- 5 resultaten
laagste prijs: € 343,30, hoogste prijs: € 505,80, gemiddelde prijs: € 406,70
1
COCINAR CIENCIA (ACTAR) - Vicenç Altaió, Ferran Adrià
bestellen
bij amazon.es
€ 347,81
verzending: € 5,501
bestellenGesponsorde link
Vicenç Altaió, Ferran Adrià:

COCINAR CIENCIA (ACTAR) - gebruikt boek

ISBN: 8492861436

[SR: 755412], Tapa blanda, [EAN: 9788492861439], Actar, Actar, Libro, [PU: Actar], Actar, 599365031, Categorías, 902675031, Acción y aventura, 902486031, Arte, cine y fotografía, 90249803… Meer...

  - , Gebraucht Verzendingskosten:Amazon-Produkte ab EUR 19 Versandkostenfrei in Spanien, EUR 6 für den Rest der EU.. Normalmente se envía en el plazo de 1-2 días laborable (EUR 5.50) Lib-Books
2
COCINAR CIENCIA (ACTAR) - Vicenç Altaió, Ferran Adrià
bestellen
bij amazon.es
€ 343,30
verzending: € 5,501
bestellenGesponsorde link

Vicenç Altaió, Ferran Adrià:

COCINAR CIENCIA (ACTAR) - gebruikt boek

ISBN: 8492861436

[SR: 895440], Tapa blanda, [EAN: 9788492861439], Actar, Actar, Libro, [PU: Actar], Actar, 599365031, Categorías, 902486031, Arte, cine y fotografía, 902498031, Biografías, diarios y hecho… Meer...

  - Gebraucht. Verzendingskosten:Amazon-Produkte ab EUR 19 Versandkostenfrei in Spanien, EUR 6 für den Rest der EU.. Normalmente se envía en el plazo de 1-2 días laborable. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 5.50) Lib-Books
3
Cocinar ciencia: Materia condensada - Vicenç Altaió, Ferran Adrià
bestellen
bij amazon.co.uk
£ 437,70
(ongeveer € 493,29)
verzending: € 4,801
bestellenGesponsorde link
Vicenç Altaió, Ferran Adrià:
Cocinar ciencia: Materia condensada - pocketboek

2010

ISBN: 8492861436

Perfect Paperback, [EAN: 9788492861439], Actar D, Actar D, Book, [PU: Actar D], 2010-08-01, Actar D, 1025612, Subjects, 349777011, Antiquarian, Rare & Collectable, 91, Arts & Photography,… Meer...

  - Gebraucht. Verzendingskosten:Europa Zone 1: GBP 5,48 pro Produkt.. Usually dispatched within 1-2 business days. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 4.80) Tundra Books
4
COCINAR CIENCIA (ACTAR) - Vicenç Altaió, Ferran Adrià
bestellen
bij amazon.es
€ 343,30
verzending: € 5,501
bestellenGesponsorde link
Vicenç Altaió, Ferran Adrià:
COCINAR CIENCIA (ACTAR) - gebruikt boek

ISBN: 8492861436

[SR: 782945], Tapa blanda, [EAN: 9788492861439], Actar, Actar, Libro, [PU: Actar], Actar, 599365031, Categorías, 902486031, Arte, cine y fotografía, 902498031, Biografías, diarios y hecho… Meer...

  - Gebraucht. Verzendingskosten:Amazon-Produkte ab EUR 19 Versandkostenfrei in Spanien, EUR 6 für den Rest der EU.. Normalmente se envía en el plazo de 1-2 días laborable. Die angegebenen Versandkosten können von den tatsächlichen Kosten abweichen. (EUR 5.50) Lib-Books
5
Cocinar ciencia: Materia condensada - Vicenç Altaió, Ferran Adrià
bestellen
bij amazon.co.uk
£ 452,67
(ongeveer € 505,80)
verzending: € 4,801
bestellenGesponsorde link
Vicenç Altaió, Ferran Adrià:
Cocinar ciencia: Materia condensada - pocketboek

2010, ISBN: 8492861436

Perfect Paperback, [EAN: 9788492861439], Actar D, Actar D, Book, [PU: Actar D], 2010-08-01, Actar D, 1025612, Subjects, 349777011, Antiquarian, Rare & Collectable, 91, Art, Architecture &… Meer...

  - , Gebraucht Verzendingskosten:Europa Zone 1: GBP 5,48 pro Produkt.. Usually dispatched within 1-2 business days (EUR 4.80) Tundra Books

1Aangezien sommige platformen geen verzendingsvoorwaarden meedelen en deze kunnen afhangen van het land van levering, de aankoopprijs, het gewicht en de grootte van het artikel, een eventueel lidmaatschap van het platform, een rechtstreekse levering door het platform of via een derde aanbieder (Marktplaats), enz., is het mogelijk dat de door euro-boek.nl meegedeelde verzendingskosten niet overeenstemmen met deze van het aanbiedende platform.

Bibliografische gegevens van het best passende boek

Bijzonderheden over het boek
Cocinar ciencia

Cocinar ciencia. Materia condensada (Die Wissenschaft des Kochens. Kondensierte Materie) lädt den Leser ein, Kochen, Gastronomie und Ernährung aus wissenschaftlicher Sicht zu betrachten und diese kulturell bedeutenden Bereiche kennenzulernen, bei denen zahlreiche Erfahrungen eine Rolle spielen. Jenseits der Vorherrschaft der visuell geprägten Kultur, der Ernährungsgewohnheiten und des kulinarischen Genusses werden Geschmacksinn, Tastsinn, Geruchssinn und sogar das Gehör sensibilisiert. Wahrnehmung und Landschaft definieren unsere Küche, die jedoch auch durch eine zusätzliche Komponente an Innovation und Reflexion geprägt wird, die sich auf die wissenschaftliche Forschung und Technologie stützt. Ausgehend davon stellen die neue katalanische Küche und die Stiftung Alicia einen Motor der kulinarischen Innovation dar, was dieses einzigartige Buch eindrucksvoll demonstriert.

Gedetalleerde informatie over het boek. - Cocinar ciencia


EAN (ISBN-13): 9788492861439
ISBN (ISBN-10): 8492861436
pocket book
Verschijningsjaar: 2010
Uitgever: Actar D
121 Bladzijden
Gewicht: 0,428 kg
Taal: spa/Spanisch

Boek bevindt zich in het datenbestand sinds 2011-06-28T19:25:00+02:00 (Amsterdam)
Detailpagina laatst gewijzigd op 2018-09-29T23:27:18+02:00 (Amsterdam)
ISBN/EAN: 9788492861439

ISBN - alternatieve schrijfwijzen:
84-92861-43-6, 978-84-92861-43-9
alternatieve schrijfwijzen en verwante zoekwoorden:
Auteur van het boek: ferran adria, ferran adrià


Gegevens van de uitgever

Auteur: Vicenç Altaió; Ferran Adrià
Titel: Cocinar ciencia - Materia condensada (Spanische Ausgabe)
Uitgeverij: ACTAR
Verschijningsjaar: 2010-08-12
Taal: Spaans
21,40 € (DE)
22,00 € (AT)
32,80 CHF (CH)
Not available (reason unspecified)

BC; PB; Hardcover, Softcover / Kunst/Bildende Kunst; Kunst: allgemeine Themen


< naar Archief...