens van de uitgever

Auteur: Shyam N. Jha
Titel: Nondestructive Evaluation of Food Quality - Theory and Practice
Uitgeverij: Springer; Springer Berlin
288 Bladzijden
Verschijningsjaar: 2010-11-30
Berlin; Heidelberg; DE
Gedrukt / Gemaakt in
Taal: Engels
96,29 € (DE)
99,00 € (AT)
118,00 CHF (CH)
Available
XI, 288 p.

EA; E107; eBook; Nonbooks, PBS / Chemie; Chemie; Verstehen; Food safety evaluation; NIR spectroscopy; X-ray; food; food safety; internal disorder; reliable methods; spectroscopy; ultrasound; B; Chemistry/Food Science, general; Analytical Chemistry; Characterization and Evaluation of Materials; Food Science; Chemistry; Analytical Chemistry; Characterization and Analytical Technique; Food Science; Chemistry and Materials Science; Analytische Chemie; Werkstoffprüfung; Lebensmittel- und Getränketechnologie; BB

Numerous works on non-destructive testing of food quality have been reported in the literature. Techniques such as Near InfraRed (NIR) spectroscopy, color and visual spectroscopy, electronic nose and tongue, computer vision (image analysis), ultrasound, x-ray, CT and magnetic resonance imaging are some of the most applied for that purpose and are described in this book. Aspects such as theory/basics of the techniques, practical applications (sampling, experimentation, data analysis) for evaluation of quality attributes of food and some recent works reported in literature are presented and discussed. This book is particularly interesting for new researchers in food quality and serves as an updated state-of-the-art report for those already familiar with the field.

Andere boeken die eventueel grote overeenkomsten met dit boek kunnen hebben:

Laatste soortgelijke boek:
9783642435430 Nondestructive Evaluation of Food Quality (Shyam N. Jha)


< naar Archief...