- 5 resultaten
laagste prijs: € 49,00, hoogste prijs: € 49,00, gemiddelde prijs: € 49,00
1
Cooking oil - Frederic P. Miller
bestellen
bij booklooker.de
€ 49,00
verzending: € 2,001
bestellenGesponsorde link
Frederic P. Miller:

Cooking oil - pocketboek

ISBN: 9786130276850

[ED: Taschenbuch], [PU: Alphascript Publishing], Neuware - Cooking oil is purified fat of plant origin, which is usually liquid at room temperature (Saturated oils such as coconut and pal… Meer...

Verzendingskosten:Versand nach Deutschland. (EUR 2.00) Rheinberg-Buch
2
Cooking oil - Frederic P. Miller
bestellen
bij booklooker.de
€ 49,00
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link

Frederic P. Miller:

Cooking oil - pocketboek

ISBN: 9786130276850

[ED: Taschenbuch], [PU: Alphascript Publishing], Neuware - Cooking oil is purified fat of plant origin, which is usually liquid at room temperature (Saturated oils such as coconut and pal… Meer...

Verzendingskosten:Versandkostenfrei, Versand nach Deutschland. (EUR 0.00) Mein Buchshop
3
bestellen
bij AbeBooks.de
€ 49,00
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Frederic P. Miller:
Cooking oil - pocketboek

2010

ISBN: 6130276850

[EAN: 9786130276850], Neubuch, [PU: Alphascript Publishing Jan 2010], Neuware - Cooking oil is purified fat of plant origin, which is usually liquid at room temperature (Saturated oils su… Meer...

NEW BOOK. Verzendingskosten:Versandkostenfrei. (EUR 0.00) Rheinberg-Buch, Bergisch Gladbach, Germany [53870650] [Rating: 5 (von 5)]
4
Cooking oil
bestellen
bij Dodax.de
€ 49,00
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Cooking oil - nieuw boek

ISBN: 9786130276850

Cooking oil is purified fat of plant origin, which is usually liquid at room temperature (Saturated oils such as coconut and palm are more solid at room tempurature than other oils). Some… Meer...

Nr. AHSO45T9FJ6. Verzendingskosten:, Lieferzeit: 5 Tage, DE. (EUR 0.00)
5
Cooking oil Fat, Vegetable fats and oils, Olive oil, Palm oil, Canola,  Soybean oil, Pumpkin seed oil, Corn oil, Sunflower oil,  Safflower, Peanut oil, Grape seed oil, Sesame oil, Argan  oil, Cooking spray - Miller, Frederic P. (Herausgeber); Vandome, Agnes F. (Herausgeber); McBrewster, John (Herausgeber)
bestellen
bij Achtung-Buecher.de
€ 49,00
verzending: € 0,001
bestellenGesponsorde link
Miller, Frederic P. (Herausgeber); Vandome, Agnes F. (Herausgeber); McBrewster, John (Herausgeber):
Cooking oil Fat, Vegetable fats and oils, Olive oil, Palm oil, Canola, Soybean oil, Pumpkin seed oil, Corn oil, Sunflower oil, Safflower, Peanut oil, Grape seed oil, Sesame oil, Argan oil, Cooking spray - nieuw boek

2010, ISBN: 6130276850

Kartoniert / Broschiert, mit Schutzumschlag neu, [PU:Alphascript Publishing]

  - Verzendingskosten:Versandkostenfrei innerhalb der BRD. (EUR 0.00) MARZIES.de Buch- und Medienhandel, 14621 Schönwalde-Glien

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Cooking oil

Cooking oil is purified fat of plant origin, which is usually liquid at room temperature (Saturated oils such as coconut and palm are more solid at room tempurature than other oils). Some of the many different kinds of edible vegetable oils include: olive oil, palm oil, soybean oil, canola oil, pumpkin seed oil, corn oil, sunflower oil, safflower oil, peanut oil, grape seed oil, sesame oil, argan oil and rice bran oil. Many other kinds of vegetable oils are also used for cooking. The generic term 'vegetable oil' when used to label a cooking oil product refers to a blend of a variety of oils often based on palm, corn, soybean or sunflower oils. Oil can be flavored by immersing aromatic food stuffs such as fresh herbs, peppers, garlic and so forth in the oil for a period of time. However, care must be taken when storing flavored oils to prevent the growth of Clostridium botulinum (the bacteria that produces toxins that can lead to botulism).

Gedetalleerde informatie over het boek. - Cooking oil


EAN (ISBN-13): 9786130276850
ISBN (ISBN-10): 6130276850
Gebonden uitgave
pocket book
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: Alphascript Publishing
160 Bladzijden
Gewicht: 0,255 kg
Taal: eng/Englisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2007-03-26T18:12:33+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2020-05-20T22:29:56+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9786130276850

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
613-0-27685-0, 978-613-0-27685-0


< naar Archief...